Eș/İlişki :)

Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyor
Ee heyecanı tüketiyorsun canım. Şimdi çocuklardan fırsat bulursak... fakat o kadar heyecanlı oluyor ki. İstiyorsun ama çocuklar uyumadan mümkün değil. Şöyle uzaktan uzağa bir bakış yetiyor anlamak için. Bakışınla, bedeninin hareketleri ile mesaj gönderiyorsun gibi bir şey. Tabii çocuklar olmadan önceki zamanları özlüyorsun. Ancak her gün olunca, rutinleşiyor. Biraz özleyin birbirinizi.

Haklisiniz, daha rahat olmayi ve akisina birakmayi deneyecegim tesekkur ederim

İşin heyecanı ne zaman yaşanacağının tam bilinmemesinde bence

Mesela kimi zaman işten gelip kapıdan girer girmez olur
Kimi zaman biri duştayken öteki de yanına geliverir
Belki film izlerken başroller öpüşünce sizin de aklınıza düşüverir :)
Her gün eve gel yemek ye tv izle yatağa git seviş şeklinde yaşıyorsanız zaten ne heyecanı kalır ki.
Bazen 10 gün olmaz bazen sabah akşam olur
Libidonuz her gün aynı mı kalıyor?
Bunun istenmek kadınlık gururu gibi şeylerle ilgisi yok. Ben 6452727725 kere reddedilmiş olabilirim bir o kadar da reddetmiş... kimsenin kalbi kırılmadı, belki biraz hevesi kursağında kalmıştır. :)
Sabah sabah neler yazıyorum :)

İmza: en son ne zaman olduğunu bile hatırlayamayan 5 aylık anne.

Önemli not: cinsel hayatını seven çocuk yapmasın

Öncelikle kesinlikle sadece çocuk için birliktelik yasamayin biz çocuk istedikten sonra fark ettik ki sadece çocuk için birlikte olur olmuşuz ne heycan kalmış ne istek sadece ovulasyon haftası yoğun diğer günler 4-5-6 güne kadar uzadı. Sonra psikolojik olarak fark ettik ve kendi kendimize toparladik ever her ilişkinin dinamiği farklıdır heycanj başka şekilde canlandırmaya çalışın mekan değiştirin ortam hazırlayın vs vs . Yumurta takibi yapın o hafta birer gün arayla birlikte olma zorunluluğu yok biz her ay iki günde bir denemistik çünkü nher yerde öyle yazıyordu ama hamile kaldığım ay ara vermemistik yani demek istediğim bunun bi formülü yok içinizden geldiğinde içinizden geldiği gibi . Ayrıca evlilikte her birliktelik heycanla olmuyo ki her zaman evlilik bi süreç ve stabil bi süreç değil .

Cinsel rutininiz için yorum yapmayacağım,
bu konuların,gerçekten önemli bir gerekçe yoksa bu platformda konuşulmasını doğru bulmuyorum.
Adı üstünde mahrem mevzular bunlar.
Sizi tanımasak da özeliniz ortaya dökülüyor.
Bir müddet sonra geyik muhabbeti başlıyor
ve seviye düşüyor.
Birazdan eşlerin performansı,skor,kendi cinsel rutininden örnek verme ve kıyaslamalar başlar.
O nedenle bu konuların bdv'ye değil cinsellik bölümüne açılması daha uygun olur.

Size,çocuk sahibi olmak için acele etmemenizi tavsiye ederim.
En az 1 yıl beklemenizi öneririm.

Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyor

Bizde öyle bir hergün döneminden geçtik, üç yıl kadar sürdü ama gerçekten yıpratıyor insanı, sonra daha sevgi dolu bir dönem geldi, üç dört günde bire düştü ama sarılmak, dokunmak sürekli, çocuğumuz yok, evin içinde şakalaşmadan, birbirimizi öpmeden, sarılmadan dolaşmayız, koltuğa yayılıp sarılarak televizyon izleriz mesela, eşim bazen uykuda sever beni, gözümü bir açarım saçlarımı seviyor falan. Bir zaman sonra iletişim yolları gelişiyor, sevişmemeyi asla sevgisizlik gibi görmeyin.

Daha yeni evlisiniz yasiniz genc.. bir gun sevismeyince arzulanmadiginizi dusunuyorsunuz cinsellik iliskinin bu kadar onemli bir parcasi iken cocuk icin acele etmemenizi oneririm. Zira cocuk olunca arzulanmamak icin dua ediyorum

Bebek istiyorsanız öncesinde rutin bi kontrol için doktora gidin birlikte.. Doktor size zaten folik asit falan başlatır bi de gün aşırı ilişki önerir

Bir keresinde bebekle feleğim şaşmış, ilk kızım da sizin bebekle aynı aylarda belki ek gıdaya yeni geçmişti. Adam gelmiş tırmalıyor ama ben gerçekten bitmişim. Bir hesap ettik 4 ay önce. Sonra geçiyor, düzeliyor da işte.

