Eş / İdealler / Bebek ?

esim calismami istemiyor degil yanlis anlasilmasin ama sadece bebek olunca bebegi benim buyutmemi istiyor, anneanne babaannede ya da bakicilarda degil.
o yuzden de gerekirse istifa edersin, cocuk buyunce istersen geri donersin diyor.

Buna eşin değil sen karar verirsin. Annelik yapacak sensin.

4 yıl bırakıp kaldığınız yerden devam edebileceğiniz bir iş var mı? O zaman ben de çocuk yapar 4 yıl kendim bakarım. Herkes bunu ister di mi?

Ben de 4 senelik evliyim. 3 sene bebegi erteledim sınavlara hazirlandim geçen sene elendigim son mulakattan sonra artik ertelemiycem dedim ve hamile kaldım isteyerek. Mide bulantilari eşliğinde çalışmaya devam ettim hamileyken ve m ulakata girdim çok sukur geçen ay kazandım.atamam olacak insallah. Ama çok stresli bir hamilelik geçirdim. Hersey nasip kismet.

ayy dogumuna çok az kalmış. Sag salim kavus inşallah yavruna kolaylıkla.
Hayırlı olsun bu arada ataman da
Peki bi şey dicem bulundugun iş haricinde bir yere atanır mısın? Yeni doğmuş bebeğinle eşinin gönlü olur mu?

herhangi bir öncelik seçmek zorunda değilsin. eşinin atladığı çok önemli bir mevzu var ki sen bunlardan ayrı kalırsan hamilelikte daha çok mutsuz olur ve gerilirsin.
hep söylerim mutlu anne mutlu bebek diye.
bebeğinle bunların hepsini yapabilirsin. sen bu şekilde hayatına devam etmek ve bebeğini de bu sürecin içerisinde kucağına almak istiyorsan eşinle bunu konuşmalısın. o senin adına buna karar veremez. bişey yapma sadece çocuk bak ile aynı manaya geliyor dedikleri ki bu bir kadını hayat içerisinde etkisizleştirmek için yapılan büyük bir ayıptır. buna müsaade etme.

buna sen karar vermelisin sonuçta kaç yılın emeği var, ya olmadı kısmet deyip bebeğe odaklanacaksın ya da idealim hedeflerim deyip biraz daha asılacaksın sınavlara.... ben şahsen idealimi seçtim, evliliği hep ötelemiştim iyi ki öyle yapmışım sonuçta hayat düz bir yol değil, ayaklarım yere sağlam basmalı... ne olur ne olmaz erkeklere hiç güven olmaz

çocuk için ideal yaştasınız. yani evlat sevgisi hiçbir şeye değişilmez ama ben şu an çalışıyorun ve uzun süredir işsizlik yaşamadım. bilemem.
ama çocuk olunca ilgi istiyor, sevgi istiyor, uykusuz geceler lohusalık, anne sütü, toparlanma yani ben çocukta yaparım kariyerde olayına inananlardan değilim. Kadın dediğin kendini bu kadar yıpratmamalı.

İş konusunun oluru varsa beklenebilir. yine de anne olucak sensin kendini hazır hissetmen önemli.

bu saydıgım etkenleri dusunmezsem ben dunden hazırım bebeğe aslında

yorumunuz ıcın cok tesekkurler

son cümleye katılıyorum evli biri olarak, hayat sana ne getirir bilemiyorsun.
bu saydıgım etkenleri dusunmezsem ben dunden hazırım bebeğe aslında

yani düşünsene zaten özel de iş aramaya kalksan şu an senden sözleşme istiycekler. Her türlü bekleyeceksin. Çocuk araya girse yaş geçiyor, bebekle olur mu? yapabilir miyim düşüncesindesin.

İşte ben bu sebeplerden (evlilik bebek vs.) 4 senedir yerimde sayıyorum iş konusunda.

napayım yanı

çocuk özveri isteyen bir konu. Annenler yakınsa bakım konusunda yardımcı olurlar, sende hazırlanırsın tekrar. olmadı iş bakarsın. Yardımcı tutarsınız mesela. yani isteyince çare bulunur. Sen kendini çocuk için hazır hissediyorsan olabilir.

1 oğlum var çok şükür, bir buçuk yaşında. 2.ciyi şartlardan dolayı düşünemiyorum mesela şu an.

yani hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor bazen bşylerden fedakarlık etmek gerekiyor.

iş olasılığı uzaksa çocuk düşünün bence. geçen zaman değerlenir

Bana zaten pek idealist gibi gelmediniz. İdealist birisi 6 yılda basarirdi diye düşünüyorum.

Hele bu sene kafama göre her şeye ara verdim bebek istiyorum dedikten sonra hala neyin ikilemindesiniz anlamadım.
bu yüzeysel yorumunuz için sizi tebrik ediyorum
bende 4 yıl çabaladım
ve çok idealist biriyim ve başarılıyım
burası Türkiye ve
nasip, kısmet diye bir etkende var bilmem biliyor musunuz?

cok cook tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın yasın ılerlemesı de benı bıraz stres ettı galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…