- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Ben kız arkadaşlarımla hep böyle konuşuyorum ama okuldan erkek arkadaşım ile bir tek bu kadar laubaliydik gelir hemen şekerimmmm saçlarım nasıl olmuş, aşkım çok güzel organik bakım ürünleri buldum diye her şeyi konuşurdu. Bizde rahattık baya hatta iyi hissettiyordu çok cana yakın samimi bir arkadaşımızdı çokta bakımlıKonudan, yorumdan bagimsiz olacak ama dertliyim biraz.Mizac demişken evet bazilari herkese aşkim canim bebegim diyor altinda birsey yok ya da bazisi çok dokunsal konuşurken devamli insanin omzuna koluna vs dokunur.
Ama bu kişiler biraz da karşilarindaki kişiye gore hareket etmemeliler.
Askimli, bebegimli konuşmuyorum, dokunulmayi sevmiyorum kadin/erkek farketmez. Yeni tanistigim insan bunu belirtince ufaktan bozulanlar oluyor.Keşke bu mizac sahipleri bu davranişlari sergilerken karşisindakinin de bir mizaci olabilecegini dusunse ve bu diyaloglara girmeseeemmm...
Gecmis olsun elektracimm ❤Abovvvvvvvvvv görmeyin görmeyinAmeliyat oldumda gözlerim bulanık arada yazım hatası oluyor
Teşekkür ederim aşkımGecmis olsun elektracimm ❤
Ben kız arkadaşlarımla hep böyle konuşuyorum ama okuldan erkek arkadaşım ile bir tek bu kadar laubaliydik gelir hemen şekerimmmm saçlarım nasıl olmuş, aşkım çok güzel organik bakım ürünleri buldum diye her şeyi konuşurdu. Bizde rahattık baya hatta iyi hissettiyordu çok cana yakın samimi bir arkadaşımızdı çokta bakımlı
Kesinlikle ya her şeyi ondan öğrendik bütün markalara içeriklere cilt bakımlarını vsBazilari cok sempatik olabiliyor benim de vardi oyle erkek arkadasim insan bisey de diyemiyor.
Geçmis olsunAbovvvvvvvvvv görmeyin görmeyinAmeliyat oldumda gözlerim bulanık arada yazım hatası oluyor
Kesinlikle ya her şeyi ondan öğrendik bütün markalara içeriklere cilt bakımlarını vsarkamda bir gün sınıf arkadaşımı gördü kız şarapçılara dönmüşsün hiç mi göz altı kremi kullanmıyorsun diye takılırdı
Bnce yanlış yapmışsınz. Eşinizden özür dileyin. Abla dediği ve kardeş gibi gördüğü kişinin eşi olacak ve onu takipten çıkarmak karşı tarafa eşinizle sizin onlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmesine neden olacak. Eşiniz için utanç verici.Bir anlık sinirle yaptım işte gereksiz ama
Konudan bağımsız bunu nasıl başarıyorsunuz ? İnanın çok merak ettim, ben güvensizlik yaşayan bir insanım genel olarak ki şuanki erkek arkadaşıma inanılmaz şekilde güveniyorum bunu başardı. Fakat sabah uyandıgımda ilk işim sosyal medyasına girip yeni bir takipçi-takip ettiği var mı buna bakmak oluyor. Veya biri aradı diyelim iş ortamından hemen o kızı araştırmaya başlıyorum ona belli etmeden. Ben de bunlardan sıyrılıp paranoyayı bırakıp ilişkime sarılmak istiyorum. Hep mi böyleydiniz ? Önerileriniz olur mu ?Valla ben eşimin telefonunda sosyal medyasında kim eklidir hiç bakmadım. Orası onun özel alanı. Arkadaşlarıyla, akrabalarıyla konuşuyor. Aynı şekilde o da benim telefonumu karıştırmaz.
Biz birbirimize güvendiğimiz için evlendik.
Öyle Telefonunu alacağım, ona sormadan listesinden birini sileceğim. Büyük ihtimal Bavulunu toplardı.
Evliliğin temelinde saygı ve güven yatar. Sürekli paranoyak derecesinde kıskançlık kimseye bir yarar sağlamaz.
Önceden bir sevgilime karşı bende paranoyaktım. Sizin gibi sürekli dedektif gibi takipteydim.fotograflarını kim beğenmiş tek tek bakardım. Video paylaştığı zaman o mekandan başka kimler video paylaşmış filan kafayı bozmuştum. Ama o sevgilim bana güven vermiyordu.Konudan bağımsız bunu nasıl başarıyorsunuz ? İnanın çok merak ettim, ben güvensizlik yaşayan bir insanım genel olarak ki şuanki erkek arkadaşıma inanılmaz şekilde güveniyorum bunu başardı. Fakat sabah uyandıgımda ilk işim sosyal medyasına girip yeni bir takipçi-takip ettiği var mı buna bakmak oluyor. Veya biri aradı diyelim iş ortamından hemen o kızı araştırmaya başlıyorum ona belli etmeden. Ben de bunlardan sıyrılıp paranoyayı bırakıp ilişkime sarılmak istiyorum. Hep mi böyleydiniz ? Önerileriniz olur mu ?
Konudan bağımsız bunu nasıl başarıyorsunuz ? İnanın çok merak ettim, ben güvensizlik yaşayan bir insanım genel olarak ki şuanki erkek arkadaşıma inanılmaz şekilde güveniyorum bunu başardı. Fakat sabah uyandıgımda ilk işim sosyal medyasına girip yeni bir takipçi-takip ettiği var mı buna bakmak oluyor. Veya biri aradı diyelim iş ortamından hemen o kızı araştırmaya başlıyorum ona belli etmeden. Ben de bunlardan sıyrılıp paranoyayı bırakıp ilişkime sarılmak istiyorum. Hep mi böyleydiniz ? Önerileriniz olur mu ?
Aynı fikirdeyim. Evlilik hakkında soru sormayı iyi niyetli bulmuyorum. Hangi hakla ve sıfatla?Ablanın yaklaşımı çok çirkin. Evli adama, Evlilik nasıl dertleşmek istersen yanındayım denmez.
Eşin bunu normal veya iyi niyetli algılamış olabilir erkekler daha düz düşünüyor malum.
yada arkadaşının hatırına arayı bozmamak adına idare ediyor olabilir.
Senin, onun hesabından kızı silmen ise çok büyük yanlış. Hatta facia. Buna hakkın yok. Bu adam senin emir kulun değil. Ne yapacağına , ne yapmayacağına sen karar veremezsin.
Sadece hoşlanmadığını rahatsız olduğunu söylersin. O da tavrını ona göre kendi belirler.
Daha makul bir şekilde konuşarak halledebilirdiniz meseleyi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?