Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Hala o adamla sevgiliyiz demeyin de

Araları okumadım

Ama başlık üniversite okuyan kız detayı bize 35-40 bandında erkek 18-20 aralığında kız hissi veriyor

Sonra kız ve sevgilisi eşten büyük çıkıyor

Evlenme teklifi var onu tebrik ediyor

Burada kızla konuşan bir eş yok olağan bir sohbet hatta bir seferlik belki de

Lakin bunun bu kadar büyümesi neden adam kötü bir şey yok demiş konu neden kapanamıyor

Köye gitmeyin giderseniz de tek haneden çıkmayın virüs var

Eşiniz işe gidiyor şimdi de virüsü alıp köye gidecek, anne kv dede nene konu komşu gezip paylaşacak

Eşiniz tepki vermede 100% haklı ne alaka ya. Yaşı büyük de olsa küçükde olsa kız arkadaşı ola bilir hangi devirde yaşıyoruz. Yani evlendiniz diye hayatından bütün arkadaşlarını silecek mi? Tavırlarınız çok saçma geldi. Ayıp etmişsiniz. Bu kadar özgüvensiz olmayın ne olur . Sizin yaptığınız bu şeyi ergen çocuklar yapmaz. Olgunlaşınca evlenin ya.

Bir kadın ve erkek arasında asla arkadaşlık ilişkisi olacağına inanamayan insanlardansınız belli ki. Buna yorumun yok, genel olarak çok dar kafalı bir bağnazlık olarak buluyorum bu durumu.

Ama asıl konu, siz ne hakla eşinizin arkadaş listesine müdahale edersiniz? 5 yaşında çocuk mu bu? Özgür bir birey! Evli olması sosyal medyasını sizin yönetmenize sebep olamaz. Bizim kadınlarımız kendilerini kocalarının anası, yöneticisi falan sanıyor; hayır siz ikiniz de ayrı özgür insanlarsınız ve birbirinizin hayatına bu şekilde müdahale edemezsiniz, çok çirkin.

ilk okuyunca konu sahibi haksız gb geliyor ama sonradan verdiği ayrıntılara bakınca kocası pek sağlam pabuç değil gb. Karısı yapsa kan çıkartacak olduğu muhabbeti kendisi yapıyor ve bunun normal görülmesini bekliyor. Üstelik küfürler havada uçuşmuş, dış kapının mandalı bir kadın için nerdeyse karısını dövecek!

muhabbetler de aşırı yılışık, ablam abim canım cicim ne gerek var yahu!
öyle bir dünya yok üzgünüm

Herkes heryere gidiyor özellikle tatil amaçlı izin almak da hiç öyle uğraştırmadı hemen verdiler. Sıkı bir denetim sıkı bir yasak yok yani
Herkesin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu yüzden bir türlü azalamıyor işte vakalar. Biz kurallara uyanlar evimizde oturmakla kalıyoruz anlaşılan.

Bu kapanmada kurallara uymayanlar yüzünden yasakların süresi uzatılır ve ailemi göremezsem hakkımı helal etmiyorum uymayanlara.

Hayır uzatma yok ekime kadar olmaz turistler tatillerini yapsınlar gitsinler hele bir sonrasina bakariz

Bence herkesin hayatına kimse karışmamalı. Çok yüz-göz olmuşsunuz. Kocanızın sinirleneceğini bile bile kadını silip sabah kahve hazırlayıp gülücüklerle kocanızı uyandırmışsınız.

Haksızsın diyecektim ama sonra devamında eşin de sana yapmış
Böyle dalaşlara karşıyım, yaptığında kötü birşey de görmedim, tek sorun sana yaptırmadığı birşeyi kendinin yapması

