eş icin meslekten vazgecen varmi:(

Bu tarz iliskiler bana cok ters geliyor.
Bir insanin sevdigi isi yapmasi yapabilme sansi olmasi kadar guzel birsey yok.
Es dedigin senin mutlulugunu istiyorsa bu isi yapmana engel olmamali.
Sen bu isi yaparsan mutlu olacaksin. Mutlu olursan ozaman esinide mutlu edersin.
Insanlar birbirini niye köreltme pesinde anlamiyorum. Sonra ruhsuz enerjisi kaybolmus robotumsu bir es karsilarinda olursa hic sasirmasinlar.
Esini ikna et ve bu isten vazgecme. Kalbini costuran emekle sevgiyle bir potansiyelini ortaya koyuyorsun. Bundan daha guzeli ne var?
Cidden sevdigin bir is ise ozaman sakin vazgecme.

senelerdir ayni seyi konusuyorum cnm sonuc husran bosnamayi bile dusundum ama cocugu dusunmek zorundayim tej sorunumu bu cunku makyozluk icin esten bosanilirmi onu da bilmiuorum

Esin de cok ilginc makyozlugu begenmeyip sekreterlik istiyor. Genelde erkekler sekreterlik pazarlamaciliktan filan kiskanir hak da veririm ama cok absürd. Bence doğru davranmissin ya kendi meslegini yao ya da calisma.
kismanmiyor cnm zaten benli onla alakasi yok ama bu meslwkleri istemuyir icim parcalandu artik tartismaktan...inat etmekte hakkliyim ama maddi olarak suan inatlasma luksumde kalmadi ;(

Pardon ama o kim oluyor da binlerce insanın ekmek yediği bir mesleği küçümsüyor meslekten saymıyor??
Paşazade hazretleri napiyor acaba NASA da falan mi çalışıyor yoksa atom mu parçalıyor?
Zaten yıllarca inatlasmissin bırak bi 20 yıl daha inatlas konuşsun dursun .
Hayır mantıklı bi sebebi olur anlarım saygı duyarım da meslekten saymıyormuşmus peeh!

Meslegimi 10 tane ese degismem

Tek bildiğim kendinden ödün vermenin dahası gelir ve hep bizden kendimiz olma şansını katlarcasına çalar...
Vazgeçmeyin ve daha fazla da ödün verip kendinizi başkaları için soyutlamayın!

Ya özel makyaj yapın. Bir arkadaşım çevresine ve kendisine makyaj yapıp internete koyaeak başladı.
Şimdi küçük bir dükkanı ve arabası var.
Ama cidden ucube girip melek çıkıyorsun yanından.

Benim bir tanidigim kuafordu esi evlenince tukkanini kapattirmis. O da evinde esin dostun kasini biyigini alir sacini keser fonler oyle para kazanirdi siz de keske oyle yapsaydiniz.
Esas soruya gelince esim icin meslegimden gecer miydim onu bilemem ama eminim oldugum bisey var meslegimi istemeyen adamla evlenmezdim. Nitekim oyle de yaptim.
Zamaninda ayni meslekten oldugumuz ciddi bir iliskim vardi hatta aileler tanismak uzereydi o asamaya gelinmisti. Ben isimde yukselmek kariyer anlaminda ilerlemek istiyordum kendisi lafta destekti ama icraat yoktu. Bir gun tlfnda bana amaann ne gerek benim hic gönlüm yok y. Lisans yapmana deyince cat kapattim telefonu ve o dakika cikardim hayatimdan. Ne diller doktu ne ozurler diledi ama bitti. Cunku benim istegime saygi duymayanla yasayamam. Simdi ki esim cok sukur hep ustune tesvik eder. Ve bu konuda hep iyi ki demisimdir...

Makyözlük yoğun da sekreterlik yangel yat işi miymiş? Esas sekreterlik daha fazla vakit alır. Ne zaman çıkacağı belli olmayan toplantılar, evrak sorumluluğu vs bence eşini ikna etmeye çalış

Ben avukatim. Evlendigimizde ben daha mezun olmamıştım. O yaz aldım diplomami, eşimin çalıştığı ofiste staj yaptım. Hiç açık açık çalışmanı istemiyorum demedi ama hic bir zaman da huzurlu olamadı. Maddi ihtiyacımız da yoktu, stajdan sonra çalışmadım. Sonra eşim kendi ofisini açtı, hala aktif olarak çalışmıyorum. Yardıma ihtiyaç varsa yaparım, o ayrı ama çalışmıyorum. 5 yıllık evliyiz, bebegimizin dogmasina günler kaldı. Bugüne kadar pişman olmadim, bundan sonra da olacağımı sanmıyorum

E makyözlük kadar kazançlı ve rahat meslek var mı ya?
Satış danışmanlığında kendinizi yormaya değmez yapmayın.
Hem kıskanç adamsa makyöz kadınlarla çalışır satış danışmanları bir dünya insanın ağzının kokusuyla, sarkmasıyla, taciziyle.
Eşiniz kendi içinde ne yaşıyor bilmiyorum.
Ne yapın edin çalışın.
Sizin elinizden bu hakkı almaya hakkı yok.

gerikafa iste oyle meslek mi olur diyor..cok.yogun kuaforler diyor cocuk var diyor sekreter tarzi biyerlere basvurslim diyor ama bunda artik ikna edemiyorum

Valla kusura bakmada dunyadan bi haber sanirim ! Sekreterlik artik tanidigin yeri olmadikca millet sekreter degil baska sey ayriyor yada e.ek gibi calisssin istiyorlar . Bende sekreterim ayni zamanda muhendis. Bolumune bakiyorum sigortada lakin hiiiiiicte kolay bi is degil sabah 8.30 aksam 7 toplandisi gelen gideni iviri ziviri. Ha ha makyozluge hayir diye sekreterlige evet diyor kafaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…