Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Mesajlastigi abla dedigi kızın evlilik nasıl gidiyor dertleselim demesi tuhaf ama demek ki bu yakinliga esiniz müsade etmiş, sizde esinizin arkadasini silmissiniz zamaninda ayni seyi oda size yapmis etrafinizdaki herkesi potansiyel gibi gormenizi geçip asıl önemli noktaya gelelim. Eşiniz size baska biri yüzünden el kadirmis farkinda mısınız?

Ben kız arkadaşlarımla hep böyle konuşuyorum ama okuldan erkek arkadaşım ile bir tek bu kadar laubaliydik gelir hemen şekerimmmm saçlarım nasıl olmuş, aşkım çok güzel organik bakım ürünleri buldum diye her şeyi konuşurdu. Bizde rahattık baya hatta iyi hissettiyordu çok cana yakın samimi bir arkadaşımızdı çokta bakımlı

Ortada garip bir durum yoktu tebrik etmis samimiyette yoktu siz abartmissiniz bide gidip sormadan silmissiniz esiniz hakli yani sacma sapan davraniyorsunuz

Bazilari cok sempatik olabiliyor benim de vardi oyle erkek arkadasim insan bisey de diyemiyor.

Bazilari cok sempatik olabiliyor benim de vardi oyle erkek arkadasim insan bisey de diyemiyor.
Kesinlikle ya her şeyi ondan öğrendik bütün markalara içeriklere cilt bakımlarını vs arkamda bir gün sınıf arkadaşımı gördü kız şarapçılara dönmüşsün hiç mi göz altı kremi kullanmıyorsun diye takılırdı

Yani ben bir şey göremedim açıkçası hem bşr şey olsa abi dediği kişi de rahatsız olurdu evlenme teklifi etmiş ..
Silmek hata olmuş gizli gizli bi de ..
Benimde eski iş yerimden 10 yıllık sevdiğim bi abi var evlendi düğününe gittim eşi ile tanıştım hala da arar sorarım arada eşi ile de konuşuruz bilemedim açıkçası

Yaaa istisna işte onlar, tatli olabiliyor. İnsan bisey demeye kiyamiyor. Normalde sevmem ve yeni tanisirken bir sekilde belli ederim.

Bir anlık sinirle yaptım işte gereksiz ama
Bnce yanlış yapmışsınz. Eşinizden özür dileyin. Abla dediği ve kardeş gibi gördüğü kişinin eşi olacak ve onu takipten çıkarmak karşı tarafa eşinizle sizin onlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmesine neden olacak. Eşiniz için utanç verici.

Konudan bağımsız bunu nasıl başarıyorsunuz ? İnanın çok merak ettim, ben güvensizlik yaşayan bir insanım genel olarak ki şuanki erkek arkadaşıma inanılmaz şekilde güveniyorum bunu başardı. Fakat sabah uyandıgımda ilk işim sosyal medyasına girip yeni bir takipçi-takip ettiği var mı buna bakmak oluyor. Veya biri aradı diyelim iş ortamından hemen o kızı araştırmaya başlıyorum ona belli etmeden. Ben de bunlardan sıyrılıp paranoyayı bırakıp ilişkime sarılmak istiyorum. Hep mi böyleydiniz ? Önerileriniz olur mu ?

Yazması gereksiz olsada yazmıs eşin gayet normal yazmısta kadının kıymetlısın vs demesını gectim evli bir adama neden benımle dertlesebılırsın diyo orayı çözemedim. Verilmesi gereken cevap tesekkur ederim sende hep mutlu ol vs olabilir ama kadının yazdıgı çok sacma ve gereksız samimice

Pire için yorgan yakmak deyimi olayınıza cuk oturmuş. Şurda haklısınız konuşma içeriğinde bir şey olmasa bile fazla samimi laçka ilişkileri sevmem ben de. Eşimin bu tavırda olmasını istemem, kendim de bir başkasına böyle davranmam. Ama onun hesabından yakın arkadaşının sevgilisini ona sormadan çıkarmak saygısızlıktır, ayıptır bunu da yapmam. Eşinizin bunun karşılığında size küfür etmesine bu mecrada diyecek bir laf bulamıyorum. Karşılıklı hatalar silsilesi olayı saçma sapan bir boyuta getirmiş. Ve evet ailenizin yanında kalırsanız iş iyice büyüyecek. Eğer inceldiği yerden kopsun diye düşünüyorsanız tamam ama işin sonunda barışacaksanız fevri hareket etmeyin bence.

Önceden bir sevgilime karşı bende paranoyaktım. Sizin gibi sürekli dedektif gibi takipteydim.fotograflarını kim beğenmiş tek tek bakardım. Video paylaştığı zaman o mekandan başka kimler video paylaşmış filan kafayı bozmuştum. Ama o sevgilim bana güven vermiyordu.
Eşime güveniyorum. Telefonu hep ortadadır. Bir arkadaşı aradığı zaman gizli gizli konuşmaz. Bütün sosyal medyalarında beraber fotograflarımız var. Evli yazıyor. Bence üstüne düşenleri yapıyor.
Sizin sevgilinizin hesabında beraber fotograflarınız var mı?
Gereksiz yere gerilim yaratmak inanın çok anlamsız. ilişkinizin keyfine bakın.

Eşiniz bile olsa kimsenin özel hesabına onun bilgisi dışında müdahale etme hakkınız yok. Yanlışın karşılıklı olması sizi haklı çıkartmaz. Aynı saygısızlığı siz de yapmış olmuşsunuz. Bu kadar güven duymadığınız bir adamla evliliği sürdürmeniz hata zaten. Ayrılın iki tarafta rahat etsin

Ben de eşimin sosyal medyasını hiç kontrol etmem, telefon karıştırmam. Hep böyleydim, her ilişkimde. Güvenmediğim biriyle ilişki yürütmek aşırı saçma geliyor. Bana yazmamışsınız ama alıntıladığınız kişiyle aynı olduğum için cevap vermek istedim. Öncelikle kendinizi kandırmayın, inanılmaz şekilde güvendiğiniz birine bu saydıklarınızı yapmazsınız. Paranoya tedavi edilmesi gerekme ruhsal bir sorundur. Uzman desteği alabilirsiniz rahatsızsınız bu durumdan

Aynı fikirdeyim. Evlilik hakkında soru sormayı iyi niyetli bulmuyorum. Hangi hakla ve sıfatla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…