- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
- Konu Sahibi sstsessizol
-
bu yüzeysel yorumunuz için sizi tebrik ediyorum
bende 4 yıl çabaladım
ve çok idealist biriyim ve başarılıyım
burası Türkiye ve
nasip, kısmet diye bir etkende var bilmem biliyor musunuz?
cok cook tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcınyasın ılerlemesı de benı bıraz stres ettı galıba
1 yıl çalıştım ama idealimin bu olmadıgını anladıgım ıcın bıraktım. O gun bugundur kpss ugrasıyorum. Arada evlendım. Falan derken yas oldu 28
galibaayy o kısının yorumlarını dusundukce hala sınır oluyorumkendısı dubaiden falan yazıyor sanırım
benim de idealimdeki iş değil
tamamen duygusal
Kizlar herkese selam olsun
3 yillik evliyim. Lisans mezunu ev hanimiyim. Evlilikteki ilk 2 yilimi kpssye, kurslara, sinavlara verdim. Bu yil biraktim ara verdim her seye.
Bebek istiyorum ama esim ne zaman ki kararini verdin, biraktin bu sinav islerini, kafan rahat etti, iste o zaman dusuncez dediHamileligini stressiz yasamani istiyorum, bebek dogduktan sonra da ugrasmani istemiyorum hicbir seyle, sadece bebege odaklanmani istiyorum dedi.
Kisacasi benim secim yapmami istedi.
Ya atanma ideallerim,
Ya bebek ideallerim...
???
Eee simdi ne olacak?
Sizce hangisi daha oncelikli ve onemli?
galiba
yada bilirsin ya herşeye çabuk sahip olan bazı insanlar vardır
belki arkadaşta onlardandır
bilemedim ki şimdi
ay oraya dogru kelimeyi bulamadım ondan oyle oldu bıraz da
Yanı mutlu olamadım. Dedim gencken kpssyle ugrascam. Sonra hıc ugrasamam dedim dedim ve dediimm. Bı baktım yıl olmuş 2017
kizimi doktora yaparken dogurdum, cok da plan program yapmadan oldu.
iyiki de dogurmusum, suan ikinciye karar vermekte zorlaniyorum. planlar programlar, derin dusuncelerle karar vermek zok zor oluyor.
Hamilelik en guzel zamani zaten, dogumdan bir hafta oncesine kadar labda calismaya devam etmistim, cok da mutluydum.
dogumdan sonra en az 6 ay izin almadigima pismanim sadece. 2 ay sonra laba donmustum.
Ek olarak, sen ne istiyorsun hamilelik ve bebekle ilgili bu cok oenmli, esini biraz fazla mudehaleci buldum, senin secim yapmani istememis direk kendi fikrini soylemis...
yoo mühim değil, benim de 8-9 tane sınav sonuç belgem var.
Yukarda bir üye yazmıştı.Ona sonsuz katılıyorum.Malum yıllarda 0,10 puanla filan kaçırmışlığım var. Şimdi hakkım varsa Allah'a havale ediyorum.
ve sınava bile girmeden bu idealini başarmış arkadaşlarım!...
Oncelikle güzel dileklerin için tesekurler.benim mesleğim zaten sürekli tayin gerektiren bir meslek. Yani sabit bir yerimiz olmayacak. Ama esim de memur ve benle birlkte tayin olacak yani ayrı kalmiycaz. Ancak velev ki bi süre ayrı kalacak olsaydık da kabul ederdi zira 4 senedir neler yaşadığımı ne zorluklar çektiğimi çok iyi biliyor.ayy dogumuna çok az kalmış. Sag salim kavus inşallah yavruna kolaylıkla.
Hayırlı olsun bu arada ataman da
Peki bi şey dicem bulundugun iş haricinde bir yere atanır mısın? Yeni doğmuş bebeğinle eşinin gönlü olur mu?
Ben de senin gibi düşünüyordum bebek olursa asla ders calisamam herşey çok zorlaşır diyordum ama gerçekten her zorlukta bir kolaylık var ve Allah kolaylığı veriyor.bana da cocuk olduktan sonra isler iyice zorlasir gibi geldigi icin bu celiskinin icine fena dustum.bir yil oncesinde konussaydik senle, tamamen dediklerini uyguluyor olurdum cunku tamamen senle ayniydim ama...
Zaten bebek oldu olacak derken 3 4 ay gecer 9 ay da hamilelik 1 sene ders calisirsin. Hem de hamilelik zamanlarin evde oturdugn zamanlara denk gelir. Burda okuyoruz hamileyken calisan kadinlari cok zorlaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?