Eș/İlişki :)

Ah sabah sabah imtihansiniz sanirim :) Tamam kırmızı jartiyer giyecegim, Sagolun oneriniz için :)
Sen cinsel hayatındaki mutsuzluğu burdan çıkarma hadi ablacım
Bu tip şeylerin önerisi olmaz hem
İki insan arasında kalmalı

Daha yeni evlisiniz. O heyecan ömür boyu çok nadiren sürer. Bazen rutinleşir, bazen görevleşir, bazen ise öyle birden gelişiverir. Ne kadar öneri verirsek verelim, bu kaçınılmaz son gibi bir şey. Çocuk olunca zaten haftada bir gün olursa şanslı sayıyor insan kendini.

Haklisiniz sanirim. Insan o buyu hic bozulmasin istiyor ama zor dediginiz gibi..

Canının istemediği günler istemiyorum diyebilmelisin

Hamile kalmaya çalıştığımda eşimle bir hafta hergün bazı günler iki defa birlikte olmuştuk. Doğurganlık haftam geçince bir on gün ikimizde birbirimize yaklaşmamıştık,sarılma dokunma oluyordu daha fazlasına kimsenin talebi yoktu,bıkmıştık zaar,neyse o ay hamile kaldım da konu kapandı

Azcık ara verin,o gece dönüp poponuzu uyuyun herşeyi konuşmak zorunda değilsiniz bence. Eşim bana heyecanımı yitirdim dese bozulurum yanağımdan öpüp uyusa rahatsız olmam mesela gibi.

Haklisiniz sanirim. Insan o buyu hic bozulmasin istiyor ama zor dediginiz gibi..
Biz de sizin gibiydik bir seneden fazla. Her gün, her gün... biraz kendimizi tüketmişiz o konuda. Eğer aşırı düşkünseniz ilişkiye şuan çocuk sizin için çok uygun olmayabilir.

Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)

Biz de sizin gibiydik bir seneden fazla. Her gün, her gün... biraz kendimizi tüketmişiz o konuda. Eğer aşırı düşkünseniz ilişkiye şuan çocuk sizin için çok uygun olmayabilir.
Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyor

Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)

Cinsellik evet çok güzel ama aynı şekilde size dokunmaları size sarılmaları devam ediyorsa işten çıkıp koşa koşa yanınıza geliyorsa sizi sevdiğini hissettiriyorsa uzun sohbetleriniz paylaşımlarınız oluyorsa ruhunuz doyuyor ki zaten yine sevildiğinizi arzulandığınızı hissediyorsunuz,sevişmek çok şey ama herşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…