- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ee heyecanı tüketiyorsun canım. Şimdi çocuklardan fırsat bulursak... fakat o kadar heyecanlı oluyor ki. İstiyorsun ama çocuklar uyumadan mümkün değil. Şöyle uzaktan uzağa bir bakış yetiyor anlamak için. Bakışınla, bedeninin hareketleri ile mesaj gönderiyorsun gibi bir şey. Tabii çocuklar olmadan önceki zamanları özlüyorsun. Ancak her gün olunca, rutinleşiyor. Biraz özleyin birbirinizi.Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyor
Haklisiniz, daha rahat olmayi ve akisina birakmayi deneyecegim tesekkur ederim
Öncelikle kesinlikle sadece çocuk için birliktelik yasamayin biz çocuk istedikten sonra fark ettik ki sadece çocuk için birlikte olur olmuşuz ne heycan kalmış ne istek sadece ovulasyon haftası yoğun diğer günler 4-5-6 güne kadar uzadı. Sonra psikolojik olarak fark ettik ve kendi kendimize toparladik ever her ilişkinin dinamiği farklıdır heycanj başka şekilde canlandırmaya çalışın mekan değiştirin ortam hazırlayın vs vs . Yumurta takibi yapın o hafta birer gün arayla birlikte olma zorunluluğu yok biz her ay iki günde bir denemistik çünkü nher yerde öyle yazıyordu ama hamile kaldığım ay ara vermemistik yani demek istediğim bunun bi formülü yok içinizden geldiğinde içinizden geldiği gibi . Ayrıca evlilikte her birliktelik heycanla olmuyo ki her zaman evlilik bi süreç ve stabil bi süreç değil .Merhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)
Önemli not: cinsel hayatını seven çocuk yapmasın
Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyor
Bebek istiyorsanız öncesinde rutin bi kontrol için doktora gidin birlikte.. Doktor size zaten folik asit falan başlatır bi de gün aşırı ilişki önerirMerhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)
Bir keresinde bebekle feleğim şaşmış, ilk kızım da sizin bebekle aynı aylarda belki ek gıdaya yeni geçmişti. Adam gelmiş tırmalıyor ama ben gerçekten bitmişim. Bir hesap ettik 4 ay önce. Sonra geçiyor, düzeliyor da işte.İşin heyecanı ne zaman yaşanacağının tam bilinmemesinde bence
Mesela kimi zaman işten gelip kapıdan girer girmez olur
Kimi zaman biri duştayken öteki de yanına geliverir
Belki film izlerken başroller öpüşünce sizin de aklınıza düşüverir :)
Her gün eve gel yemek ye tv izle yatağa git seviş şeklinde yaşıyorsanız zaten ne heyecanı kalır ki.
Bazen 10 gün olmaz bazen sabah akşam olur
Libidonuz her gün aynı mı kalıyor?
Bunun istenmek kadınlık gururu gibi şeylerle ilgisi yok. Ben 6452727725 kere reddedilmiş olabilirimbir o kadar da reddetmiş... kimsenin kalbi kırılmadı, belki biraz hevesi kursağında kalmıştır. :)
Sabah sabah neler yazıyorum :)
İmza: en son ne zaman olduğunu bile hatırlayamayan 5 aylık anne.
Önemli not: cinsel hayatını seven çocuk yapmasın
Sizinki belki oyle olmaz ama ilerleyen zamanlarda bu tur aralar oluyor. İlk basta noluyoruz dersin. Sonra alisirsin seni istemedigi anlamina gelmez ama yillaninca da hergun olmaz.Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)
Bazen uyuma taklidi bile yaptığım oluyorduBir keresinde bebekle feleğim şaşmış, ilk kızım da sizin bebekle aynı aylarda belki ek gıdaya yeni geçmişti. Adam gelmiş tırmalıyor ama ben gerçekten bitmişim. Bir hesap ettik 4 ay önce. Sonra geçiyor, düzeliyor da işte.
Adamı gidip alnından öpesim geldi şimdi, helal olsun yiğidim iyi dayanmışsın diye.
Bazen uyuma taklidi bile yaptığım oluyordu
Merhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?