Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Valla onlarin durumunu bilemem ama .... Benim. Esimin calistigi yerdede vardi bi kiz... Abim abim abisi diyordu... Cok sinirleniyordum konusmasina.. esime hep diyordum neden sana bey diye hitab etmiyor... Simdi abisi sonra baska bisi olur bu filan diye... Yok o herkese oyle konusuyor... Karisamam insanlarin konusmasina filan... Bir gun mesajini okidum tesaduf ... Abisi kanka olmus.... Tabi devami kiyamet koptu...

Erkek arkadaşım da öyle, tüm yakın arkadaşlarıyla beni tanıştırdı, sosyal medyada fotoğrafım var story olarak da paylaşır kendisi. Evet bir ara taktığım bir arkadaşı vardı yanındayken aradı açtı ve konuştu, telefonu şifrelidir fakat şifresini bana söyledi ama ben alıp asla bakmam haddime değil.

Konu ondan bağımsız benimle ilgili, bende sıkıntılar var geçmişten gelen atamadığım veya kendime güvensizlik diyeyim. Güzel bir kadın olmama rağmen sanki bi başkası gelecek de sevgilimi elde edecek gibi hissediyorum. Çok teşekkürler yazdıklarınız için umarım ben de üstümden atabilirim bu yükü.

İnanın ona güvendiğimi düşünüyorum ama içimdeki ses kimseye güvenmemelisin diyor, biri gelir ona ilgisi kayar biri gelir onu elinden alırsa diye sayıklayıp duruyor mesela. Ondan bağımsız benimle ilgili bu buna eminim.

Konuşma içeriğinde bariz bir şey yok ama benim de hoşuma gitmezdi.

Bir kere abim ablam kardeşim muhabbeti bana sapıkça geliyor. Bak seni kardeşim gibi görüyorum yoksa acımam. Yani ben seni havada karada yerim de dua et kardeşim gibi görüyorum. Biri bana kardeşim diyince irrite oluyorum bu sebeple. Nerden kardeşin oluyorum diyesim geliyor.

İkincisi, ne zaman bu kadar değerlim, kıymetlim olmuşlar birbirlerine allah aşkına ne yaşamışlar ortak. Yangında birbirlerini mi kurtarmış, beraber yetimhanede mi büyümüşler yani. Bu kadar kıymetli nasıl bir bağ var aralarında. Çok saçma. Alt tarafı kafede tanışmışlar.

Son olarak da, evlilik nasıl gidiyor dertleşmek istersen buradayım. Kaba olacak ama Neden benim kocam elin karısına benimle yaşadığı problemleri anlatsın. Ben anlatıyor muyum erkek arkadaşlarımla ya kocam erekte olamadı dün gece çok dertliyiz. Desem mesela? Hoşuna gider mi?

Sonuç olarak ben de aşırı rahatsız olur, lakin bu konuyu daha farklı çözerdim. Size bu şekilde anlattığım gibi eşime de tane tane muhabbetin abukluğunu anlatırdım.

Şöyle düşünün hergün onun hesaplarını kontrol etmek size ne kazandırıyor?
Sizin bir hayatınız var ve bi kere geldiniz bu dünyaya
Eş bile olsa karşıdaki özel ilgi alanları, hayatta başka bir amaç olmalı
Size birşey anlatayım eski sevgilim beni aile dostum diyerek bir kadın söyledi annemler görüşüyor dedi kadın 50 55 yaşlarında, halbuki sevgilisiymiş 1 sene sonra öğrendim böyle aldatıldığımı, içinde olan herşeyi yapar
Yine de herkese karşı güvensiz değilim, ben hayatımı yaşarım artık yapan zaten ortaya çıkar
Değer mi bu kadar emeğe

Sizin gibilerle hayat cok zor gercekten. Allah kurtarsin adami.

Çok saçma tavrınız.

Valla benim kocam sizin yaptığınızı yapsa kocamla hos olmayan dialoglar gecerdi aramızda, asla müsamaa göstermezdim. Gayet yumusak tavırlıyım derken bile sahte bir uslübünüz var( zamanında bana da yaptı eşim demissiniz eee sidik yarıstıralım ozaman varacağımız yer neresi olacak kocanız sizi aldatınca gidip sizde yapın bu ne ya böyle cocuk gibi) , yaptığınz davranışın yanlıs oldugunu insanların hak ve hürriyetine girmek oldugunu biliyorsunuz ki yumusak tavırlıyım yazmıssınız :) yani burada sizin haklı olduğunuz bir nokta ben göremedim gören varsa bana da izah etsin belki benim ıq se sorun vardır.. esinizin konusma tarzındq da bisey göremedim, insanların sosyal yasamında birilerini sevip sayması cook normal evlenince bütün sosyal hayat bitecek diye bir sey mi var ?

Tepkiniz biraz fazla geldi açıkçası eşiniz de olgun bir insan onu ekle bunu çıkar gibi emir verici cümlelere artık çocuklar bile karşı geliyor. Bence doğru olan eşinize bu gorusmeyi kıskandığınizi ve rahatsız olduğunuzu söyleyip ondan bı yanıt beklemenizdi diye düşünüyorum

Birinin her an başinda da bekleseniz o kişiye engel olamazsiniz. Sizi seven insani kimse elinizden alamaz.

Ben hayatima giren kimseyi ozellikle didik didik didiklemiyordum, Ha aldatildigim da oldu ortaya cikinca ayrildim, hatta bir tanesinin nişanli oldugunu tesadufen ogrenmiştim ama ogrenmem oyle uzun zaman almadi tabi. Aldatmamin sebebi didiklememem degildi ben didiklesem de onlar yapardi daha da temkinli olurlardi. :) Karakter meselesi cunku.

Tabi ki herşeye gozunuzu yummayin bazi davranişlari, sinyalleri görün ama didiklemekle sadakat olmaz buna inanin.

Küfür hakaret dışında yüzde yüz haksızsınız bence. Flört edecek olsa abla demezdi zaten. Eğer önceden sicili bozuk biri değilse Bu kadar müdahale etmeyin. Mesajlarını karıştırdığınız yetmemiş gibi bir de arkadaşlıktan çıkarmışsınız. Eşiniz kızmakta çok haklı. 12 yaşında çocuk muamelesi yapmamalısınız.

Abartmışsınız. Pis bi konusma olsa saklardı zaten. Normal bi konuşma bence. Bu hareketiniz esinizin gozunde sizi.ozguvensiz gosterir. Ha laçka bi muhabbet olur elbet anlarım seviyesiz olur anlarım haklisiniz.derim. Ama oyle büyütülecek bisey göremedim ben
Tabi bu kocanizin size hakaret etmesi icinbahane degil oda ayip etmis

Kiymetlimsin filan ne ya çok bsy yok konuşma da ama komigime gitti kiymetlimsin filan

Gerçekten düşman başınasın arkadasım!
Valla tc erkeğine acıyacağım hiç aklıma gelmezdi
Burda konuları okuyunca millet ne çekiyor ya
Ne kadar fesatsın
Abi dediği adamın eşi olucak kıza mı bakıcak kocan?
Yada o kadın kocana mı bakıcak?
Yani kişi kendinden bilir işi
Sen karşı cinsle arkadaş kalkamıyorsun heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…