Es kisisi ile anlasmazlik...

Hayatı kendinize zindan etmişsiniz.Okb hastalığı tedavi olunması lazım.

Burada gecen senelerde bir uye konu acmisti, esi o eve gelmeden once eve girmesine izin vermiyordu, eve gelip dus aldigini gormesi gerekiyordu. Kadin ailesinin evinde bekliyordu esinin eve gelmesini. Buna nasil katlaniyorsun, neden cinnet gecirmiyorsun senin evin degil mi diyenlere esimin evlenmeden onceki aldigi ev benimseyemedim, seviyorum duzelir diye bekliyorum vs vs diye bahaneler uyduruyordu. Hatta esinin takintilarini yapma diyenlere aksini yapamayacagimi soyluyordu.

Anlayamiyorum ki bu ev benim de evim, baslatma takintindan deyip istediginizi yapmak yerine uyum sagliyorsunuz bu hastalikli dusuncelere ?

Cocuk olunca cok daha fazla zorlanacaksiniz malesef. Esinize haddini bildirmeniz lazim bir sekilde.

Şuan eşinizin durumundan ziyade ondan dolayı babanızi kırdığınız için eşinizden intikam almak istiyorsunuz sanirim.
Ya da hepsi.
Hiç böyle düşüncem olmadı.nerden bu kanıya vardınız?

Ben en çok bu kadar berbat bir adamı ısrarla baba yapma isteğinize çok şaşırdım gerçekten.
Bari annenizi ve çocuğunuzu ezdirmeyin bu saatten sonra başka yapılacak bir şey kalmamış zaten çok yazık.

yani baba vefatı gibi korkunc hassas bir durumda bile aciniza saygı göstermeyen bu adamla yıllarca evli kalıp sonrasında defalarca hamile kalmaya calismissiniz.
ben çoğu zaman ikili ilişkilerde insanların hak ettiklerini yaşadıklarına inanıyorum.
siz halıya terlikle basmamaya devam.

sadece ekstra olarak şunu söylemek istiyorum babanız size hiç ama hiç kirilmamistir, duygunuzu durumunuzu anlamıştır.
kaybiniza üzüldüm ama son günleri düşünmeyin, düşündüğünüz gibi değiller aslında.
önceki tüm güzel anilarinizla yad edin babanizi

Ya tedavi olsun(siz de) ya boşanın. Böyle bir insanın yanında büyüyecek olan çocuğa yazık.

Benim annemde de vardı zamanla törpüledi kendini. Bizi küçükken örtüsü düzeltilmiş çekyatlara oturtmazdı. Aniden misafir gelirse düzgün olmalıymış. Eve gelen misafire oraya oturma annem kızıyor dediğimi hatırlıyorum. Bekarken dayıma teyzeme yatakları bozmadan uyuyun dermiş. Ama çok takıntılı bir yengesinin evine kimsenin gitmek istemediğini görünce benim evime de gelmezler diyerek kurtardı kendini(misafir çok sever).

Sizinki ileri seviye kendisi düzelmek istemiyor zaten.

Şu an benim evimi görse eşiniz intihar eder heralde..

Yanlış anlamayın, sizi üzmek istemem ama olayların bu raddeye gelmesi sizin yüzünüzden
Bastan tepki göstereceksiniz, eşiniz hasta , madem sevip evlendiniz ki tedavi olmadan evlenmek bile hata ama hadi evlendiniz tedaviye baslatmaniz lazımdı, tedaviyi kabul etmiyorsa evliliğe devam etmek istiyorsanız da herseyi kabullenecek etmeniz gerekirdi
Ben gerçekten anlayamıyorum bu adamlarla neden yaşıyorsunuz? Mesleğiniz var , anladığım kadarıyla sizi seven , ilgili bir kök aileniz var , neden kendinize eziyet ediyorsunuz , bu kadar zaman bu şekilde yaşamayı kabul ettiniz?
Ağlamayın, tam tersi karşısına geçip dimdik durun ve tedavi olmasını isteyin , cocuk doğunca ne olacak?
Ne demek terlikle halıya basmamak , duvara dayanmamak , adam ağır hasta ve eve bir bebek gelecek , tedavi olmazsa mahvolur hayatınız, çocuklu evde hersey olur, ev dağılır, pislenir , bu adam ne yapacak ? Çocuğu mu evden atacak?
Hiç ağlamayın, anne olacaksınız, dik durun , çocuğunuz için bu duruma son verin

Babam daha 1 ay önce vefat etti hanımefendi.
Ruh halim iyi değil. Ben bu değildim ya
Hersey mi üst üste gelir

Hayattan zerre zevk alamıyorum.artik.bebegi bile gözüm görmüyor
Annem e güveniyorum
İnsan özür dilemeyi bilmez mi ya. Bugün bile bana diyor ki,bıktım.senin tribnden. Bosanacaksan da bosan.

adamın özür dilemesini neden beklediginizi anlayamadım
adam 9 yıldır böyle dağ ayisiymis zaten,
sizde evliliğinize devam etmissiniz

aglama aglat. cok simartmissin, ayar cekmen gerek. cok ayip yaptiklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…