- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi smollgirl20
-
senelerdir ayni seyi konusuyorum cnm sonuc husran bosnamayi bile dusundum ama cocugu dusunmek zorundayim tej sorunumu bu cunku makyozluk icin esten bosanilirmi onu da bilmiuorumMedeni bir şekilde karşına alıp.
Sevgili eşim neden acaba istemiyorsun, ben senin istediğin bir işi yaptığımda bu külfet gibi gelecek ama makyaj yaptığımda bundan zevk alarak yapacağım beni biraz düşünür müsün, seninle inatlaşmak istemiyorum tarzında konuşmak inşallah sorununu çözer. belki de denemişsindir. Sadece para kazanmak için iş yapılmaz çünkü sevmedikten sonra.
kismanmiyor cnm zaten benli onla alakasi yok ama bu meslwkleri istemuyir icim parcalandu artik tartismaktan...inat etmekte hakkliyim ama maddi olarak suan inatlasma luksumde kalmadi ;(Esin de cok ilginc makyozlugu begenmeyip sekreterlik istiyor. Genelde erkekler sekreterlik pazarlamaciliktan filan kiskanir hak da veririm ama cok absürd. Bence doğru davranmissin ya kendi meslegini yao ya da calisma.
Çalıştırmama sebebi ne acaba eşinin kıskançlık olsa satış elemanı herkes ilgilenir ama makyoz sadece bayanlara ne güzel de işin var bence direk ve sevdiğin işi yap
Ben isimi biraktim esim icin.Calismami istemiyor,ikna edemiyorum.
Insallah ileride pisman olmam
Meslegimi 10 tane ese degismemcok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
gerikafa iste oyle meslek mi olur diyor..cok.yogun kuaforler diyor cocuk var diyor sekreter tarzi biyerlere basvurslim diyor ama bunda artik ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?