- 12 Temmuz 2006
- 59.250
- 226.199
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi smollgirl20
-
cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
Bircok sebebi var kendine gore hepsi de kiskanclik adı altinda birlesiyor:)
Erkek arkadaşın iki boğaz geçindirebilecek mi?Bende unv mezunuyum ama erkek arkadasım evlenince Çalışmamı istemiyor. Nasıl olucak hiç bilmiyorum
kizlar birakma etme diyosunuz haklisiniz ama napicam simdi adam.nuh diyor perlygamber demiuor napicam napmaliyim
Kesinlikle hayallerinden vaz gecme. Makyozluk bence gayet elit bi is. Gelin malyaji insana ne kadar para kazandiriyo. Omur boyu mutsuz olacagin bir is yapman daha mi iyi. Mesai saatlerini bile kendin belirlersin. Keske azicik yeteneğim olsa hic dusunmez girerdim bu ise.cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
Değil bi erkek hiç kimse için işimden vazgeçmemcok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
kesinlikle cok elit cok seviyorum ustelikKesinlikle hayallerinden vaz gecme. Makyozluk bence gayet elit bi is. Gelin malyaji insana ne kadar para kazandiriyo. Omur boyu mutsuz olacagin bir is yapman daha mi iyi. Mesai saatlerini bile kendin belirlersin. Keske azicik yeteneğim olsa hic dusunmez girerdim bu ise.
Her yoğun çalışan kadın çocuğum var diye işini bırakacak olsaydı, çocuklarınızı doğurtacak kadın doktor bulamazdınız. Neyse ki herkes sizin gibi düşünmüyor, çok şükür Allahım...Başkası ne zamandır takılıyor bu duruma bilmiyorum. Ben anne olduğumdan beri takılıyorum. Mesela sabah 7de evden çıkıp akşam 8de eve gelen bir anne olsaydım çocuğumu sadece doğurmuş olurdum. Çünkü kızım 8de uyumuş oluyor. Haftaiçi yokum yani ben. Benim annem haftasonu 1 günü torunuyla geçiriyor. Doğurmadı ama ben onunla aynı süre çocuğumu görüyorum. Sonrada ben bu işin hakkını verdim ya evet diyorum. Diyemem. Bu kadar yoğun çalışan insanların çocuk yapması “bana göre” doğru değil.
Mükemmel annelik aramıyorum. Çocuğunun her şeyiyle ilgilenmeye çalışan, önceliğini ona vermeye çalışan anne arıyorum. Konu sahibinin ölçütü kocası olamaz. “Çok geç çıkıyorumda kocam sorun yapıyor” değil, “çok geç çıkıyorum ve çocuğum daha küçük. Onunla vakit geçiremem” demesi gerekiyor.
Kadın kısmı içinde geçerli değil bu. Eşim haftanın 4 günü yoğun çalışıyor 1 gününü boşa çıkrttı. Toplamda 3 gün evde. Çocuğuyla daha fazla vakit geçirebilmek için. İmkanı varsa babalarında bunu yapması gerekiyor. Hayatınızda bi çocuk var ya. Kim büyütürse büyütsün olmuyor, büyüten anne babaysa kıymeti oluyor. Bu yüzden alınan her kararda öncelik ona verilmeli.
Adama makyöz kelimesi mi tuhaf geliyor acaba, masör falan gibi mi algılıyor, ki o bile normalde bir meslek de hani erkek algısı mı onda bu önyargıyı oluşturan acaba? Direkt ben kuaför olcam deseniz tepki aynı mı olur merak ettim?kizlar birakma etme diyosunuz haklisiniz ama napicam simdi adam.nuh diyor perlygamber demiuor napicam napmaliyim
İyi yapmışsın maşallahBen isimi biraktim esim icin.Calismami istemiyor,ikna edemiyorum.
Insallah ileride pisman olmam
Bende unv mezunuyum ama erkek arkadasım evlenince Çalışmamı istemiyor. Nasıl olucak hiç bilmiyorum
Biz ne bilelim?kizlar birakma etme diyosunuz haklisiniz ama napicam simdi adam.nuh diyor perlygamber demiuor napicam napmaliyim
Kardeş? Şakasınızdır umarım...Daha önce aynı konuyu açmıştın. Saatleri çok erken başlayıp çok geç bittiği için sorun olduğunu anlatmıştın. Daha ayrıntılı yazmak için tekrar baktım ve o konunda zaten kararsız olduğunu ve soğumak için bahaneler aradığını gördüm.
Çocuğu olan bir kadının tüm gününü çalışarak geçirmesini, çocuğunuda annesine bırakmasını kabullenemiyorum ben. O zaman o senin çocuğun değil, kardeşin. Annen büyütüyor nasılsa. İlla para lazımsa daha makul bir iş aranabilir. “Aaa kadına laf etti. Adam da babası değil mi niye ayrımcılık yapıyorsun” da deme, o zaman kocan evde çocuk baksın sen çalış derim. Çocuk bakmak zaten başlı başına bir iş.
Ben eşine hak veriyorum bu konuda. Mesleğini zaten yeteri kadar istemiyorsun. Kararsızsın. Bulursan yarım günlük bir iş çalışabilirsin. Tam günde çalışamazsın bence, pek sıkıntıya gelemiyorsun. Arada çocuğun harcanmasın yeter. Birazda ona uygun yönlendir hayatını bir süre.
tabikide tepkisi ayni cnm ben artik hergub allaha dua ediyorum allaha havale ettim kisaca masor falan anlamiyor buaradaAdama makyöz kelimesi mi tuhaf geliyor acaba, masör falan gibi mi algılıyor, ki o bile normalde bir meslek de hani erkek algısı mı onda bu önyargıyı oluşturan acaba? Direkt ben kuaför olcam deseniz tepki aynı mı olur merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?