- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
2 kez gebelik kaybı yaşadım. 6 aylıkken.
Yaşım 34.
Tüp bebek yöntemiyle gebe laldm bu sefer. Kendi isteğimizle giriştik bu işe.
Evlenmeden önce takıntısı olmayan biriydim. Zamanla beni kendine benzetti, halinin üstüne terlikle basma, asmadan önce mandalları yıka, mutfak tezgahı üstünde şu bırakma,duvara dayanma,duvarda iz kalıyor vb.
Zamanla ona benzedim. Hatta vefat eden babam en son geldiğinde bile ona hayatı zindan ettim bu takıntılar yüzünden. Baba iz kalır dayanma, baba terlikle halıya basma vb
1 hafta snra da babam aniden vefat etti. İçime oturdu su yaptiklarim. Neye değdi ki. Bosbywre üzdüm garibimi. Ki o bu dünyada beni en çok seven ve benim de en değerlimdi.
Dogumuma 2 hafta var.
Dün bebek odası için salonun seklini değiştirdik. Küçük odadaki tv yi salona alıp küçük odayı bebek odası yapacaktık. Emzirme amaçlı salondaki tekli koltigu küçük odaya aldk. Yemek masası tv gectigi için yemek takımı dolabına 0 olacak şekilde dayaniyordu
Onun seklini değiştirdik. Çünkü misafir gelse10 kez masayı çek, yanastir. Dünya kadar iş.
Dün eve geldi. Demediği laf kalmadı. Beni bencillikte suçladı, ne gerizekaliligim kaldı ne salaklığım
Annem uğrasmıştı O kadar. Ben hamileyim diye. Trip yaptı. Bizimle yemek bile yemedi. Otur ananla ye dedi.
Tek kelime bile etmedi
Tüm gece Trip yaptı. Bana zulmediyorsun hamile halimle dedim
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Ne bu evliliği istiyorum ne de yaşamak.bebegu bile gözüm görmüyor. Şeytan diyor herseyi geride bırak git buralardan
Babam vefat ettiğinde bile acımı anlamayıp bebege bisey olacak ağlama artık diyen insan
Ben mi abartiyorum, siz olsanız napardiniz?
Cok abartili takintili durumlar bir psikologla gorusun kendinizi bari kurtarin. Bu adamla birlikte bebek buyutmekte bir zulum keske bebk kararini vermeseydiniz ama bundan sonrasi icin bebeginizi dusunun. Boyle bir ortamda bebeginiz buyurken duzgunce rahatca oyun bile oynayamaz. Bebeginizi dusunup bosanma karari alin bence. Ayrica haliya terlikle basinca noluyor ben hep basiyorum.9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
Yaşım 34.
Evlenmeden önce takıntısı olmayan biriydim. Zamanla beni kendine benzetti, halinin üstüne terlikle basma, asmadan önce mandalları yıka, mutfak tezgahı üstünde şu bırakma,duvara dayanma,duvarda iz kalıyor vb.
Zamanla ona benzedim. Hatta vefat eden babam en son geldiğinde bile ona hayatı zindan ettim bu takıntılar yüzünden. Baba iz kalır dayanma, baba terlikle halıya basma vb
1 hafta snra da babam aniden vefat etti. İçime oturdu su yaptiklarim. Neye değdi ki. Bosbywre üzdüm garibimi. Ki o bu dünyada beni en çok seven ve benim de en değerlimdi.
Dogumuma 2 hafta var.
Dün bebek odası için salonun seklini değiştirdik. Küçük odadaki tv yi salona alıp küçük odayı bebek odası yapacaktık. Emzirme amaçlı salondaki tekli koltigu küçük odaya aldk. Yemek masası tv gectigi için yemek takımı dolabına 0 olacak şekilde dayaniyordu
Onun seklini değiştirdik. Çünkü misafir gelse10 kez masayı çek, yanastir. Dünya kadar iş.
