Es kisisi ile anlasmazlik...

9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
2 kez gebelik kaybı yaşadım. 6 aylıkken.
Yaşım 34.
Tüp bebek yöntemiyle gebe laldm bu sefer. Kendi isteğimizle giriştik bu işe.
Evlenmeden önce takıntısı olmayan biriydim. Zamanla beni kendine benzetti, halinin üstüne terlikle basma, asmadan önce mandalları yıka, mutfak tezgahı üstünde şu bırakma,duvara dayanma,duvarda iz kalıyor vb.
Zamanla ona benzedim. Hatta vefat eden babam en son geldiğinde bile ona hayatı zindan ettim bu takıntılar yüzünden. Baba iz kalır dayanma, baba terlikle halıya basma vb

1 hafta snra da babam aniden vefat etti. İçime oturdu su yaptiklarim. Neye değdi ki. Bosbywre üzdüm garibimi. Ki o bu dünyada beni en çok seven ve benim de en değerlimdi.
Dogumuma 2 hafta var.
Dün bebek odası için salonun seklini değiştirdik. Küçük odadaki tv yi salona alıp küçük odayı bebek odası yapacaktık. Emzirme amaçlı salondaki tekli koltigu küçük odaya aldk. Yemek masası tv gectigi için yemek takımı dolabına 0 olacak şekilde dayaniyordu
Onun seklini değiştirdik. Çünkü misafir gelse10 kez masayı çek, yanastir. Dünya kadar iş.

Dün eve geldi. Demediği laf kalmadı. Beni bencillikte suçladı, ne gerizekaliligim kaldı ne salaklığım
Annem uğrasmıştı O kadar. Ben hamileyim diye. Trip yaptı. Bizimle yemek bile yemedi. Otur ananla ye dedi.
Tek kelime bile etmedi
Tüm gece Trip yaptı. Bana zulmediyorsun hamile halimle dedim
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Ne bu evliliği istiyorum ne de yaşamak.bebegu bile gözüm görmüyor. Şeytan diyor herseyi geride bırak git buralardan
Babam vefat ettiğinde bile acımı anlamayıp bebege bisey olacak ağlama artık diyen insan

Ben mi abartiyorum, siz olsanız napardiniz?
Allah sabır versin hamilesin diye bişey demek istemiyorum

Babam daha 1 ay önce vefat etti hanımefendi.
Ruh halim iyi değil. Ben bu değildim ya
Hersey mi üst üste gelir

Hayattan zerre zevk alamıyorum.artik.bebegi bile gözüm görmüyor
Annem e güveniyorum
İnsan özür dilemeyi bilmez mi ya. Bugün bile bana diyor ki,bıktım.senin tribnden. Bosanacaksan da bosan.
Allah rahmet eylesin babanıza.

Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Eşinizi bir süre bosverin. Yokmus varsayin.

Tedavi olmayı reddederse ,
esiniz , boşuna zaman kaybı devam ettirmek gerçekten.
Bu hastalık daha da ilerliyor bildiğim kadariyla.

Böyle normal olmayan adamla hayatı kendinize zindan etmeyin. Zaten yeterince zorluk var hayatta.

Allah rahmet eylesin babanıza.

Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Eşinizi bir süre bosverin. Yokmus varsayin.

Tedavi olmayı reddederse ,
esiniz , boşuna zaman kaybı devam ettirmek gerçekten.
Bu hastalık daha da ilerliyor bildiğim kadariyla.

Böyle normal olmayan adamla hayatı kendinize zindan etmeyin. Zaten yeterince zorluk var hayatta.
Sanırım.korkuyorum o buyuk adımı atmaktan
Bazen de.imtihan sabret ki sonucu , ecrini Allah katında al diyrm
Karmasigm be kardes

Almaz.kac kez dedim. Ataerkil düşünce yapısında
Erkek ne derse o olur kafa yapısı.
Trip yapan, herseye burun kıvıran kadınlardan olmak vardı. O zaman kıymetimiz bilinirdi
Boşan cidden hamileymişsin zor olur ama 6 ay kavga et hiç altta kalma
6 ayda düzelmezse net boşan

Karmasigm be kardes
Neye sabredeceksiniz? Allah aptal kocalara susan kadına neyin sevabını verecek? Hatta akıl vermiş kullanalım diye. Size gerizekalı, boşanırsan boşan diyen adama sabredip neyin sevabını alacağınızı umuyorsunuz bilmiyorum ama o çocuk o babada heder oldu. Yarın çocuğu da eleştirir ve özgüvenini mahveder çocuğun

Karmasigm be kardes
Erkek ne derse o olur kafası nerden bulduk böyle kocaları bilmiyorum 3 cocuk var cekipte gidilmiyor

Karmasigm be kardes
Korkmakta haklisin.
Sabır böyle durumlar için değil. Normal değil çünkü eşinin durumu.
Allah tan başımıza gelenlere sabır,diye dusunuyorum mesela hastalık gibi.
Adam sana eziyet edecek sen de sabredeceksin.
Esin sabretsin o zaman.
Kızım halıya bir şey doktu şimdi. Ben de istemsiz kızdım. Sonra hemen üzüldüm, hali kızımdan önemli degil.
Bu arada kızma sebebim misafirim geliyor.

