Eș/İlişki :)

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)

Zamanla evlilik gibi ilişki de rutine biniyo ama cinsel hayatınızı renklendirmek de size düşüyor biraz hergun ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor eğer bebek istiyosaniz üç güne bir doktorum söylemişti hergun ilişkiye girmek sağlığınız açısından da iyi değil herşeyin fazlası zarar öyle değilmi ara ara yapın hem heyecanı olsun hem özlemi. Malum yeni evlisiniz onu da anlıyorum

Haklisiniz kesinlikle. Ama sanki ipin ucunu koyuversem kacacak gibi hissediyorum garip bir şekilde :) bazi seylere o kadar alistim ki Aksi oldugunda kendimi arzulanmiyor hissedecegim sanki..

3 gun de cok geldi simdi :)) yani her gun iliskiye girerken birden 3 gune cekmek su an farkli geldi. Hamile kalmak icin Ozel bir cabamiz olmadi yani bir arastirmaya girmedik pek, bir iki aydır deniyoruz sadece. Tesekkur ederim yanitiniz icin:)

3 gun de cok geldi simdi :)) yani her gun iliskiye girerken birden 3 gune cekmek su an farkli geldi. Hamile kalmak icin Ozel bir cabamiz olmadi yani bir arastirmaya girmedik pek, bir iki aydır deniyoruz sadece. Tesekkur ederim yanitiniz icin:)
Allah seni güldürdun bni kız yeni evlisiniz gergin olması normal ama zamanla azalt canım sağlık açısından bn tskr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…