Öncelikle kendinize karşı dürüst olun. Eşinize, cocuklariniza, burdaki yorumlara değilse bile, kendinize dürüst olun. Bu çok önemli.
Eşim kötüydü, ben güzelleşince ilgilenmeye başladı ama artık ben ondan soğumuştum" diye girdiniz konuya. Başka birine aşığım dediniz. Sonra adam evli dediniz. Sadece iş ortamında 5 dk görüşmeler dediniz. Sonra gece yarısı mesajları çıktı vs vs. Tüm sayfaları okuyamadim, belki başka ileri detaylar da vardır.
Bir kere, karısını kotuleyen bir erkeğin neyin peşinde olduğu çok açıktır. Bunu unutmayın.
Duygusal bir boşlukta, sizinle ilgilenen birine gonlunuzun kayması da insani birşey. Neticede nefis taşıyoruz. Ama sadakat dediğimiz şey burada başlıyor zaten. Kimse size bakmasa, aldatma imkaniniz olmasa, bir sadakat gostergeniz de olmaz. Önemli olan, sizinle ilgilenen biri varken buna karşı koymak zaten.
Şunu sorun kendinize, bu adam olmasa da eşiniz bitti mi içinizde? Veya diyelim bu iş yerinden ayrıldınız. Yeni bir yerde çalışınca, yeni biri sizinle ilgilense yine aklınıza düşer mi? Asıl sorular bunlar.
Ateşle oynamayin. Kendi duygularinizi iyi tartin. Gerekirse bir terapistten yardım alın