- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.271
- 468
- Konu Sahibi gelengiden
33 yaşına gelmiş adam ailesinden korkar mı? Evliliğini kurutma yolunda aileden korkar mı?o son bulusmalar genelde son olur.
Gitmezdim.
Ailesinden korkmasi en iyi ihtimal.
Gitmeyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşına gelmiş adam ailesinden korkar mı? Evliliğini kurutma yolunda aileden korkar mı?o son bulusmalar genelde son olur.
Gitmezdim.
Ailesinden korkmasi en iyi ihtimal.
Belki anası verdi bu harika fikri, karnına çocuk koymazsan zırt vırt gider durur dedi, nerden bileceksin? Oğlunun kaçırdığı kızın üstüne oturup tecavüz ettiren ana var, bunları gördük, güvenilir mi ?Ay o kadar da değil…
Söyleceğim gibi duruyor. Kardeşimin haberi var… Zaten gitmem gider miyim?
iste baska seyler dusunuyor olabilir.33 yaşına gelmiş adam ailesinden korkar mı? Evliliğini kurutma yolunda aileden korkar mı?
Gitmeyeceğim
Benim yok, kendisinin de yok eğer olsaydı bir şeyler yapardı. Egosuyla savaşıyor şu an…
Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilen bilir bilmeyenler işin kv +eş kişisi yüzünden evliliğim bitiyor.
Adli tatilden sonra kuzenim davamı açacak, eş kişisine son ziyaretinde bitirmek istediğimi söylemiştim. O günden sonra kendisi dahil kaynım,kp,Kv ne beni ne babamı aradılar.
Babam kesinlikle karşı taraftan telefon ve mesaja cevap vermemi söylemişti.
Eş kişisi dün mesaj attı “bizimkilere söylemeden günü birlik yanına geleceğim senden ricam sende sizinkilere söyleme görüşelim artık bir karar varalım” yazmış.
Cevap vermedim, “kafanda her şeyi bitirmiş olsan da cevap vermen gerekiyor görüşmek istemiyorum diyebilirsin” yazmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor biz neden gizli görüşüyoruz?
Kulağıma kv dedikosunun devam ettiği geldi bazı kişilere “sürekli küsüp anasının evine gidiyor zaten gelse de olur gelmese de” demiş. Ben bunları babama söyleyemiyorum bu lafları ileten arkadaşı kötü duruma sokmamak için..
Eş kişisinin gizli buluşma isteğini BİRİCİK annesinden korktuğu için olduğunu düşünüyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var
Selametle
Beybi kadın sağda solda gelmese de olur demiş rahatlıkla sence böyle bir şey mümkün mü kadın istemiyor beni ki adam gizli saklı geliyorBelki anası verdi bu harika fikri, karnına çocuk koymazsan zırt vırt gider durur dedi, nerden bileceksin? Oğlunun kaçırdığı kızın üstüne oturup tecavüz ettiren ana var, bunları gördük, güvenilir mi ?
İçime su serptin iç sesim oldun, ısrarla cevap vermeyeceğim…Yani hala neyin fikrini istiyosun.
Evliliği bitiyor hala adam olup herkese karşı bitirirken bile dik duramayan bi yaratık.
Asla mesajlarına cevap verme ve buluşma.
Okadar istiyosa adam gibi babanlara gelsin konuşsun.
"Dava açıldığında avukatımla görüşürsün" diyip engelleyin. İşiniz kalmamış artık, bi manası yok böyle şeylerin.Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilen bilir bilmeyenler işin kv +eş kişisi yüzünden evliliğim bitiyor.
Adli tatilden sonra kuzenim davamı açacak, eş kişisine son ziyaretinde bitirmek istediğimi söylemiştim. O günden sonra kendisi dahil kaynım,kp,Kv ne beni ne babamı aradılar.
Babam kesinlikle karşı taraftan telefon ve mesaja cevap vermemi söylemişti.
Eş kişisi dün mesaj attı “bizimkilere söylemeden günü birlik yanına geleceğim senden ricam sende sizinkilere söyleme görüşelim artık bir karar varalım” yazmış.
Cevap vermedim, “kafanda her şeyi bitirmiş olsan da cevap vermen gerekiyor görüşmek istemiyorum diyebilirsin” yazmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor biz neden gizli görüşüyoruz?
Kulağıma kv dedikosunun devam ettiği geldi bazı kişilere “sürekli küsüp anasının evine gidiyor zaten gelse de olur gelmese de” demiş. Ben bunları babama söyleyemiyorum bu lafları ileten arkadaşı kötü duruma sokmamak için..
Eş kişisinin gizli buluşma isteğini BİRİCİK annesinden korktuğu için olduğunu düşünüyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var
Selametle
Evet zaten 1-2 ay olmuş giderken söylemişim… Daha ne gizli buluşması?"Dava açıldığında avukatımla görüşürsün" diyip engelleyin. İşiniz kalmamış artık, bi manası yok böyle şeylerin.
Bu gün haberlerde vardı bir polis boşanma aşamasındaki karısını konuşmaya çağırıyor barismayinca kafasına sıkıyor. GitmeAy o kadar da değil…
Söyleceğim gibi duruyor. Kardeşimin haberi var… Zaten gitmem gider miyim?
Gelin gitti diye millete ağlayacak hali yok ki.Beybi kadın sağda solda gelmese de olur demiş rahatlıkla sence böyle bir şey mümkün mü kadın istemiyor beni ki adam gizli saklı geliyor![]()
AhBu gün haberlerde vardı bir polis boşanma aşamasındaki karısını konuşmaya çağırıyor barismayinca kafasına sıkıyor. Gitme
Ayarı yememiş biricik oğlundan ki hala dedikoduya devam ediyor hepte yanına kalıyor, arada insanlar olmasa babama söylerdimGelin gitti diye millete ağlayacak hali yok ki.
Sadece mesaj atabilirsin benimle barışmak istiyorsan annenin adı bizim evde konuşulmayacak (yakinsaniz) taşınma olacak vs şart koş mesajla yap amaİçime su serptin iç sesim oldun, ısrarla cevap vermeyeceğim…
Babam da öyle dedi benle muhatap senle değil ded..
Senin sümüklünün vereceği ayar çok da bi yerinde kadının.Ayarı yememiş biricik oğlundan ki hala dedikoduya devam ediyor hepte yanına kalıyor, arada insanlar olmasa babama söylerdim
Mesaja gerek yokki babam yüzüne söyledi beyefendi duymamazlıktan geldiSadece mesaj atabilirsin benimle barışmak istiyorsan annenin adı bizim evde konuşulmayacak (yakinsaniz) taşınma olacak vs şart koş mesajla yap ama
Vermemiş vermemiş, tansiyonu yükselmiş rafa kaldırmışlarSenin sümüklünün vereceği ayar çok da bi yerinde kadının.
Kafanda bitirdiysen boşver . İlla cevap bekliyorsa beyfendi diye dedimMesaja gerek yokki babam yüzüne söyledi beyefendi duymamazlıktan geldi
Ekstra şunu yaparım bunu yaparım da demedi….
Gerçi dese ne olur bunların derdi bitmez bana yazık..
Kalacak yanına, sen canını kurtar evvel.Vermemiş vermemiş, tansiyonu yükselmiş rafa kaldırmışlar
Yok mu bir fikrin cevval kadın kv yanına mı kalacak bunlar?
Tez zamanda inşallahKalacak yanına, sen canını kurtar evvel.