Takıntılı manyak adam .. çok sinurlerim bozuldu ama babanıza o kadar üzüldüm ki benimde birçok takıntım var bide basak burcuyum ama asla misafire yansitmam huzursuz olmasın diye 😥 böyle insanla nasıl ömür geçer bilmiyorum eşin çok zor birisi dayanması güç bir adam .. keşke imkanın varsa yollarını tamamen ayirsan 😴

Aynı eniştemi anlatmışsınız birgün annem teyzem hamile diye evinin şeklini değiştirmişler beneğe göre ayarlamışlar adam günlerce kavga etmiş gerisin geri aynı şekle getirmiş. Hiçbirşeye dokundurmayıp değiştirtmiyor bir keresinde annem teyzeme tabak takımı almıştı geri yollamıştı teyzemle. Ruh hastalığı bu teyzem yirmi yılı geçmiştir evliliklerinde yıllardır psikiyatrilik bir vaka halinde ilaca da karşı olduğu için mutsuz mutsuz yaşıyor. Aynı kocasına benzemiş zamanla hatta ondan daha garip hale gelmiş. Niye kendinize bu zulmü yapıyorsunuz asla yargılamıyorum ama dayanılmaz bir hayat.

9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
2 kez gebelik kaybı yaşadım. 6 aylıkken.
Yaşım 34.
Tüp bebek yöntemiyle gebe laldm bu sefer. Kendi isteğimizle giriştik bu işe.
Evlenmeden önce takıntısı olmayan biriydim. Zamanla beni kendine benzetti, halinin üstüne terlikle basma, asmadan önce mandalları yıka, mutfak tezgahı üstünde şu bırakma,duvara dayanma,duvarda iz kalıyor vb.
Zamanla ona benzedim. Hatta vefat eden babam en son geldiğinde bile ona hayatı zindan ettim bu takıntılar yüzünden. Baba iz kalır dayanma, baba terlikle halıya basma vb

1 hafta snra da babam aniden vefat etti. İçime oturdu su yaptiklarim. Neye değdi ki. Bosbywre üzdüm garibimi. Ki o bu dünyada beni en çok seven ve benim de en değerlimdi.
Dogumuma 2 hafta var.
Dün bebek odası için salonun seklini değiştirdik. Küçük odadaki tv yi salona alıp küçük odayı bebek odası yapacaktık. Emzirme amaçlı salondaki tekli koltigu küçük odaya aldk. Yemek masası tv gectigi için yemek takımı dolabına 0 olacak şekilde dayaniyordu
Onun seklini değiştirdik. Çünkü misafir gelse10 kez masayı çek, yanastir. Dünya kadar iş.

Dün eve geldi. Demediği laf kalmadı. Beni bencillikte suçladı, ne gerizekaliligim kaldı ne salaklığım
Annem uğrasmıştı O kadar. Ben hamileyim diye. Trip yaptı. Bizimle yemek bile yemedi. Otur ananla ye dedi.
Tek kelime bile etmedi
Tüm gece Trip yaptı. Bana zulmediyorsun hamile halimle dedim
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Ne bu evliliği istiyorum ne de yaşamak.bebegu bile gözüm görmüyor. Şeytan diyor herseyi geride bırak git buralardan
Babam vefat ettiğinde bile acımı anlamayıp bebege bisey olacak ağlama artık diyen insan

Ben mi abartiyorum, siz olsanız napardiniz?
Problemli evliliği geçtim, sizin ruhsal durumunuz da pek iyi değilken bebek yapmak şart mıydı? Neyse olan olmuş. Psikolojik destek alın bari. Eşiniz de destek almayı kabul ederse ne ala. Etmezse boşanmayı düşünün. Gerçi sadece takıntılı değil bir de kötü kalpli bence kendisi. Kötü kalpli olmanın tedavisi yok ne yazık ki

Bu 'eş kişisi'' lafı da yeni çıktı eş kişisi ne lan? Daha hitap etmeyi bilmeyen tipler tipitip gibi konu aciyorlar :)

Bu 'eş kişisi'' lafı da yeni çıktı eş kişisi ne lan? Daha hitap etmeyi bilmeyen tipler tipitip gibi konu aciyorlar :)
Bana bak çıkıntı bozuntusu. Zaten canım burnumda. Kavga etmişim eşimle. Babamı kaybetmişim. Depresyonun dibindeyim. Caresizligim ortada. Kavgalı olduğum eşimle " balım, boregim, aşk böceğim " diye mi bahsetseydim
Adam ol önce. Empati kur.
Sana daha çok şey söylerim de. Bu kadarı yeter sana.
Gerçi empati kurabilecegini sanmıyorum ama.azicik beyin varsa anlarsın sanirim