O kadar haksızsın ki akşamki konuşmanın üstüne nasıl çıkarırsın arkadaşlıktan
Bence sonuçlarını bilerek yaptın öfkeyle kalkan zararla oturur
Böyle durumlarda fevri hareket etmeyi bırakmalısın
Şimdi eşinle kadına dertleşecek konu verdin bravo
Deseydin eşine canım arkadaşlığınız tamam ama evliliğimizle ilgili başkasıyla konuşman beni rahatsız eder eğer bir sorun varsa gel benimle konuş lütfen. Yapıcı olabilirdin
Bı de üstüne gidip annemlerde kalayım mi diyorsun tabi ki hayır çok fevrisin yine
Sen de tanış kadınla niye tanışmıyorsun ki hatta tanıştığında anlatırsın bu yaptığını gülerek
Buarada birbirinizin şifrelerini bilip müdahale etmeniz yanlış bana göre

Kızı sizin silmeniz dışında haklısınız. Arkadaşlar aralarında bir şey mi olduğunu düşünüyorsun ne ayıp demişler ama bu öyle bir şey değil bence. Ben en çok evlilik nasıl gidiyor dertleşmek istersen kısmına deli oldum. Kendimi yerinize koyuyorum bir sorunumuz olsa bile anlatacağı son kişi bile olmamalı. En büyük hataniz da en başta birbirinize sosyal medyalariniza müdahale hakkı vermiş olmanız. Bu kadari da fazla degil mi evlilikte. Öncelikle bu konuda ciddi bir konuşma yapın ve hesaplar uzerindeki hukumranliginızı bitirin ikiniz de

Ben anlamıyorum arkadaş. İlişkilerde telefonu kurcalamak, hesaplara girip potansiyel yürüyücüdür bu diyip hesap silmeyi anlamıyorum. Bunun bir de tüm mesajları (aile ile olan da dahil) okuyanları var. Bir de marifet gibi ikimizde de hesaplarımız var girer bakar sileriz zaman zaman diyosunuz. Düşünüyorum da benim çevremde beni bu şekilde sildiren sosyal medya arkadaşım olmuşsa, hastır ordan dümbük eklemeseydin o zaman demek isterdim. Neye göre seçiyorsunuz mesela, evli değilmiş, ya da evliymiş ama eşiyle ayrı takılıyor sanki hımmm çok şüpheli dur şunu sileyim de kocama yürümesin mi diyosunuz. Açmayın sosyal medya derdiniz ne ki? Ya da hiç eklemeyin rehberinize..

Konunuza gelecek olursak, ablammm kıymetlimm oy oy üsluplar bana çok arabesk gelir hep. Kadının evlilik nasıl dertleşmek istersen dertleşelim teklifi de gereksiz ve saçma. Siz hesapların birbirinizde olduğu ve silmenin gayet normal olduğu bir ortamda çoook sıradan bir hamle yapmışsınız. Ama o hamle diğerleri gibi karşılanmamış. Normalde eşinizin tepkisini haklı bulurdum(tel karıştırma, hesap silme vs) ama bu konuda haklı yok. Kim en haksız sorusu sorulabilir ancak. Ama onun da cevabı yok. Al birini vur ötekine.

Kocasınında aynı hareketi varmış şimdi okudum. Sağlıklı bir iletişim yok. Karşı cinsle arkadaş olunca potansiyel avcı olarak mı görüyorlar bu ne böyle Bende kıymetlim vs demem ama şimdi kadını tanımıyoruz yaşıda büyük mizacı böyle olabilir yani çevresinde herkese böyle olabilir. Benimde bir erkek arkadaşım var onunda mizacı gereği benimle arkadaşlarımla şekerim aşkım vs diye konuşur. Benimde arkadaşlarımında tek o laubali konuştuğum erkek arkadaşım odur

Konudan, yorumdan bagimsiz olacak ama dertliyim biraz. Mizac demişken evet bazilari herkese aşkim canim bebegim diyor altinda birsey yok ya da bazisi çok dokunsal konuşurken devamli insanin omzuna koluna vs dokunur.
Ama bu kişiler biraz da karşilarindaki kişiye gore hareket etmemeliler.

Askimli, bebegimli konuşmuyorum, dokunulmayi sevmiyorum kadin/erkek farketmez. Yeni tanistigim insan bunu belirtince ufaktan bozulanlar oluyor. Keşke bu mizac sahipleri bu davranişlari sergilerken karşisindakinin de bir mizaci olabilecegini dusunse ve bu diyaloglara girmeseeemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…