İşin heyecanı ne zaman yaşanacağının tam bilinmemesinde bence
Mesela kimi zaman işten gelip kapıdan girer girmez olur
Kimi zaman biri duştayken öteki de yanına geliverir
Belki film izlerken başroller öpüşünce sizin de aklınıza düşüverir :)
Her gün eve gel yemek ye tv izle yatağa git seviş şeklinde yaşıyorsanız zaten ne heyecanı kalır ki.
Bazen 10 gün olmaz bazen sabah akşam olur
Libidonuz her gün aynı mı kalıyor?
Bunun istenmek kadınlık gururu gibi şeylerle ilgisi yok. Ben 6452727725 kere reddedilmiş olabilirimbir o kadar da reddetmiş... kimsenin kalbi kırılmadı, belki biraz hevesi kursağında kalmıştır. :)
Sabah sabah neler yazıyorum :)
İmza: en son ne zaman olduğunu bile hatırlayamayan 5 aylık anne.
Önemli not: cinsel hayatını seven çocuk yapmasın
ayyy bizimde bi kere 4 ay olmamıştı nasıl geçmiş o zaman yaaBir keresinde bebekle feleğim şaşmış, ilk kızım da sizin bebekle aynı aylarda belki ek gıdaya yeni geçmişti. Adam gelmiş tırmalıyor ama ben gerçekten bitmişim. Bir hesap ettik 4 ay önce. Sonra geçiyor, düzeliyor da işte.
Adamı gidip alnından öpesim geldi şimdi, helal olsun yiğidim iyi dayanmışsın diye.
benimde olan var olmaysn var diyesim geldi burda 5 aydır gün yüzü görmemiş garibanlar varKonu sahibinin yorumlarını okudukça bana buldumcuktan çok “çok sevişiyoruz demekki kocam beni çok seviyor, ilişkimiz süper” mantığında olduğunu hissettim açıkcası.
Öyle olmasa sevişme olmadığı zaman takıntı yapmazdı. Bana olay libidoda falan değil başka sorunlar varmış gibi geldi.
En istekli herif bendeeeeeKonu sahibinin yorumlarını okudukça bana buldumcuktan çok “çok sevişiyoruz demekki kocam beni çok seviyor, ilişkimiz süper” mantığında olduğunu hissettim açıkcası.
Öyle olmasa sevişme olmadığı zaman takıntı yapmazdı. Bana olay libidoda falan değil başka sorunlar varmış gibi geldi.
aynennn yoksa vay geldi yeni annelerin halinee.. sevgiyle cinselliğe aynı anlam yüklenmemeli kesinlikleDaha bunun lohusaligi var. Vucut yapin bozulacak emzirmeye alisma. Ter basmasi sut kokma. Yani o zaman araya bi zaman illaki giriyor en az 40 gun mesela. Bi de " bazi" erkeklerin esine anne olmadan onceki bakiisyla annr olduktan sonraki bakisi farkli oluyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. O yüzden cinsellige bu denli anlam yuklememeni tavsiye ederim
Bunu bi anlayan ve itiraf eden sensin surdaNe yaparsan yap ilk günlerdeki heyecan olmayacak eninde sonunda. İnsanlar neden ilişkinin, evliliğin hep ilk gün gibi kalmasını bekliyor anlamıyorum. Bazılari çıkıp ilk gün ki gibi aşığız diye ağır uyduruyor, insan doğasına aykırı bı kere, insanın hangi duygusu ilk gün ki gibi kalmış ki?
Hergun aynı heyecanı yaşamaya insanın kalbi dayanmaz.
Bunlar demek değil ki sevgisiz aşksız bir evlilik olacak veya artık arzulanmayacaksin. Hepsi sevgi de aşkta olacak, ama sadece biraz durulacak, sakinleşecek elbette bundan korkma. Ayrıca bir süre sonra hergun olmasına sen bile yorulursun. :) 2-3 gün arayla olması birşey eksiltmez gayet normal bir süre, zaten yeni evliyken muhtemelen herkes hergun olarak basliyordur.
Bunu bi anlayan ve itiraf eden sensin surdaesime hala deliler gibi asigim ilk gunku gibi, heyecandan geberiyorum bi git isine yhaaa
Bunların hepsi romantik/drama dizi-filmlerin etkisi.Ne yaparsan yap ilk günlerdeki heyecan olmayacak eninde sonunda. İnsanlar neden ilişkinin, evliliğin hep ilk gün gibi kalmasını bekliyor anlamıyorum. Bazılari çıkıp ilk gün ki gibi aşığız diye ağır uyduruyor, insan doğasına aykırı bı kere, insanın hangi duygusu ilk gün ki gibi kalmış ki?
Hergun aynı heyecanı yaşamaya insanın kalbi dayanmaz.
Bunlar demek değil ki sevgisiz aşksız bir evlilik olacak veya artık arzulanmayacaksin. Hepsi sevgi de aşkta olacak, ama sadece biraz durulacak, sakinleşecek elbette bundan korkma. Ayrıca bir süre sonra hergun olmasına sen bile yorulursun. :) 2-3 gün arayla olması birşey eksiltmez gayet normal bir süre, zaten yeni evliyken muhtemelen herkes hergun olarak basliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?