Bana bak çıkıntı bozuntusu. Zaten canım burnumda. Kavga etmişim eşimle. Babamı kaybetmişim. Depresyonun dibindeyim. Caresizligim ortada. Kavgalı olduğum eşimle " balım, boregim, aşk böceğim " diye mi bahsetseydim
Adam ol önce. Empati kur.
Sana daha çok şey söylerim de. Bu kadarı yeter sana.
Gerçi empati kurabilecegini sanmıyorum ama.azicik beyin varsa anlarsın sanirim
... Sadece baban için üzüldum geri kalan soylediklerine cevap dahi vermiyorum üç nokta ... Sana yeter.

... Sadece baban için üzüldum geri kalan soylediklerine cevap dahi vermiyorum üç nokta ... Sana yeter.
Cevap veremezsin zaten
Neler yaşadığını bilmeden insanın yorum dahi yapma ya. İnsanlar bazen çaresiz kalabilir. İşin içinden çıkamadığı anlar olabilir. Isim icinden cikamadik ki buraya konu acmisiz di mi?! Ama kalkıp da senin gbi empati yoksunu olamaz.

Babama gelince, babam beni anlardı. Severdi. Halimi de görüyordu. Kızmadı, kızmazdi.
Sardunya arkamda iken sırtım yere gelmez derdi.

Sen benim gbi 2 kez evladının olusunu mu aldın eline? Ya da kayıpla mi sınandn? Ha sınnsaydin emin ol ben sana bunu yapmazdım.
olacağını çok sanmiyorum ama önce adam olmayı öğren.

Cevap veremezsin zaten
Neler yaşadığını bilmeden insanın yorum dahi yapma ya. İnsanlar bazen çaresiz kalabilir. İşin içinden çıkamadığı anlar olabilir. Isim icinden cikamadik ki buraya konu acmisiz di mi?! Ama kalkıp da senin gbi empati yoksunu olamaz.

Babama gelince, babam beni anlardı. Severdi. Halimi de görüyordu. Kızmadı, kızmazdi.

Sen benim gbi 2 kez evladının olusunu mu aldın eline? Ya da kayıpla mi sınandn? Ha sınnsaydin emin ol ben sana bunu yapmazdım.
Empati yoksunu olduğumu nerden cikardin saldırgan sorunlu insan açtırma bana ağzımı buraya konu açıp saldiracagina terapiye git daha mantıklı senin için

Cevap veremezsin zaten

Adamlık,empati laflara bak la ,saldırgan tavırlar... psikoloji perte çıkmış eş kişisi dediğin adama da böyle saldiriyosan senin durum vahim

Takıntılı manyak adam .. çok sinurlerim bozuldu ama babanıza o kadar üzüldüm ki benimde birçok takıntım var bide basak burcuyum ama asla misafire yansitmam huzursuz olmasın diye 😥 böyle insanla nasıl ömür geçer bilmiyorum eşin çok zor birisi dayanması güç bir adam .. keşke imkanın varsa yollarını tamamen ayirsan 😴
Ya aslında ben yansitmadim. Annem huyumu az çok bildiği için o dedi mesela, soyle yapma, haliya basma veya sunu yapma vb diye.
Bende amannn , bosver anne , bu çocuk zaten benim ruh halimi değiştirdi.. istediğin gbi yap, salla gitsin dedim. Ama ucundan kenarindan yansıdı yine. Üzüldüğüm konu bu.

Ben el yıkama konusunda fazla takıntılıyım.. çünkü hastanede bile tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemşireler görüyordum.bu insanlar damaryolu aciyorlar . Varın gerisini siz düşünün.
İnsan etkileniyor çevresinden Haliyle.

Ya aslında ben yansitmadim. Annem huyumu az çok bildiği için o dedi mesela, soyle yapma, haliya basma veya sunu yapma vb diye.
Bende amannn , bosver anne , bu çocuk zaten benim ruh halimi değiştirdi.. istediğin gbi yap, salla gitsin dedim. Ama ucundan kenarindan yansıdı yine. Üzüldüğüm konu bu.

Ben el yıkama konusunda fazla takıntılıyım.. çünkü hastanede bile tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemşireler görüyordum.bu insanlar damaryolu aciyorlar . Varın gerisini siz düşünün.
İnsan etkileniyor çevresinden Haliyl

Gözünü seveyim ağzını aç:KK66:
🤣🤣🤣🤣Yooo sana istediğini vermeyeceğim çok beklersin klavye delikanlıligi bende yok sendeki gibi kendi dilini konuşanlarla sana başarılar

Back
X