Eşim dolayısı ile küçük bir şehirde yaşıyorum iş imkanları oldukça kısıtlı. 6 yıl bankada çalıştım ve bu ocakta başka bir iş bulmadan ayrıldım. Diceksiniz işin varmış kendin ayrılmışsın ama baxı problemler vardı 4-5 ay önce strese dayalı ciddi sağlık problemleri yaşadığım için bıraktım. Şimdi de yeni iş bakmak için uğraşıyorum ama yok. Şimdilik eşimin maaşı yetiyor ama o kadar üniversite oku, hayaller kur şimdide gel evde otur. İçinizde benim gibi üniversite okuyup büyük kariyer planları yapıp fakat sonunda ev hanımı olanınız var mı ?
benimki tam olarak eş durumundan olmuyor gerçi ama yinede yazayım: ))
geçen haziran mezun oldum,mezun olduktan sonra kpss ye hazırlanacaktım zaten.
şimdi 36 haftalık hamileyim,haftasonları dersanem var,hafta içi evdeyim.
kpss ye iyi çalıştığımı düşünüyorum hamileliğime rağmen.
çok salmadım kendimi.
bu sene gireceğim kpss ye nasipse,
inşallah bu sene olur olmazsa da seneye yine gireceğim.
evde durmak bana göre değil,bunalıyorum çok fazla.
kazanamasamda seneye yine devam hazırlanmaya,
atanana kadar da ev hanımlığı+öğrencilik tam gaz devam
Bende eşime diyorum kpssye çalışayım memur olayım en azından diye ama beni desteklemiyo. Evde tüm gün küçük çocuk küçük bir şehir alınacak 1-2 memur, bir sürü bilgileri taze yeni mezunların arasında 85 -90 alacaksın ki atanasın , kaldıkı memurluk istiyosan şehir değiştirebilme şansın olmalıki atanabilesin diyo. Düşününce onada hak veriyorum. Oofff ne bileyim bakalım zaman ne gösterecek
Eğitim fakültesi mezuyum geçen iki yılda çok iyi kpss ye hazırlandım ve olmDı. Geçen yıl evlendim şuan hamileyim. Sınava hazırlanmıyorum çok bunaldım ders çalışmaktan. Bankaya girmeyi düşündüm ama az para için o kadar kendimi ve bebeğimi yormak mantıksız geldi. Dersanede stajer öğretmen olarak başlıcaktım ondada başka bir ile gitmem gerekiyordu o sırada kıştı yollar kaygan ve yeni hamileydim oda olmadı.
Evde çiçek buzdolabı süsü gibi şeyler yapıyorum. Bebeğim için bişeyler okuyup kendimi geliştiriyorum. Falan filan işte.
bu arada bende büyük şehirde okuyup,eş durumunda doğuya geldim.
buna rağmen hazırlanıyorum.
yeni mezun olduğumdan bilgilerimde taze.
şuan 23 yaşındayım,Allah nasip ederse 30 a kadar yolu var
sınırlarımı zorlayacağım.
eşim çalışma konusunda nötr,tamamen bana bıraktı,
çalışmasam problem değil ama ben çalışmayı çok istiyorum.
inşallah hayırlısıyla,hayırlı zamanda girerim
sende kpss yi düşünüyorsan mutlaka ciddi ciddi düşün ve bir karar ver.
b grubundan hazırlanacaksan,kadrolar giderek azaltılıyor,ne kadar erken o kadar iyi.
Eşim dolayısı ile küçük bir şehirde yaşıyorum iş imkanları oldukça kısıtlı. 6 yıl bankada çalıştım ve bu ocakta başka bir iş bulmadan ayrıldım. Diceksiniz işin varmış kendin ayrılmışsın ama baxı problemler vardı 4-5 ay önce strese dayalı ciddi sağlık problemleri yaşadığım için bıraktım. Şimdi de yeni iş bakmak için uğraşıyorum ama yok. Şimdilik eşimin maaşı yetiyor ama o kadar üniversite oku, hayaller kur şimdide gel evde otur. İçinizde benim gibi üniversite okuyup büyük kariyer planları yapıp fakat sonunda ev hanımı olanınız var mı ?
ben de varım, evlendikten 6 ay sonra tazminatımı alarak bankadan ayrıldım....
eski işimden kalma işsizlik maaşım vardı onuda alıyorum....
bankadan hem tazminat hem sendika kesıntılerımı alınca 12 maaş peşin alıp çıkmıs oldum.... 6-7 ay daha işsizlik maaşım var alacağım:)
yanı calısırken 1 alıyorsam, şuan çalışmadan 2 alıyorum...
suan cok mutluyum inanın psikolojim düzeldi, çok agresıf cok mutsuzdum, böyle bır ımkanım varken de değerlendırdım, şükür eşimin durumuda iyi....
iş ilanlarına bakıyorum bankaya bi gireyim diyorum, sonra yasadıklarım aklıma gelıyor tüylerim diken diken oluyor, kpss dıyorum bırının emrı altına sıfırdan gırmek 30undan sonra zor gelıyor..... sanırım bıraz dınlendıkten sonra kendıme bı butık acıcam.... dedıgınız gıbı uretmeye alısınca evde durdukca kendıme vıcdan azabı cekıyorum....
acıkcası karıyerı dusunmuyorum artık, üreteyim para kazanayım yeter:))
hayırlısı hakkınızda ve hakkımızda:))
Canım senle aynı sayılırız, 1,5 yıl önce evlendim. Nişanlıyken pedagojik formasyon eğitimi aldım MArmara'da. Matematik öğretmeniyim ama Kpss'de atanamadım. Bu sene de giricem ama hiç çalışmıyorum, çalışmak da içimden gelmiyo açıkcası. Bebeğim olacak benim de, artık tüm günüm onunla ilgili şeyler okumak falan oldu. Ama ben çalışıyorum haftanın 3 günü özel ders veriyorum MAt ve Geometri. Ayrıca bi okulda ücretli öğretmenlik yapıyorum MAt öğretmeni olarak. Ama ben kendimi hala öğretmen gibi hissedemiyorum, o kadar çok devlete odaklamışım ki kendimi, bunlar hep geçici geliyo bana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?