Eș/İlişki :)

Ne yaparsan yap ilk günlerdeki heyecan olmayacak eninde sonunda. İnsanlar neden ilişkinin, evliliğin hep ilk gün gibi kalmasını bekliyor anlamıyorum. Bazılari çıkıp ilk gün ki gibi aşığız diye ağır uyduruyor, insan doğasına aykırı bı kere, insanın hangi duygusu ilk gün ki gibi kalmış ki?
Hergun aynı heyecanı yaşamaya insanın kalbi dayanmaz.

Bunlar demek değil ki sevgisiz aşksız bir evlilik olacak veya artık arzulanmayacaksin. Hepsi sevgi de aşkta olacak, ama sadece biraz durulacak, sakinleşecek elbette bundan korkma. Ayrıca bir süre sonra hergun olmasına sen bile yorulursun. :) 2-3 gün arayla olması birşey eksiltmez gayet normal bir süre, zaten yeni evliyken muhtemelen herkes hergun olarak basliyordur.

Bu çift ile alakalı, her gün oluyor diye.
İlişki kalitesi, heyecanı falan düşmez.
Daha çok yeni evlisiniz, sizinki de düşmedi muhtemelen siz öyle hissediyorsunuz.

Daha bunun lohusaligi var. Vucut yapin bozulacak emzirmeye alisma. Ter basmasi sut kokma. Yani o zaman araya bi zaman illaki giriyor en az 40 gun mesela. Bi de " bazi" erkeklerin esine anne olmadan onceki bakiisyla annr olduktan sonraki bakisi farkli oluyor. Arkadaşlarımdan biliyorum. O yüzden cinsellige bu denli anlam yuklememeni tavsiye ederim

ayy çok begendım yazınızı bazı şeyleri dedıgıniz gibi zamanında yapmış yasamış olarak bır doygunluğa ulaşıyorsunuz eşimle 3 yıl öncesinden 2 yılda evlendikten sonra herşeyi yaşamak için çok zamanımız oldu (ki sadece cinsellik olarak degıl)2 yıl sonunda hiç çocuk istemeyen ben ilişkimizde bi monotonlasma gördüm hep aynı şeyler o zaman bi çocuk özlemi oluştu ve cocugumuz oldu...şimdi o herşeyi yaşadığım günleri mumla arıyorum ama çocuk o kadar güzel birşey ki herşeyin üstünü kapatıyor

ayyy bizimde bi kere 4 ay olmamıştı nasıl geçmiş o zaman yaa şuanda ahım şahım değil de neyse o konulara gırmımm

benimde olan var olmaysn var diyesim geldi burda 5 aydır gün yüzü görmemiş garibanlar var

Her gun sevisceksen sevis gardas seni tutan mi var her gun baklava yenir mi? ara verin ozleyin ki bi anlami olsun. O ne bee her gun gormemis gibi haha evlilikten oncesinde gormediyseniz ilk aylar normal her gun olmasi:)) zamanla rutinede binecek heyecanda olacak cocukla berbat zamanlarda olacak neyse daha fazla urkutmeden kacayim ben

En istekli herif bendeeeee

aynennn yoksa vay geldi yeni annelerin halinee.. sevgiyle cinselliğe aynı anlam yüklenmemeli kesinlikle

Bunu bi anlayan ve itiraf eden sensin surda esime hala deliler gibi asigim ilk gunku gibi, heyecandan geberiyorumbi git isine yhaaa

o degil de ben bebek fikrini erteleyin evliliginizin tadini cikarin demeye geldim . evlendikten 1.5 yil sonra oldu bizim cocuklar ama cinsel hayatta bir değişiklik de olmadi cok şükür ama bi 1 yil daha beklesek olurmuş bir de siz hemen bir seylere takilmaya meyilli gibi geldiniz cocuk olunca her eş ayni olmuyor hamilelikti logusalikti bir cok sey değişiyor o yüzden iyi dusunun derim

Bunu bi anlayan ve itiraf eden sensin surda esime hala deliler gibi asigim ilk gunku gibi, heyecandan geberiyorumbi git isine yhaaa

Onlar ya gösteriş pesindeler ya da aşkın ne olduğunu bilmiyorlar.
Birşeyleri yeni keşfetmekle, artık tanıyor olmak aynı şey değil olamaz ve o durumda aynı duygu bilmem kaç yıl tutamazsin. Bilemedim kimde sorun var.

Bunların hepsi romantik/drama dizi-filmlerin etkisi.

Bal yiyen baldan usanir demisler.
Ilk zamanlar daha istekli olmaniz normal. Haliyle zamanla azalacak. Omur boyu her allahin gunu iliski mi olur

Heyecan bittiyse çeşitli fantaziler var tatlım kostumler vs ayrıca hergün olursa sıkılırsın zaten gına gelir, bir gün arayla bile ben sıkılıyorum ama gebelik için bir gün boşluk en iyisi hadi başarılar

Bolca kavga edin..
Kavga sonrası seksler heyecanlı, bol tutkulu olur :)
Şaka şaka..
Güzel iletişimi kaybetmeyin.
Kaybettiğiniz sevişmedeki heyecan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…