- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Boyner ykm gibi magazalarin cilt bakim markalarinin satis danismanligna basvurabilirsin. Hem musterilere makyaj yapmaya devam edersin. Hem para kazanirsin. Zaten o kozmetik urunlerinin surekli makyaj isteyen msuterileri oluyor :)cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
Zamanında muhasebeci olabilecekken bizim zamanımızda ki ÖSS denen sınava girmeyi bile denemedim nasıl olsa calistirmayacak diyecok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
Demi ben bunu hiç kaldiramam. Kendi istediği yoluna gitmek bu işi iletmek:)Hayatta ögrendigim şeylerden biride başkası için kendi isteklerinden vazgecmemek.
cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
sekreterlik daha sakat onun zihnince. makyözlük şu aralar çok popüler. hatta millet iyi makyözün ayağına gidiyor face ten insta dan bulup da.gerikafa iste oyle meslek mi olur diyor..cok.yogun kuaforler diyor cocuk var diyor sekreter tarzi biyerlere basvurslim diyor ama bunda artik ikna edemiyorum
eşini boşa işini boşama derler bizdecok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
Daha önce aynı konuyu açmıştın. Saatleri çok erken başlayıp çok geç bittiği için sorun olduğunu anlatmıştın. Daha ayrıntılı yazmak için tekrar baktım ve o konunda zaten kararsız olduğunu ve soğumak için bahaneler aradığını gördüm.
Çocuğu olan bir kadının tüm gününü çalışarak geçirmesini, çocuğunuda annesine bırakmasını kabullenemiyorum ben. O zaman o senin çocuğun değil, kardeşin. Annen büyütüyor nasılsa. İlla para lazımsa daha makul bir iş aranabilir. “Aaa kadına laf etti. Adam da babası değil mi niye ayrımcılık yapıyorsun” da deme, o zaman kocan evde çocuk baksın sen çalış derim. Çocuk bakmak zaten başlı başına bir iş.
Ben eşine hak veriyorum bu konuda. Mesleğini zaten yeteri kadar istemiyorsun. Kararsızsın. Bulursan yarım günlük bir iş çalışabilirsin. Tam günde çalışamazsın bence, pek sıkıntıya gelemiyorsun. Arada çocuğun harcanmasın yeter. Birazda ona uygun yönlendir hayatını bir süre.
Başkası ne zamandır takılıyor bu duruma bilmiyorum. Ben anne olduğumdan beri takılıyorum. Mesela sabah 7de evden çıkıp akşam 8de eve gelen bir anne olsaydım çocuğumu sadece doğurmuş olurdum. Çünkü kızım 8de uyumuş oluyor. Haftaiçi yokum yani ben. Benim annem haftasonu 1 günü torunuyla geçiriyor. Doğurmadı ama ben onunla aynı süre çocuğumu görüyorum. Sonrada ben bu işin hakkını verdim ya evet diyorum. Diyemem. Bu kadar yoğun çalışan insanların çocuk yapması “bana göre” doğru değil.Kim büyütürse büyütsün, çocuğun anne-babası anne-babasıdır. Kimsenin düşüncesi veya kabullenememesi bu durumu değiştiremez. Hayır bu çocuğa başkasının bakması durumu hep vardı zaten; kimi zaman süt anne, kimi zaman dadı, kimi zaman büyükanne. Ne zamandan beri bu kadar takılır olduk bu mevzuuya kadın kısmı daha çok evden çıkıp çalışmaya başlayınca mı?? Çok yoğun çalıştığı halde mükemmel annelik yapan kadınlar da hala var, evde oturup sıradan bir anne olmayı beceremeyen de ... kişiye ve duruma göre değişir bu işler...
Daha önce aynı konuyu açmıştın. Saatleri çok erken başlayıp çok geç bittiği için sorun olduğunu anlatmıştın. Daha ayrıntılı yazmak için tekrar baktım ve o konunda zaten kararsız olduğunu ve soğumak için bahaneler aradığını gördüm.
Çocuğu olan bir kadının tüm gününü çalışarak geçirmesini, çocuğunuda annesine bırakmasını kabullenemiyorum ben. O zaman o senin çocuğun değil, kardeşin. Annen büyütüyor nasılsa. İlla para lazımsa daha makul bir iş aranabilir. “Aaa kadına laf etti. Adam da babası değil mi niye ayrımcılık yapıyorsun” da deme, o zaman kocan evde çocuk baksın sen çalış derim. Çocuk bakmak zaten başlı başına bir iş.
Ben eşine hak veriyorum bu konuda. Mesleğini zaten yeteri kadar istemiyorsun. Kararsızsın. Bulursan yarım günlük bir iş çalışabilirsin. Tam günde çalışamazsın bence, pek sıkıntıya gelemiyorsun. Arada çocuğun harcanmasın yeter. Birazda ona uygun yönlendir hayatını bir süre.
Benim kabullenip kabullenmemem sizin için sorun değilse ve haksız olduğumuzu düşünüyorsanız, had bildirmeye kalkışmayın ve kendi hayatınıza bakın. Fikrimi kabul etmek zorunda değilsiniz, anlamama probleminiz var çünkü.Pardonda, siz kim oluyorsunuzda çalişan annelere laf atiyorsunuz? Yok anne değillermişte yok kabullenemiyorum da.
Siz ister kabul edin, ister etmeyen, ben dahil milyonlarca çalişan anneler var ve harika çocuk yetiştiriyoruz. Ayni şekilde çalişan harika babalar. Nöbet tutan polisinden, çalişan avukatina kadar hem anne hem baba harika şekilde çocuguna bakanlar var.
Hayir yani işinize geldiginde kadin doktor, psikolog, ögretmen felan istiyorsunuz değilmi! Onlardami sizin isteginiz üzerine çocuk doğurmasin mi?
Siz istediginiz şekilde çocugunuzu büyütebilirsiniz. Ister hiç çalişmasiniz, ister yapişik ikiz gibi gezersiniz fakat çalişan annelerin anneligini sorgulamak ile haddinizi aşiyorsunuz.
Bircok sebebi var kendine gore hepsi de kiskanclik adı altinda birlesiyor:)Neden istemiyor
YouTube için bi vlog hazırlamayı denedin mi. Bu şekilde bırakamazsın dacok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?