Es kisisi ile anlasmazlik...

Ya aslında ben yansitmadim. Annem huyumu az çok bildiği için o dedi mesela, soyle yapma, haliya basma veya sunu yapma vb diye.
Bende amannn , bosver anne , bu çocuk zaten benim ruh halimi değiştirdi.. istediğin gbi yap, salla gitsin dedim. Ama ucundan kenarindan yansıdı yine. Üzüldüğüm konu bu.

Ben el yıkama konusunda fazla takıntılıyım.. çünkü hastanede bile tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemşireler görüyordum.bu insanlar damaryolu aciyorlar . Varın gerisini siz düşünün.
İnsan etkileniyor çevresinden Haliyle.
Anlıyorum bende elimi 40 kez en az yıkarim oda bebeğim enfeksiyonla doğdu ona daha da hastalık bulaşmasın diye takındı oldu bende de heryere ayri bezim vardir heryerin ayri terliği.. anlıyorum az çok .. Allah yardımcıniz olsun eşinde ki çok daha fazla ve huzursuz edici 😞

Sadece şunu söyleyeceğim , çocuk yürümeye başlayınca evi de dağıtacak, karıştıracak, yağlı ellerini duvara da sürecek ,elinde kalemle çaktırmadan sağı solu da çizecek ve bunların hepsi gelişiminin bir parçası bunları yaparak büyüyecek. Sizin ve eşinizin takıntılarınızla bir çocuğun en masum özgürlüklerini elinden almaya hakkınız yok.

Babam için üzgünüm sadece. Benim bu halimi görüp üzülmüştür
Babanız sizin bu halinizi hiç görmeyecek. O derin bir uykuda. Siz kendi halinize bakıp kendinizi kurtarın. Hayat sizin ama artık bebek de var ve annesine gerizekalı diyen bir babayı seveceğini sanmıyorum. Çünkü ilerde aynı şeyleri ona da diyecek babası

Adamlık,empati laflara bak la ,saldırgan tavırlar... psikoloji perte çıkmış eş kişisi dediğin adama da böyle saldiriyosan senin durum vahim
Sana kim dedi gel konuma gir, şahsıma tipitip , konu açmayı bilmeyen insan vb . Diye

Şahsıma saldıran sensin. Burasi akıl alma yeri. Bazen göremediklerimizi başkasının bakış açısıyla görüyoruz. Bu benim konum gbi kaç konu var
Yalnız değilim demekki. Toplumda böyle insanlar da var
İnsanlar çıkış yolu bulmak istiyor.
Demişim de , bosansam mi , diye? Çözüm yolu arıyorum diğerleri gibi.
Emin ol eşime böyle cikismadigim için bu haldeyim. Çünkü evlilikte 2 taraftan biri evriliyor illaki. Ben bana bu kadar zarar verdiğini sadece yeni farkettim o kadar.
Anlamıyorsan, anlamayacaksan lütfen yazma.

Sana kim dedi gel konuma gir, şahsıma tipitip , konu açmayı bilmeyen insan vb . Diye

Şahsıma saldıran sensin. Burasi akıl alma yeri. Bazen göremediklerimizi başkasının bakış açısıyla görüyoruz. Bu benim konum gbi kaç konu var
Yalnız değilim demekki. Toplumda böyle insanlar da var
İnsanlar çıkış yolu bulmak istiyor.
Demişim de , bosansam mi , diye? Çözüm yolu arıyorum diğerleri gibi.
Emin ol eşime böyle cikismadigim için bu haldeyim. Çünkü evlilikte 2 taraftan biri evriliyor illaki. Ben bana bu kadar zarar verdiğini sadece yeni farkettim o kadar.
Anlamıyorsan, anlamayacaksan lütfen yazma.
Tamam anlıyorum önce bir sakinleş bak hamileymişsin bende yeni dogum yaptım yedi ay oluyor ondan dolayı anlıyorum bak şimdi lohusalık var bide bu kadar sinirlenme öncelikle

Bu 'eş kişisi'' lafı da yeni çıktı eş kişisi ne lan? Daha hitap etmeyi bilmeyen tipler tipitip gibi konu aciyorlar :)
Onca yazdıklarından buna mı takıldıniz Canım aşkımla mi deseydi.belli ki kızgın . İnsanların acılarına saygı duymak lazım eş kisiisi de der eş olacak kişi de der ona kalmış . 😵‍💫

Onca yazdıklarından buna mı takıldıniz Canım aşkımla mi deseydi.belli ki kızgın . İnsanların acılarına saygı duymak lazım eş kisiisi de der eş olacak kişi de der ona kalmış . 😵‍💫
İnsanların acılarına saygılıyım konuyu okumadan sadece eş kişisi konusuna ufaktan atıfta bulundum sadece

İnsanların acılarına saygılıyım konuyu okumadan sadece eş kişisi konusuna ufaktan atıfta bulundum sadece
Bu önyargılı tavrınız biraz kırıcı oldu neyse olsun bazen anlamdan etmeden kalpler kırılıyor sonu tatlıya bağlanır umarım yanlış anlaşılmalarin sonucu tatsizlikta bitebiliyor