Dün eve geldi. Demediği laf kalmadı. Beni bencillikte suçladı, ne gerizekaliligim kaldı ne salaklığım
Annem uğrasmıştı O kadar. Ben hamileyim diye. Trip yaptı. Bizimle yemek bile yemedi. Otur ananla ye dedi.
Tek kelime bile etmedi
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Ne bu evliliği istiyorum ne de yaşamak.bebegu bile gözüm görmüyor. Şeytan diyor herseyi geride bırak git buralardan
Babam vefat ettiğinde bile acımı anlamayıp bebege bisey olacak ağlama artık diyen insan
Tlc de vardi okbli insanlar. Adam cocuguna belli bir sure legolarla oynama izni veriyordu zor dayaniyordu hemen toplatiyordu oyuncaklari. Boyle insanlarla yasamak gercekten iskence gibiBir komşum geçende denk geldik.
Ben bilmiyordum kadın da titizlik takintisi varmış.
Ve annesinden geçmiş.
Şuan da kızıma geçti tedavi görüyoruz diyordu.
İstemediğim şey başıma geldi.
Kızım da ben gibi olacak diye ödüm patladı diyor.
Günde en az on kere yer siliyorum diyordu.
Bir de çalışan kadın sabah akşam çocuklara bağırıyor.
Dökme kirletme diye.
Hele çocuk olunca çok zor.
Tam terside olabiliyor cocugu cok pis olmaya esya biriktirmeye felan basliyabilir kendi evine cikinca. Her turlu fena bir durumBir komşum geçende denk geldik.
Ben bilmiyordum kadın da titizlik takintisi varmış.
Ve annesinden geçmiş.
Şuan da kızıma geçti tedavi görüyoruz diyordu.
İstemediğim şey başıma geldi.
Kızım da ben gibi olacak diye ödüm patladı diyor.
Günde en az on kere yer siliyorum diyordu.
Bir de çalışan kadın sabah akşam çocuklara bağırıyor.
Dökme kirletme diye.
Hele çocuk olunca çok zor.
İşin tuhaf kısmı şimdi o normale döndü sayılır.ben bu halimle kaldim.Takıntıli adamla yada kadınla zor.
Temizlik takıntısı olan insanların yanında yaşamak hele uzun süre işkence.
Bekarken bende de vardı temizlik takintisi.
Ailemle kardeşimle kavga ederdim.
Oturduğun yeri düzelt yere dökme vs vs.
Sonra bendeki geçti bir şekilde.
Şu halimle olsa ne esim beni çeker ne de ben onu çekebilirdim.
Aynen bu da var.Tam terside olabiliyor cocugu cok pis olmaya esya biriktirmeye felan basliyabilir kendi evine cikinca. Her turlu fena bir durum
Almaz.kac kez dedim. Ataerkil düşünce yapısındaEşiniz de siz de profesyonel yardım alın ama mutlaka alın geçiştirmeyin .
Kendinize de etrafınızdakilere de hayatı zehir etmeyin .
O zaman siz destek alın , baktınız olmuyorsa kendinize yeniden bir hayat kurarsınız.Almaz.kac kez dedim. Ataerkil düşünce yapısında
Erkek ne derse o olur kafa yapısı.
Trip yapan, herseye burun kıvıran kadınlardan olmak vardı. O zaman kıymetimiz bilinirdi
Saygısız terbiyesiz herif. Küfredip ceza yemeyeceğim.9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
Yaşım 34.
Dogumuma 2 hafta var.
Tek kelime bile etmedi
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Çok üzüldüm bAbanızaİşin tuhaf kısmı şimdi o normale döndü sayılır.ben bu halimle kaldim.
Babamdann helallik bile alamadım.zaman zaman yükseldim ona.
İçime öyle oturuyor ki. Bir kez bile sesini yuklsetmedi bana. Mezarında beni affet baba, istemeden oldu diyorum ama cevap alamiyorum
Affeder mi beni bilmiyorumÇok üzüldüm bAbanızas
Eder tabi. Ama bu adama daha fazla prim vermeyin aynı terbiyeszliği annenize yapıyorAffeder mi beni bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?