Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Sosyal medya hiç bizim özel hayatımız olmadı zaten
Kıymetlimsin değerlisin iyiki varsın da diyor musun

Flörtden değil zaten eşim yüz vermesi ve başka biri için bana kızması yoksa flört kesinlikle hayır

Yüz vermekten kasttetiğin ne?
Tebrik etmiş. Ha kadın salak salak konuşmuş bence de ama ne yapsaydı eşin bozsamıydı? Sonuçta arkadaşının eşi olacak yüzyüze bakacaklar falan. He demiş geçmiş işte

Arkadaşlık tamam da tuhaf geldi bana konuşmaları. Ablamlı kardeşimli abartılı konuşmalardan hiç hoşlanmam. Ayrıca neyin derdini anlatacakmis eşiniz kadına? Öncesinde bu tarz dertleşme muhabbetleri olmuş olabilir.

Sizin kadını arkadaşlıktan çıkarmanız da doğru değil diyeceğim de eşiniz de yapıyormuş size aynı şeyi. İki taraflı da doğru değil bu tarz kısıtlamalar ama erkeklerin istedikleri şekilde olur genelde, yine öyle olmuş.

Sosyal medya hiç bizim özel hayatımız olmadı zaten

Kıymetlimsin değerlisin iyiki varsın da diyor musun

Cok yakin arkadasimsa kardesim gibiyse diyebilirim ama esinizle o kizin iliskisini gecmisini bilmedigim icin yorum yapamadim. Ben olsam onyargisiz sekilde dinlemeye calisirim sonucta kizin normal konusma tarzini bilmiyor olabiliriz... Yeni evli degil mi bu kiz bence gidip esinize yurumesi mantiksiz. Tabi olmaz demiyorum hayatta her sey oluyor malesef ama bana cok oyle gibi gelmedi yine de...

Hesaplar birbirimizin telefonunda zaten var ve sevgililik döneminden beri rahatsız olduğumuz insanları çıkartıyoruz ikimiz de ama buna gelince kavga çıktı

Karı-koca saygı diye bir şeyden haberiniz yok herhalde. Yaşınız 15 mi?

Ve saygının olmadığı ortamda bunların yaşanması kaçınılmaz.
Adam sizi dövecekmiş neredeyse. Ama konu başlığı "eşimin mesajlaştığı kız"
Bir dahaki sefere kendinizi çekemediğinizde ne olacak?

Uzatıyor konuşmayı tamam. Baybay görüşürüz gibi bitirebilir gereksiz yere emojiler fln
Geçiştirse evet uzamazdı

Çok doğru ama insan bazen engel olamıyor kendine
Bİr olmazsin,iki olamazsin daha sonra da gidisine engel olamazsin.Kiskanildigini dusunen kisi her daim baska kadinlara bakmaya daha meyilli olur.Ona,cevresninin kendisini begendigine dair bir imaj cizerseniz , 2 gozuyle 5 kadina ayni anda bakmaya baslar.Gereksiz egosunu oksayip,ozguven pompalamayin.Benden soylemesi.

Kızın esnin Kızın eşinize evlilik nasıl istersen benimle dertlesebilirsin demesi hakikaten beni de rahatsız ederdi ..rahatsızlık duymakta haklısınız.. fakat tepkiyi fazla gostermissiniz ..izinsiz silmek hoş olmamış.. rahatsızlığınizi daha farklı sakin dille dile getirip anlatmaya çalışırdım ben sizin yerinizde olsam ..olayı birden bu şekilde büyütmek biraz fazla olmus

Nasıl yani ? Adama sormadan hesabına girdiniz bide sildiniz mi? Ben olsamdaha beterini yapardım yuh yani. Saygısızlık evet haklı adam. Ayrıca kiskanilcak bi durum yok kiskanclik değil yani bu

Yaşlıyım gözüm seçmiyor zaar dedim gözlükle baktım düzeltme zamanı geçmediyse düzelt bari

eşinizin önceki samimiyetini bilemem, çok abes bir durum gibi de gelmedi yazdığı. kadının yazış tarzından bende olsam hoşlanmazdım ama eşiniz dert anlatmamış ki, emoji de olsa geçiştirmiş. orada yok ya ne derdi filan çıkışsa daha gereksiz bir samimiyete varırdı gibi geldi o yüzden sizin saçma bir kıskançlığınız olmuş. bir fevrilikle konuşmadan etmeden silmeniz çok yersiz olmuş diyeceğim fakat aynı şeyi eşiniz de yaptığı için diyemiyorum. bence sizin birbirinize saygınız yok. sosyal medyadan silmek silmemek bu kadar ciddi mevzular olmamalı kanaatimce.
fakat geri çekmesem vuracaktı diyorsunuz, kadına takılıp asıl problemi atlıyorsunuz. kimse kimsenin öfke kontrolüyle uğraşmak zorunda değil. eşinizin öfke kontrolü yoksa siz onun dart tahtası değilsiniz, gitsin tedavi olsun