Sadece şunu söyleyeceğim , çocuk yürümeye başlayınca evi de dağıtacak, karıştıracak, yağlı ellerini duvara da sürecek ,elinde kalemle çaktırmadan sağı solu da çizecek ve bunların hepsi gelişiminin bir parçası bunları yaparak büyüyecek. Sizin ve eşinizin takıntılarınızla bir çocuğun en masum özgürlüklerini elinden almaya hakkınız yok.
Valla benim için sorun yok:)
İsterse halıya yemek döksün. Zerre takılmam.parayla , çözümü olan şeylere zerre üzülmem
İsterse tv yi kırsın

Ben farketmeden nasıl bu hale geldiğime üzülüyorum.
Degismek lazim. Ya o , ya da medeni durumumuz

Bu önyargılı tavrınız biraz kırıcı oldu neyse olsun bazen anlamdan etmeden kalpler kırılıyor sonu tatlıya bağlanır umarım yanlış anlaşılmalarin sonucu tatsizlikta bitebiliyor
Haklısınız siz de çok olumlu birisiniz ♥️♥️♥️kusura bakmayın kirdiysam

Haklısınız siz de çok olumlu birisiniz ♥️♥️♥️kusura bakmayın kirdiysam
Teşekkür ederim 💕yok ben neden kirilayim konu sahibemiz alındı hamileliğin vermiş olduğu duygusallık babayı kaybetmiş eşiyle arası bozulmuş üst üste gelince ani çıkışlar olabiliyor

Valla benim için sorun yok:)
İsterse halıya yemek döksün. Zerre takılmam.parayla , çözümü olan şeylere zerre üzülmem
İsterse tv yi kırsın

Ben farketmeden nasıl bu hale geldiğime üzülüyorum.
Degismek lazim. Ya o , ya da medeni durumumuz
Ne güzel işte buna üzülmeyecekseniz hayatı kendinize zindan etmenize gerek yok. Değişmezse kendiniz çok da güzel hem kendinize hem bebişinize yetersiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Ne güzel işte buna üzülmeyecekseniz hayatı kendinize zindan etmenize gerek yok. Değişmezse kendiniz çok da güzel hem kendinize hem bebişinize yetersiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Allah razı olsun kardeşim.

İşin tuhaf kısmı şimdi o normale döndü sayılır.ben bu halimle kaldim.
Babamdann helallik bile alamadım.zaman zaman yükseldim ona.
İçime öyle oturuyor ki. Bir kez bile sesini yuklsetmedi bana. Mezarında beni affet baba, istemeden oldu diyorum ama cevap alamiyorum:KK43:
Sardunya size mesaj atmak istedim atamadım profilinizde mesaj butonu yoktu. Belki kullanıcı girişi yapmadan burayı okursunuz diye yazıyorum. Nolur böyle düşünerek kendinizi kahretmeyin. Ben de yıllarca benzer bir pişmanlık yaşadım. Gazetede bir haber gördüm. 17 yaşında çocuk mavi balina diye bir bilgisayar oyununun etkisinde kalarak uyuyan babasını bıçaklamış. Adam ölümden döndü. Ben merakımdan adama ulaştım ve "böyle korkunç birşey yaşadıktan sonra oğlunu affedebilir misin, hala sevgi duyabiliyor musun" diye sordum. Adam "sevgim değil bitmesi, azalamaz bile, o benim canımın parçası, iyi ki doğmuş iyi ki var" dedi. Ben bunu duyduktan sonra kendimi yargılamayı bıraktım. Babanız sizi çoktan affetti emin olun. Siz de kendinizi affedin yoksa hasta olursunuz. O zaman sizi seven diğer yakınlarınızı da üzersiniz.

Adam sana gerizekali salak demis dogurmak uzeresin, bunun ustune sadece sitem edip agladin mi?
Sen bu adamdan ilgi bekledikce karsisinda ezildikce daha cok ezer seni. Bebegi degil kocani gozun gormemeli. Su adamlari tepenize cikarmayin ya.
As suratini, annenle takil, cik dolas, gece ayri yat, onune yemek koyma. Kopek cekince bak nasil kiymetli oluyorsun

