Kırmızı jartiyer giy ne diyeyimÖneri istiyorum hanimefendi :) verecek bir oneriniz yoksa yazmayabilirsiniz konu bence açık
Ah sabah sabah imtihansiniz sanirim :) Tamam kırmızı jartiyer giyecegim, Sagolun oneriniz için :)Kırmızı jartiyer giy ne diyeyim
Neyin önerisi ?
Sen cinsel hayatındaki mutsuzluğu burdan çıkarma hadi ablacımAh sabah sabah imtihansiniz sanirim :) Tamam kırmızı jartiyer giyecegim, Sagolun oneriniz için :)
Kafaniz mi iyi sabah sabah? Burda koskoca cinsellik topigi var. Derdimizi anlatmak da mi suc? Size ne yahu? Gidin ve yazmayin işte anlatamiyor muyum acabaSen cinsel hayatındaki mutsuzluğu burdan çıkarma hadi ablacım
Bu tip şeylerin önerisi olmaz hem
İki insan arasında kalmalı
Haklisiniz sanirim. Insan o buyu hic bozulmasin istiyor ama zor dediginiz gibi..Daha yeni evlisiniz. O heyecan ömür boyu çok nadiren sürer. Bazen rutinleşir, bazen görevleşir, bazen ise öyle birden gelişiverir. Ne kadar öneri verirsek verelim, bu kaçınılmaz son gibi bir şey. Çocuk olunca zaten haftada bir gün olursa şanslı sayıyor insan kendini.
Burası bdv cinsellik topiği değil kiKafaniz mi iyi sabah sabah? Burda koskoca cinsellik topigi var. Derdimizi anlatmak da mi suc? Size ne yahu? Gidin ve yazmayin işte anlatamiyor muyum acaba
Tasinir konum sorun degil.Burası bdv cinsellik topiği değil ki
Git oraya yaz
Merhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)
Mesele istememek degil esasinda. Istemesem bu konuda cekinmem soylerim ama o heyecani yakalayamiyorum icimde. Istiyorum ama rutin bir olay gibi istiyorum :)Canının istemediği günler istemiyorum diyebilmelisin
Merhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)
Biz de sizin gibiydik bir seneden fazla. Her gün, her gün... biraz kendimizi tüketmişiz o konuda. Eğer aşırı düşkünseniz ilişkiye şuan çocuk sizin için çok uygun olmayabilir.Haklisiniz sanirim. Insan o buyu hic bozulmasin istiyor ama zor dediginiz gibi..
Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)Hamile kalmaya çalıştığımda eşimle bir hafta hergün bazı günler iki defa birlikte olmuştuk. Doğurganlık haftam geçince bir on gün ikimizde birbirimize yaklaşmamıştık,sarılma dokunma oluyordu daha fazlasına kimsenin talebi yoktu,bıkmıştık zaar,neyse o ay hamile kaldım da konu kapandı
Neden kendinizi tuketmek olarak bakiyorsunuz ki bu kotu bir sey degil.. Cocuk icin ikimiz de cok emin degiliz aslinda.. Asiri duskunlukten ziyade sevismek bana bir sevgi gosterisi gibi geliyor belki o yuzden ara verme fikri dahi beni dusunduruyorBiz de sizin gibiydik bir seneden fazla. Her gün, her gün... biraz kendimizi tüketmişiz o konuda. Eğer aşırı düşkünseniz ilişkiye şuan çocuk sizin için çok uygun olmayabilir.
Haklisiniz, daha rahat olmayi ve akisina birakmayi deneyecegim tesekkur ederimBişeyi her gün düzenli yaparsan ya da belli bir aralık koyarsan heyecanı olmaz rutine biner zaten
Sözleşmiş gibi sevişilir mi
Pek anlayamadim ama neyse :)Kulaklari cinlasin bir üyemizin.:)leoparli tayt giyip gir gir ya
Hahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?