- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Ben de senin gibi düşünüyordum bebek olursa asla ders calisamam herşey çok zorlaşır diyordum ama gerçekten her zorlukta bir kolaylık var ve Allah kolaylığı veriyor.
Oncelikle güzel dileklerin için tesekurler.benim mesleğim zaten sürekli tayin gerektiren bir meslek. Yani sabit bir yerimiz olmayacak. Ama esim de memur ve benle birlkte tayin olacak yani ayrı kalmiycaz. Ancak velev ki bi süre ayrı kalacak olsaydık da kabul ederdi zira 4 senedir neler yaşadığımı ne zorluklar çektiğimi çok iyi biliyor.
Ayrıca Allah öncelikle sen olmak uzere emek veren atama bekleyen tüm arkadaşlara atanmayi nasip etsin.
Son olarak bebek gerçekten kısmeti ile gelirmiş
Hamilelikte evde oturup ders calismak gibisi yok hem sizin temeliniz de varmis kac yildir calisiyormussunuz oturtmussunuzdur bir seyleriBen de aslinda tam olarak boyle dusunmeye basladimne yardan ne serden gecicem galiba
Bence sen de 1 yılda pes ettim yoruldum falan deme. Daha ilk yıldan ne yorulması.o girip ugrastigin sinav ve meslek için kaç yıl uğraşanlar var. 4. Seferde 5. Seferde olanlar var. Ve gercekten nasip. idealinse kos peşinden.Zaten bebek oldu olacak derken 3 4 ay gecer 9 ay da hamilelik 1 sene ders calisirsin. Hem de hamilelik zamanlarin evde oturdugn zamanlara denk gelir. Burda okuyoruz hamileyken calisan kadinlari cok zorlaniyorlar.
Ah ah canim benim idealim aslinda hep akademisyenlikti ama nedense buralara kadar suruklendim nasil oldu anlamadim 3 hazirana yine calisiyorum mulakat sonucu bekliyorum. Yoruldum ama pes etmek yokkkBence sen de 1 yılda pes ettim yoruldum falan deme. Daha ilk yıldan ne yorulması.o girip ugrastigin sinav ve meslek için kaç yıl uğraşanlar var. 4. Seferde 5. Seferde olanlar var. Ve gercekten nasip. idealinse kos peşinden.
Evet 2 tane kuzum olacak teyzesi darisi basina insallahAaaa kiiiiz ikizlerin mi olacak??????
Bence sen de 1 yılda pes ettim yoruldum falan deme. Daha ilk yıldan ne yorulması.o girip ugrastigin sinav ve meslek için kaç yıl uğraşanlar var. 4. Seferde 5. Seferde olanlar var. Ve gercekten nasip. idealinse kos peşinden.
Evet 2 tane kuzum olacak teyzesi darisi basina insallah
Ah ah canim benim idealim aslinda hep akademisyenlikti ama nedense buralara kadar suruklendim nasil oldu anlamadim 3 hazirana yine calisiyorum mulakat sonucu bekliyorum. Yoruldum ama pes etmek yokkk
Insallah cok sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsinyaaaaa cok duygulandimmmuthis bir duygu olsa gerek Rabbim sag salim kavusmanizi nasip etsin hayirla, saglikla
Öncelikli hedefin bu sinav olsun es geçme ve bu fırsatı degerlendir. Seneye bu kadar alım olmayabilir. Sonra ales dil falan calis dene bence. ideallerinin peşinden koşlmalı insan.Ah ah canim benim idealim aslinda hep akademisyenlikti ama nedense buralara kadar suruklendim nasil oldu anlamadim 3 hazirana yine calisiyorum mulakat sonucu bekliyorum. Yoruldum ama pes etmek yokkk
Insallah cok sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kpss diye diretmeyin. Girin bir ise calisin. Biraz yukselin. Alisin. Ortam da size alissin. Sonra bebek dusunursunuz.
Soyle soyliym; daha 7 aylik olan bebegimin zorunlu ihtiyaclari ve doktorun zorunlu tuttugu yuzme kursu 2200 tl yi buluyor. Her bebek ayni olmaz ama alerji durumu var her marka bez her islak mendil her marka losyon yag sampuan her mama uymuyor ogluma. Bebek buyutmek ciddi cok masrafli. Bu bedelde kiyafet gelistirici egitici aktivite oyun seti vs yok.
Ne kadar geliriniz olsa bile zorlayici bir surec.
Kpss niye bu kadar onemseniyor anlamiyorum. "Ideallerim" diye konu acan birine ben memurlugu yakistiramiyorum. Tabii ne olacaksiniz o ayri mesele hani ogretmenseniz falan tamam. Ideallerin yasatilabilecegi bir meslek.
Benim kuzenim nufus mudurlugunde gelene gidene ikametgah veriyor 2500 tl bile almayacagi isine girmek icin kurslara aile serveti doktu. 6 yil harcadi. Bence cok yazik. Yilda 3 kurus zam aliyor. Herhangi bir ilerleme yukselme vs durumu yok. Sef olabilirmis ama 200 tl zam disinda bi fark yokmus. Teyzem de bir ev parasi doktuk 200 tl daha alicam diye yine kurslara kitaplara 1 araba parasi dokme diye engel oluyor.
Turkiyede herkes memuriyet diye takmis durumda. Neden hic anlamadim.
Evet en buyuk tesellim bu bir daha bu kadar cok alim olmaz kendimi motive ediyorum boyle. Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Bebisiniz saglikla gelsin insallahÖncelikli hedefin bu sinav olsun es geçme ve bu fırsatı degerlendir. Seneye bu kadar alım olmayabilir. Sonra ales dil falan calis dene bence. ideallerinin peşinden koşlmalı insan.
Evet en buyuk tesellim bu bir daha bu kadar cok alim olmaz kendimi motive ediyorum boyle. Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Bebisiniz saglikla gelsin insallah
Amin Allah razı olsun. Sizin de kuzular sağlıkla sihatle ve kismetiyle gelir insallahEvet en buyuk tesellim bu bir daha bu kadar cok alim olmaz kendimi motive ediyorum boyle. Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Bebisiniz saglikla gelsin insallah
Insallah canim mulakat olsa da sinava calismasam diye icim gidiyor. Iste mulakatin garantisi yok diye tekrar devamm. Insallah sen de kazanacaksin rabbim emegimizi yerde birakmaz.hakkinizda hayirlisi olsun insallah hakime hanim adayimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?