Sardunya size mesaj atmak istedim atamadım profilinizde mesaj butonu yoktu. Belki kullanıcı girişi yapmadan burayı okursunuz diye yazıyorum. Nolur böyle düşünerek kendinizi kahretmeyin. Ben de yıllarca benzer bir pişmanlık yaşadım. Gazetede bir haber gördüm. 17 yaşında çocuk mavi balina diye bir bilgisayar oyununun etkisinde kalarak uyuyan babasını bıçaklamış. Adam ölümden döndü. Ben merakımdan adama ulaştım ve "böyle korkunç birşey yaşadıktan sonra oğlunu affedebilir misin, hala sevgi duyabiliyor musun" diye sordum. Adam "sevgim değil bitmesi, azalamaz bile, o benim canımın parçası, iyi ki doğmuş iyi ki var" dedi. Ben bunu duyduktan sonra kendimi yargılamayı bıraktım. Babanız sizi çoktan affetti emin olun. Siz de kendinizi affedin yoksa hasta olursunuz. O zaman sizi seven diğer yakınlarınızı da üzersiniz.
Ya sen ne tatlısın. Gözlerim yaşardı mesajını okurken
Babam beni anlıyordu, 2 defa evlat kaybedince.
Haklısın derdi hep. Ama es kaynaklı ben bu hale geldiğime yanıyorum biraz. Sallamak lazım hayatı da insanları da . Ama yapamıyorsun sanirim bazen. Basiret mi bağlanıyor nedir

Adam sana gerizekali salak demis dogurmak uzeresin, bunun ustune sadece sitem edip agladin mi?
Sen bu adamdan ilgi bekledikce karsisinda ezildikce daha cok ezer seni. Bebegi degil kocani gozun gormemeli. Su adamlari tepenize cikarmayin ya.
As suratini, annenle takil, cik dolas, gece ayri yat, onune yemek koyma. Kopek cekince bak nasil kiymetli oluyorsun
Yapmadigimi nerden biliyorsun arkadaşım. Yazdıklarını harfiyen yapıyorum zaten
Ben sadece o an verdiğim tepkiyi buraya yazdım
Oturup bir de ona yemek mi yapacağım çok afedersin.

Ya sen ne tatlısın. Gözlerim yaşardı mesajını okurken
Babam beni anlıyordu, 2 defa evlat kaybedince.
Haklısın derdi hep. Ama es kaynaklı ben bu hale geldiğime yanıyorum biraz. Sallamak lazım hayatı da insanları da . Ama yapamıyorsun sanirim bazen. Basiret mi bağlanıyor nedir
Çok teşekkür ederim o bakanın tatlılığı 🥰 Mekanı cennet olsun o şu anda biz göremesek de evlatlarıyla huzurlu bir yerde. Biz geride kalanların imtihanı daha bitmedi. Ben de değmeyecek insanlar için annemi kırmıştım. Bizim sorunumuz kıymet bilmeyen insanlara hak etmedikleri değeri vermek. Ben de terapi görüyorum bunu aşmak için. İnsan dışardan bakmadan kendisine yaptığı eziyeti fark etmiyor.

9 senelik evliyim. Saglik personeliyim. Eşim de memur.
2 kez gebelik kaybı yaşadım. 6 aylıkken.
Yaşım 34.
Tüp bebek yöntemiyle gebe laldm bu sefer. Kendi isteğimizle giriştik bu işe.
Evlenmeden önce takıntısı olmayan biriydim. Zamanla beni kendine benzetti, halinin üstüne terlikle basma, asmadan önce mandalları yıka, mutfak tezgahı üstünde şu bırakma,duvara dayanma,duvarda iz kalıyor vb.
Zamanla ona benzedim. Hatta vefat eden babam en son geldiğinde bile ona hayatı zindan ettim bu takıntılar yüzünden. Baba iz kalır dayanma, baba terlikle halıya basma vb

1 hafta snra da babam aniden vefat etti. İçime oturdu su yaptiklarim. Neye değdi ki. Bosbywre üzdüm garibimi. Ki o bu dünyada beni en çok seven ve benim de en değerlimdi.
Dogumuma 2 hafta var.
Dün bebek odası için salonun seklini değiştirdik. Küçük odadaki tv yi salona alıp küçük odayı bebek odası yapacaktık. Emzirme amaçlı salondaki tekli koltigu küçük odaya aldk. Yemek masası tv gectigi için yemek takımı dolabına 0 olacak şekilde dayaniyordu
Onun seklini değiştirdik. Çünkü misafir gelse10 kez masayı çek, yanastir. Dünya kadar iş.

Dün eve geldi. Demediği laf kalmadı. Beni bencillikte suçladı, ne gerizekaliligim kaldı ne salaklığım
Annem uğrasmıştı O kadar. Ben hamileyim diye. Trip yaptı. Bizimle yemek bile yemedi. Otur ananla ye dedi.
Tek kelime bile etmedi
Tüm gece Trip yaptı. Bana zulmediyorsun hamile halimle dedim
Ağladım.. dayanamadm.
Allah şahit doldum artık
Ne bu evliliği istiyorum ne de yaşamak.bebegu bile gözüm görmüyor. Şeytan diyor herseyi geride bırak git buralardan
Babam vefat ettiğinde bile acımı anlamayıp bebege bisey olacak ağlama artık diyen insan

Ben mi abartiyorum, siz olsanız napardiniz?
Abartmak mı? 😯 Adamın obsesyonu nirvana yapmış. Kendini normal zannetmesine niye izin verdiniz? Gidip tedavi olsaymış. Babanıza da çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Ben sebebini merak ettim böyle olmasının.

Back
X