Adamı gidip alnından öpesim geldi şimdi, helal olsun yiğidim iyi dayanmışsın diye.

Arkadaşın dediği gibi rutine biniyorsa heyecanı kalmaz :)

Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)
Sizinki belki oyle olmaz ama ilerleyen zamanlarda bu tur aralar oluyor. İlk basta noluyoruz dersin. Sonra alisirsin seni istemedigi anlamina gelmez ama yillaninca da hergun olmaz.

Bence seneyi bulmadan en.azindan gunasiri ya düşürün. Hemen tuketmek gibi olur kanimca

konuyu okuyunca ne kadar pasif olduğumuzu farkettim, bazen araya 5 gün bile giriyor bizim

Bazen uyuma taklidi bile yaptığım oluyordu

Bence asıl sorun sevginin seviyesini seni arzulaması ile ilişkilendiriyor olman. Eğer o gün seninle sevişmezse artık seni eskisi kadar sevmediğini düşünüyorsun, ki bu hiç de doğru değil. Öncelikle bunu düşünceni doğrusu ile değiştirmeye bak.

İlişki sıklığına gelince de iki taraf da eğer birbirine açık olursa, güven duyarsa isterse haftada 1 olsun, problem değil. Bazı akşamlar birbirinize sarılıp "bu gece sadece sarılmak istiyorum" deyin, sevişmenin herşey demek olmadığını anlayın anlatın :)

Eşinizle tabiki böyle bir şeyi konuşmayın.
Aslında ozaman heyecanınız biter.
Herşeyi akışına baırakmak en güzeli
Bazen siz bazen o karşılıklı tepkileşmekle aniden olabilecek birşeydir cinsellik.
Aslında herşey aynı şekilde devam ediyor sadece rutine bindi.
Yani nasılsa eşim var dyorsunuz her ikinizde o rahatlık çöktü.
Bence kendinizi kasmayın bu şekildede şartlandırmayın kendinizi derim

O sperm olayi hakkinda bildigim kadarıyla net birsey yok.
Ancak 2 güne bir diye yaygin bir düşünce var
Cuma,pazar,salı gibi
Aslinda gün kurali soyle. Adet bitiminden sonra 10,12,14,16.gunler
Yumurtlama günlerine denk gelmesi acısından
Yumurtlama testi alabilirsin
Herkesin yumurtlama günü farklı çünkü.
O da stres sebebi gerci. Sen beni dinleme. Gecen ay günümü gördüm ben.
Bide iliskiden sonra hemen dusa girme. Esinde sicak suyla dus almasin. Testisleri etkiliyor ve bilimsel dayanagi da var araştırırsan.
Cocuk acısından bunlari söyleyebilirim diger duruma gelince,iliski olayi heyecan olayı haklısın galiba. Ama esine bunu hamilelik acisindan anlatırsan daha iyi olur. Hem seni yanlış anlamışta olmaz.
Ooo ben bu yollardan hala geciyorum. Haftaya rahim filmi cekilcem.insallah tez zamanda saglikli sihhatli tum organlari tam guzel bir bebegin olur canim

Ay ne güzel güne mutlu bir çift konusuyla başladım. Evet, 10’da uyanıyorum

Bence sperm kalitesi olayı için ara vermeyi teklif ederseniz heyecanı yere yatırıp göğsünden bıçaklamış gibi olursunuz. Her gün aynı saatte aynı şekilde devam eden ilişkinin rutine binmesi doğal. Evin içinde de olsa mekanı ve saati değiştirin. Bazı günler için farklı şeyler düşünüp acaba hoşuna gidecek mi diye merak etmek heyecan katar ilişkiye. Bazen dışarıda buluşup eve ya da otele geçebilirsiniz. Yani gençsiniz ve yeni evlisiniz aslında günde bir kaç kere evresindesiniz Hem siz de istiyorsunuz neden ara veresiniz ki?

Şu kafama takıldı ama son zamanlarda bebek düşünmeye başlamışsınız. Her gün olan ilişkiniz riskli gebelik vs.gibi bir durum olursa birden kesilecek. Sonra çocuk olunca zaten buradaki hanımlar durumu anlatmış Yani sizin için de zor olacak psikolojik olarak. İlişkinizin dinamiği değişebilir bir anda. O yüzden bebeği biraz ertelemek ve cinselliğin tadını çıkarmak daha mantıklı. Kendiliğinden azalacak zaten. O zaman yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…