Heyecan katmak için pozisyon degisikligi dışında pek bir sey yapmadik açıkçası :) Yanlis anlamazsaniz onereceginiz seyler varsa acigim..Hergün hergün pilav yenmezki, arada kebabta yemeyi deneyinnot : 7 .5 senedir evli bir abla
Haklisiniz kesinlikle. Ama sanki ipin ucunu koyuversem kacacak gibi hissediyorum garip bir şekilde :) bazi seylere o kadar alistim ki Aksi oldugunda kendimi arzulanmiyor hissedecegim sanki..Akışına bırakın. Eşinizle gün konuşmanız saçma değil mi?
Her gün sevişelim, yok yok iki güne bir olsun, yarın şu saatte olsun vs böyle ilişki planlamak çok garip.
Duruma, şartlara göre şekillenir böyle şeyler. Aksi halde göreve dönüşür, hiçbir anlamı kalmaz.
Kaç yaşındasınız karşılıklı olarak?Heyecan katmak için pozisyon degisikligi dışında pek bir sey yapmadik açıkçası :) Yanlis anlamazsaniz onereceginiz seyler varsa acigim..
3 gun de cok geldi simdi :)) yani her gun iliskiye girerken birden 3 gune cekmek su an farkli geldi. Hamile kalmak icin Ozel bir cabamiz olmadi yani bir arastirmaya girmedik pek, bir iki aydır deniyoruz sadece. Tesekkur ederim yanitiniz icin:)Zamanla evlilik gibi ilişki de rutine biniyo ama cinsel hayatınızı renklendirmek de size düşüyor birazhergun ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor eğer bebek istiyosaniz üç güne bir doktorum söylemişti hergun ilişkiye girmek sağlığınız açısından da iyi değil herşeyin fazlası zarar öyle değilmi ara ara yapın hem heyecanı olsun hem özlemi. Malum yeni evlisiniz onu da anlıyorum
Ben 23 eşim 25Kaç yaşındasınız karşılıklı olarak?
Her gun sevistigimiz icin bir randevulasma olmuyordu :)) bundan sonrasinda ne olur bilemiyorumEşinize randevu verir gibi sevişeceğiniz günü mü söyleyeceksiniz!Bi garip valla.
Hergün de yapılmaz yani ....e tabi bence
Anlayamadim ne acidan :)Maşallah tavşan gibisiniz
E bende bundan sonrası için söylüyorum randevu işiniHer gun sevistigimiz icin bir randevulasma olmuyordu :)) bundan sonrasinda ne olur bilemiyorum
:))) ona Sozlu olarak ifade edecegimi sanmiyorum ama sanirim biraz ozlemeye ve heyecana ihtiyacim var bu yuzden bir gun arayla dedim :)E bende bundan sonrası için söylüyorum randevu işini
3 gun de cok geldi simdi :)) yani her gun iliskiye girerken birden 3 gune cekmek su an farkli geldi. Hamile kalmak icin Ozel bir cabamiz olmadi yani bir arastirmaya girmedik pek, bir iki aydır deniyoruz sadece. Tesekkur ederim yanitiniz icin:)
Öneri istiyorum hanimefendi :) verecek bir oneriniz yoksa yazmayabilirsiniz konu bence açıkHeyecan zamanla gider e sen bunu bilmiyor musun?
Biz ne yapıcaz burdan onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?