- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
ne işiydi canim ins pisman olmazsinBen isimi biraktim esim icin.Calismami istemiyor,ikna edemiyorum.
Insallah ileride pisman olmam
Makyözlüğü neden beğenmiyor paşazadeleri?cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
iş degilde meslek birakilirmi diyelim bende onu soruuorum genel fikirleri merak ediuorimErkek icin is birakilir mi allahaskina ya?
Sigortacilikti canim,ne işiydi canim ins pisman olmazsin
gerikafa iste oyle meslek mi olur diyor..cok.yogun kuaforler diyor cocuk var diyor sekreter tarzi biyerlere basvurslim diyor ama bunda artik ikna edemiyorumMakyözlüğü neden beğenmiyor paşazadeleri?
benimkinin derdi kiskanclik degil cnm bayanlarla ic ice olan bir is cunku kendi de farkinda ama geri dusunceline veriyirum bunu meslekten saymiyor halbuki bilmiyor ki makyozlugun ne demek oldugunuSigortacilikti canim,
Ama senin isin güzel hep bayanlarla muhattapsin,neden istemiyor?
ama ben artik yoruldum senelerdir inatlasmaktan ve artik maddi sikinti da cekmeye basladimTamam bastan basliyorum.
Erkek/koca/es icin is ve/veya meslek BIRAKILMAZ.
Eşin için neden vazgeçesin. Yarın oldu da boşandın oldu da kocana bişey oldu, neden iyi olduğun işi yapıp çevreni tutmayasın. Hem böyle bir tavizi verirsen başka fikirlerinin de kıymeti olmayabilir.cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?