Ben sizi çok haklı buldum. Ben de olsam yaptığınızı yapardım ki yapmışlığım da oldu.Eşimle benim hesaplarım da sevgililik dönemimizden beri birbirimizde. Eğer hoşlanmadığım biri olursa ben de silerim o da benim hesabımdan siler. Hayat arkadaşıyız biz, orada birisi ikimizden birini rahatsız ediyorsa bizim huzurumuzdan başka bir şeyin önemli olmadığını düşünüyorum.İlişkiyi kesiyoruz sonuçta, karşıdakine zarar veren bir durum yapmıyoruz.

Kadının konuşmaları benim için de abartı, eşimle böyle konuşulmasını, bu denli laubali olunmasını istemem.Ben de kimseyle bu şekilde kıymetlim tatlışım diye konuşmam.Konuşan kişinin kendi seçimidir ama eşimle konuşup konuşmayacağı da benim çizgilerim dahilindedir. Hiç saçma bir şey yaptığınız düşüncesinde değilim. Saçmalığı yapan eşiniz olmuş, ilişki dinamiğiniz böyleymiş üstelik.Benim evlilik ilişkimde eşimle benim hayatım özel hayat kapsamına girebilir, eşimin benden ayrı özel bir hayatının olması bana ters açıkçası.Benim de ondan ayrık özel bir hayatım olamaz. İlişki anlayışlarınız uyuşmuyor demek ki.

Densize bak dertleşmek isterken derken? Eşini. Derdinden ona ne. Her zaman oturup kalktigimiz eski görüştüğümuz arkadaşlarım bile bu hadsizligi yapmadı valla eşini sen daha iyi tanırsın kadının densizligimi yoksa eşinden aldığı cesaretmi bunları dusun

Ağır saçmalamışsınız. Konuşmanın içeriği çok normal ablam abim demiş bir de. Neresi samimi? Ablam demesi mi? Ayrıca ne kadar ergence bir hareket eşinizin hesabından arkadaş silmek. Kaldı ki sildiği insan da sıradan biri

Aslinda davraniş uyumsuzluğu kaynakli bir sorun bu.
Bu adam konu sahibinin evli, cocuklu arkadaslarini siliyorken kendisi bu şekilde konuşup, silince olay yaratmasi...Konu sahibi biriyle bu şekilde konuşsa kocasi hiç sakin karşilamazdi bence.

Benim erkek arkadaslarim var. Eşimin de kadin arkadaslari var. Eşimin arkadaslarinin (+10 yillik arkadaslari) sevgilileriyle esleriyle de gorusuyorduk toplu olarak ama hicbir kadinin eşime canim cicim kiymetlim yazdigini ya da evlilik nasil dertleselim yazdigini gormedim bunca senedir.

Cunku ketum tipleriz, millete de canimli cicimli konuşan insanlar degiliz. Cabim dedik diye sex olacak korkusu degil buarada karakter boyle ben aile icinde bile o hitaplari kullanmam alisik degilim. Cevremiz de boyle haliyle. Konu sahibinin eşinin aklı başka calisiyor, yaptigi hareketler başka sorun orada.

Çok afedersiniz ama bugün bacım yarın ihtiyacım olabilir Tövbe estagfurullah ne demek dertleşelim sanane evlilik içindeki sıkıntılardan demekki daha önceden böyle bir konuşma geçmiş olabilir.Ayrıca ne o öyle vıcık vıcık değerlim kıymetlim fasılları iğrenç.

Ben sana hak verdim.
Bende sevmem o tür konuşmaları vıcık vıcık gereksiz samimiyet yok cicim yok kıymetlim.
Eşininde bu kadın yüzünden senin üzerine yürüyüp küfür etmesi çok kötü bişey.
Kendisi senin arkadaslarini silebiliyor rahatca bu tür seyler gormedigi halde ama sen boyle bir mesajlasmasini gorupde silince kiyamet kopuyor.
Yaş konusuna gelincede, benim eski eşimde benden 6 yaş küçüktü, kadın zaten evleniyormuş ama, yani kadının yaşı büyük olmaz falan demeyin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…