Eş harama bakıyorsa diğer eş'te mi bakar..

galatasaray06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
131
1
16
35
İstanbul
Sorum şu ki arkadaşlar eşlerden biri harama bakıyorsa diğer eş'te mi harama bakar.. bu bakışlar birbirinden habersiz. ben bakarsam eşimde bakar ben bakmazsam eşimde bakmaz mı diye düşünülür.
birbirinden habersiz ama ALLAHın haberi var bu sebeple mi eşlerden biri bakarsa diğeri de bakar. anlatabildim umarım derdimi..

bu mantıkla her aldatılan aynı zamanda aldatıyo oluyo

ama herkes bilinçsizce yapıyo

ayyy beynim sulandı sabah sabah

Sorum şu ki arkadaşlar eşlerden biri harama bakıyorsa diğer eş'te mi harama bakar.. bu bakışlar birbirinden habersiz. ben bakarsam eşimde bakar ben bakmazsam eşimde bakmaz mı diye düşünülür.
birbirinden habersiz ama ALLAHın haberi var bu sebeple mi eşlerden biri bakarsa diğeri de bakar. anlatabildim umarım derdimi..

dün gece iyi uyuyamadiniz heralde
ben birsey anlamadim ne demek istiyorsunuz?
esiniz baska kadinlara mi bakiyor ?

Pek anlatamadın derdini be sanki ? :26:

ne alakais var , aldatan sutu bozuk aldatiyodur
diger e$inde kisasa kisas aldattigini nerde gordunki
herkes ki$iligini karaktaerini ortaya koyar aldatinca, e$ ler ayni olmak zorunda deilki bu konuda

Aldatmak eşler arasında birbirini tetikleyen bir durum değildir.
Eşlerden biriyapıyor diye diğeride yapar , yapmaya hakkı vardır, yapması mübahtır vesaire bir durum ortaya çıkmaz.
Aldatmak en hafif deyimiyle şeref yoksunluğudur bana göre, bunu ancak bünyesi müsait olanlar yapar.

Son düzenleme:
fazlaca kıskanç biriyimdir.. sanki eşim başkalarına bakıyor gibi. gördüğümden değil. his işte. bende de kaçamak bakışlarım oldu. sonra oda bakıyor mudur diye düşünmeden alamadım

kiskanclik hastaliktir
esini kasma
birak baksin istedigine sende bakarsin göz bu
bunlar önemli seyler degil
niyet önemlidir
esler bence birbirini ne kadar skarsa o kadar kötü olur

Canım eşin bakıyor diye senin bakman gerekmez
Aldatmak basitlik bence .
Eğer eşin bakıyorsa o onun basitliği .
Sen harama uzama .

bakma derken ? bakmadan bakmaya fark vardir
yaki$ikli diye baakrsin eklersin karde$im olsun diye
bide suzulup baki$ip durursun eelin adamiyla i$te bu aldatmaya girer ve ,
yaptigina kilif aramak denir ,o aldatiyo diye ben de aldattimmmi sorusu

kiskanclik hastaliktir
esini kasma
birak baksin istedigine sende bakarsin göz bu
bunlar önemli seyler degil
niyet önemlidir
esler bence birbirini ne kadar skarsa o kadar kötü olur

Kıskanmak evet çok var gerçekten acabalarla geçmesini istemiyorum ömrümün aslında.. sanki ilmi kaynaklarda öyle okumuştum. eşlerden biri bakarsa diğeri de otomatikmen bakar diye. sen nasıl olursan eşinde öyle olur gibi bişi.. yanılıyor olabilirim tabiki..

Kıskanmak evet çok var gerçekten acabalarla geçmesini istemiyorum ömrümün aslında.. sanki ilmi kaynaklarda öyle okumuştum. eşlerden biri bakarsa diğeri de otomatikmen bakar diye. sen nasıl olursan eşinde öyle olur gibi bişi.. yanılıyor olabilirim tabiki..

Başkalarına bakmanın ilmi bir dayanağı olduğunu ilk defa duyuyorum.
Zannettiğiniz gibi bir durum yok.
Yanlışa yanlışla cevap verilmez.
Eşiniz başkalarına bakıyorsa, gözü dışardaysa sizinde aynı şeyi yapmanız durumu düzeltmez.

Başkalarına bakmanın ilmi bir dayanağı olduğunu ilk defa duyuyorum.
Zannettiğiniz gibi bir durum yok.
Yanlışa yanlışla cevap verilmez.
Eşiniz başkalarına bakıyorsa, gözü dışardaysa sizinde aynı şeyi yapmanız durumu düzeltmez.

sorum genel aslında.. ben yapıyorsam oda yapıyordur yanlış öyle mi..

bazen insan kendi yaptığını karşıdaki yapıyormuş gibi görür öyle değerlendirir seninki de o hesap olmuş.

herkes kendinden sorumludur birinin yaptığı hata diğerini bağlamaz bence.

kişi kendinden bilir işi..
yaptığın yanlışın farkındasın. ya eşim de yaparsa diye düşünüyorsun herhalde:26:
yazından anlayabildiğim bu.:44:

bizler bireyiz. eşim yaparsa bende yaparım o yapmazsa bende yapmam olurnmu hiç.
Allah insana akıl ,mantık,irade,vermiş. yanlış bulduğun bir şeyi o yaptı diye yapmak saçmalığın daniskasıdır.yanlış bulduğun bir şeyi eşin yapınca sende misilleme olaarak yaparsan anında doğrularından dönebilecek kişiliktesin demektir. buda dengesizlik ve iradesizliktir. değerlerini hiçe saymaktır.

Son düzenleme:
sonuç şu mu arkadaşlar;

ilmende asla bi dayanağı olmayan ben bakarsam eşimde bakar sözü geçersizdir öyle mi.

ayrıca; bazı arkadaşlar yanlış anlamış. biri yada birilerine baktığımız yok (ALLAH korusun) kaçamak bakışım ilk bakıştır sonraki değildir. bu bile bende huzursuz etti acaba dedirtti.. herkese teşekkürler..

Son düzenleme:
Back
X