Hergün hergün pilav yenmezki, arada kebabta yemeyi deneyinnot : 7 .5 senedir evli bir abla
Rabbim sana da hayirli salih saliha evlatlar nasip etsinO sperm olayi hakkinda bildigim kadarıyla net birsey yok.
Ancak 2 güne bir diye yaygin bir düşünce var
Cuma,pazar,salı gibi
Aslinda gün kurali soyle. Adet bitiminden sonra 10,12,14,16.gunler
Yumurtlama günlerine denk gelmesi acısından
Yumurtlama testi alabilirsin
Herkesin yumurtlama günü farklı çünkü.
O da stres sebebi gerci. Sen beni dinleme. Gecen ay günümü gördüm ben.
Bide iliskiden sonra hemen dusa girme. Esinde sicak suyla dus almasin. Testisleri etkiliyor ve bilimsel dayanagi da var araştırırsan.
Cocuk acısından bunlari söyleyebilirim diger duruma gelince,iliski olayi heyecan olayı haklısın galiba. Ama esine bunu hamilelik acisindan anlatırsan daha iyi olur. Hem seni yanlış anlamışta olmaz.
Ooo ben bu yollardan hala geciyorum. Haftaya rahim filmi cekilcem.insallah tez zamanda saglikli sihhatli tum organlari tam guzel bir bebegin olur canim
Allah razı olsun. Amin.. Insallah. Su kandil günü duysun Allah ım sesini. ❤Rabbim sana da hayirli salih saliha evlatlar nasip etsin
ben hiç anlamadımCUTE şu kebap içeriğini bi açsanda biz fakirler bişeyler öğrensek ahahahah:)
Haklisiniz kesinlikle. Ama sanki ipin ucunu koyuversem kacacak gibi hissediyorum garip bir şekilde :) bazi seylere o kadar alistim ki Aksi oldugunda kendimi arzulanmiyor hissedecegim sanki..
Cinsellik evlilikte belli bı süre sonra rutinee binecek zaten ama istedignzde haklısınz bunu olması gereken bişey gibi değilse heyecanla istekli yapmak en doğal hakkınz birde daha erken değilmi ya bebek için bı kaç aylık evlilik için daha bı özel hayatınızı yasasaydnz ne bilim bu istekle sekteye ugratmasn hamilelik zor geçer kolay geçer bilmem tabi ama bi doyaydnz birbirinizeMerhabalarr :) Konum muhtemelen tasinacak, belki okuyanlar için bir dert olarak algilanmayacak ama rica ediyorum konumu kucumseyecek olanlar yazmasin. Ben de bos yere bir de bunun için gerilmeyeyim :)
Eşimle guzel giden bir evliligim var çok şükür. Birkac aydir evliyiz. Ikimiz de cinsel acidan istekli insanlariz. Aylardir benim regl donemlerim ve yatili birkac misafirligimiz dışında her gun birliktelik yasadik. Son birkac gundur sevismelerimiz sanki o eski heyecani yitirdi gibi hissediyorum :) Yani böyle rutine bindi, hadi seviselim falan olmuyoruz. Sevisiyoruz ama ilk zamanlardaki heyecani hissetmiyorum.
Konunun burdan sonrasi biraz șaibeli. Kimsenin cinsel birliktelik sıkligini ogrenmeye calismak gibi bir amacim yok oncelikle. iliski sıklıgımızı bir gun arayla devam ettirmeyi onermeyi dusunuyorum eşime. Yanlis anlamasindan cekiniyorum. Ama ayni zamanda o eski heyecani ozluyorum. Ah dostlar, bir kadin acisindan arzulandigini hissetmek gercekten onemliymis :)
Ayni zamanda bebek sahibi olmak istiyoruz. Arastirdigima göre her gun birliktelik yasamak sperm kalitesini de dusuruyormus. Bu da biraz tedirgin etti beni.
Her iliskinin dinamigi elbet farklidir. Net bir cevap beklemiyorum sizden ama paylasabilecegim kimse yok en azindan yargilamadan fikrinizi belirtirseniz cok memnun olurum :)
buldumcuksunHahah :))) bu iyiydi. Bizde olsa ben o 10 gun adamin gozune bakarim beni istemiyor mu diye. Sanırım biraz takintiliyim :)
Konu sahibinin yorumlarını okudukça bana buldumcuktan çok “çok sevişiyoruz demekki kocam beni çok seviyor, ilişkimiz süper” mantığında olduğunu hissettim açıkcası.buldumcuksun
evet normalde bu tarz konulara yorum yapmam ama konu çok itici geldi bana yazım tarzı da öyle bir tuhaflık var bence yaşamak istediği hayatı anlatıyor sanırım :)Konu sahibinin yorumlarını okudukça bana buldumcuktan çok “çok sevişiyoruz demekki kocam beni çok seviyor, ilişkimiz süper” mantığında olduğunu hissettim açıkcası.
Öyle olmasa sevişme olmadığı zaman takıntı yapmazdı. Bana olay libidoda falan değil başka sorunlar varmış gibi geldi.
Her gün sevişmek çok ütopik bir şey değil ama üslubundan şüphelendiğim için eski konularına baktım tam olarak düşündüğüm gibi. Konu sahibinin fiziksel görüntüsüyle sürekli bir takıntısı var ve kocasıyla ne kadar çok seviştiğini kocasının onu çok beğendiğine arzuladığına ve sevdiğine yormuş. (Burada adamın hislerini tabii bilemeyiz benim fikrim konu sahibinin olaylara bakış açısı için sadece)evet normalde bu tarz konulara yorum yapmam ama konu çok itici geldi bana yazım tarzı da öyle bir tuhaflık var bence yaşamak istediği hayatı anlatıyor sanırım :)
Benim takıldığımda çok sevişmeleri değil zaten sevişsinler banane ne güzel işte der geçerim de evet belli kompleksli ama sanırım haksız değil adamın yediği haltlar mı var artık yada terkedilme korkusumu yaşıyor anlamadım oraları ama kesin bişey varHer gün sevişmek çok ütopik bir şey değil ama üslubundan şüphelendiğim için eski konularına baktım tam olarak düşündüğüm gibi. Konu sahibinin fiziksel görüntüsüyle sürekli bir takıntısı var ve kocasıyla ne kadar çok seviştiğini kocasının onu çok beğendiğine arzuladığına ve sevdiğine yormuş. (Burada adamın hislerini tabii bilemeyiz benim fikrim konu sahibinin olaylara bakış açısı için sadece)
Konu sahibinin yorumlarını okudukça bana buldumcuktan çok “çok sevişiyoruz demekki kocam beni çok seviyor, ilişkimiz süper” mantığında olduğunu hissettim açıkcası.
Öyle olmasa sevişme olmadığı zaman takıntı yapmazdı. Bana olay libidoda falan değil başka sorunlar varmış gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?