eş icin meslekten vazgecen varmi:(

Kimse bir başkası için mesleğini bırakmamalı, Allah korusun bir hastalık olur, çok çok hayati birşey olur amenna ama sizin yerinizde olsam mesleğimi bırakmam, şimdi olmasa bile ileri de çok pişman olursunuz.
Makyözlük gayette güzel bir meslek, bizim bir tanıdık abla sertifikalı makyözdü, aynı zamanda ağda da yapıyordu, isim yapana kadar kuaförde çalıştı, sonrasında kendi iş saatlerini kendi belirlemeye başladı ve işten ayrıldı, ağda ve makyaj için eve çağırıyorlardı, siz evlere gidemem diyorsanız kendi evinizde bir odanızı mesleğiniz için uygun hale getirebilirsiniz, memnun kalan birkaç müşteri sonrasında bir sürü müşteri getiriyor, o ablamızın kazancı iyiydi şahsen.

kizlar birakma etme diyosunuz haklisiniz ama napicam simdi adam.nuh diyor perlygamber demiuor napicam napmaliyim

Bende unv mezunuyum ama erkek arkadasım evlenince Çalışmamı istemiyor. Nasıl olucak hiç bilmiyorum
Erkek arkadaşın iki boğaz geçindirebilecek mi?
Ailen okurken destek olmuştur diye düşünüyorum. Okumuş kadın olarak ailene ben evde oturucam nasıl diyeceksin. Kendi emeklerinle okuduysan yazık olmayacak mı?
Evde oturup ne yapmanı istiyor temizlik mi yemek mi? Çık gez sen diyorsa ki zannetmiyorum o da ayrı bir masraf mesela dışarıdan bişeyler yiyeceksin alışveriş yapmak isteyeceksin eşine sormadan alabilecek misin onun alabilecek parası olacak mı?
Yada çok zengindir tabi bilemem :)

kizlar birakma etme diyosunuz haklisiniz ama napicam simdi adam.nuh diyor perlygamber demiuor napicam napmaliyim

Makyözlükte ne var ya erkeklere mi makyaj yapıldığını sanıyor ? Ağlanacak halimize gülüyoruz ya neyse. Benim maniküre gittiğim minnak önümde büyüdü yıllardır 15 yaşındaydı ilk tanıştığımızda :) Uzak yerlerden otobüse atlayıp geliyor kuaföre çalışmaya hayranım kendisine.
Yukarıda yazdıkarımın aynısını sana da yazdım.
Zaten bugün çalışma diyen yarın evden çıkma ben yokken der bence ...

Kesinlikle hayallerinden vaz gecme. Makyozluk bence gayet elit bi is. Gelin malyaji insana ne kadar para kazandiriyo. Omur boyu mutsuz olacagin bir is yapman daha mi iyi. Mesai saatlerini bile kendin belirlersin. Keske azicik yeteneğim olsa hic dusunmez girerdim bu ise.

Değil bi erkek hiç kimse için işimden vazgeçmem
Mesleğinizle alıp veremediği nedir
Kendi istediği işe göre ,size meslek mi kazandıracak Allahım yaaa...Yahu yeteneğiniz de var.Bence asla vazgeçmeyin

kesinlikle cok elit cok seviyorum ustelik

Her yoğun çalışan kadın çocuğum var diye işini bırakacak olsaydı, çocuklarınızı doğurtacak kadın doktor bulamazdınız. Neyse ki herkes sizin gibi düşünmüyor, çok şükür Allahım...

Adama makyöz kelimesi mi tuhaf geliyor acaba, masör falan gibi mi algılıyor, ki o bile normalde bir meslek de hani erkek algısı mı onda bu önyargıyı oluşturan acaba? Direkt ben kuaför olcam deseniz tepki aynı mı olur merak ettim?

Kardeş? Şakasınızdır umarım...

tabikide tepkisi ayni cnm ben artik hergub allaha dua ediyorum allaha havale ettim kisaca masor falan anlamiyor buarada

Fıstık gibi mesleğin var en fıstık koca için (Kaldı ki bana göre yok öyle koca)
meslek bırakılmaz.

Hayal, yetenek ve vazgeçmek kelimeleri bir arada kullanılınca benim içim sızlıyor. Çok sızlıyor.
Ciddi yeteneğin ve yapabileceğini bildiğin o his içinde varsa, yapmadığın sürece bu yükü taşımak gün geçtikçe zorlaşacak. İyi düşün.

Bize "Vazgeçme" demek de kolay, "Vazgeç" demek de kolay; hayat sizin hayatınız. Şartlar sizin bilginizde-elinizde. Ne kadar, nasıl oldurabilirsiniz bunu siz ölçer tartarsınız.
Pişmanlık kadar sarsıcı bir duygu daha yok ama bilin.

insanlar evlenmeden eslerden ve evlilikten beklentilerini masaya yatirip konusmali diye dusunuyorum. Zira sonra boyle sorunlar yasaniyor.

Kendi mesleginiz bayansal bir meslek, sizin kariyeriniz o. Niye o kazansin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…