- 28 Aralık 2020
- 132
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Sosyal medya hiç bizim özel hayatımız olmadı zatenBen sizi hakli buldum. Anlamam ben özel hayatmiş, yok sormadan arkadas silmekmiş. O kadinin "dertleşelim" dedigi seyde tek kişilik degil sonucta sizin de özeliniz oluyor. İyi yapmişiniz ben de silerdim ama asil sorun eşiniz.
Silemyle filan olcak iş degil
Kıymetlimsin değerlisin iyiki varsın da diyor musunBugun 96li erkek takim arkadasima yazarken canim dedim sevecen bir sekilde konustum cocuk evli ben 88liyim kardesim yasinda gencecik bir cocuk yani yurumek aklimin ucundan gecmez. KKda boyle konular gorunce ya acaba boyle kimseye canim sekerim demesem mi kimseye yakin davranmasam mi filan oluyorum. Yeni evlenen kiz neden kendinden 6 yas kucuk kocasinin arkadasina yurusun ki. Bilmiyorum bence gereksiz kiskanclik yapiyorsun seker.
Evlilikle ilgili sorunları anlatmaz kimseye de eski samimiyetlerini bilemiyorumÖyle görünüyor, eğer evlilikleri konusunda ise ne münasebet.. eşi hoş bir şey yapmamış
Flörtden değil zaten eşim yüz vermesi ve başka biri için bana kızması yoksa flört kesinlikle hayır
Genel olarak böyle sormuş evlilik nasıl sen iyimisin dertleşmek istersen diyeKonuşma tarzı tuhaf.. dertleşmek derken evlilikteki problemleri mi kastetti acaba?
Sosyal medya hiç bizim özel hayatımız olmadı zaten
Kıymetlimsin değerlisin iyiki varsın da diyor musun
Hesaplar birbirimizin telefonunda zaten var ve sevgililik döneminden beri rahatsız olduğumuz insanları çıkartıyoruz ikimiz de ama buna gelince kavga çıktı
Küfürler yağdırıken bana kızı tekrar eklemesine rahatsız oldum ve eşim çok sinirli bir insan tartışma esnasında hamle yaptı vuracaktı bu ilk tartışmada. Az önce iyi konuşuyorken evet vurcaktım çekmeseydin kendini dedi yani zoruma gidiyor bu durum
Uzatıyor konuşmayı tamam. Baybay görüşürüz gibi bitirebilir gereksiz yere emojiler flnYüz vermekten kasttetiğin ne?
Tebrik etmiş. Ha kadın salak salak konuşmuş bence de ama ne yapsaydı eşin bozsamıydı? Sonuçta arkadaşının eşi olacak yüzyüze bakacaklar falan. He demiş geçmiş işte
Bİr olmazsin,iki olamazsin daha sonra da gidisine engel olamazsin.Kiskanildigini dusunen kisi her daim baska kadinlara bakmaya daha meyilli olur.Ona,cevresninin kendisini begendigine dair bir imaj cizerseniz , 2 gozuyle 5 kadina ayni anda bakmaya baslar.Gereksiz egosunu oksayip,ozguven pompalamayin.Benden soylemesi.Çok doğru ama insan bazen engel olamıyor kendine
Kızın eşinize evlilik nasıl istersen benimle dertlesebilirsin demesi hakikaten beni de rahatsız ederdi ..rahatsızlık duymakta haklısınız.. fakat tepkiyi fazla gostermissiniz ..izinsiz silmek hoş olmamış.. rahatsızlığınizi daha farklı sakin dille dile getirip anlatmaya çalışırdım ben sizin yerinizde olsam ..olayı birden bu şekilde büyütmek biraz fazla olmusTam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum
Nasıl ilişkiler var hayatta şaşırıyorumYahu abi abla dedikleri kişiler hoş abi abla demesede arkadaşları siz nasıl olurda izinsiz eşinizin hesabından kadını sikersiniz. Konuşmanın içeriğide normal yazışmalar bundan nasıl tartışma çıkardınız Evlenince arkadaşlıklar bitiyor karşı cinsle asla iletişim kurulmaz arkadaş olunmaz sanırım
Densize bak dertleşmek isterken derken? Eşini. Derdinden ona ne. Her zaman oturup kalktigimiz eski görüştüğümuz arkadaşlarım bile bu hadsizligi yapmadı valla eşini sen daha iyi tanırsın kadının densizligimi yoksa eşinden aldığı cesaretmi bunları dusunTam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum
Ağır saçmalamışsınız. Konuşmanın içeriği çok normal ablam abim demiş bir de. Neresi samimi? Ablam demesi mi? Ayrıca ne kadar ergence bir hareket eşinizin hesabından arkadaş silmek. Kaldı ki sildiği insan da sıradan biriTam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Nasıl ilişkiler var hayatta şaşırıyorumYahu abi abla dedikleri kişiler hoş abi abla demesede arkadaşları siz nasıl olurda izinsiz eşinizin hesabından kadını sikersiniz. Konuşmanın içeriğide normal yazışmalar bundan nasıl tartışma çıkardınız Evlenince arkadaşlıklar bitiyor karşı cinsle asla iletişim kurulmaz arkadaş olunmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?