- 24 Eylül 2013
- 9.887
- 32.404
- 748
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Hala o adamla sevgiliyiz demeyin deBenimde başımdan benzer bi olay geçti ama biz evli değildik. Kadin benimkinden büyüktü biz ayriydik ozaman birlikte rakı icmisler resim cekinmisler fln. Sil o kadını dedim silmedi resimleri sil dedim onlarida silmedi o benim ablam gibi dedi salak misin dedim ya ne ablası baya tartistik ettik silmedi bende bidaha bsy demedim aradan uzun bi zaman geçti kadin bunu eve çağırmış niyetini ben zaten anlamıştım kadının. Artık bilemiyorum gitti mi gitmedi mi
Evlilik nasil gidiyor dertlesmek İstersen yanindayim ne demek ya agzini yirtarim oyle kadinin da ama adama da bakmak lazim o samimiyeti vermiş demek ki.
Eminim bazilarina aşiri normal geliyordur ama en uyuz oldugum şeydir benim. Ben kadin arkadaslarima bile anlatmam kolay kolay biseyimi. Elalemin kadini icin bu kadar kufur yesem sonu nolur Allah bilir artik.........
Boşan demeye korkuyorum.
Herkesin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu yüzden bir türlü azalamıyor işte vakalar. Biz kurallara uyanlar evimizde oturmakla kalıyoruz anlaşılan.Herkes heryere gidiyor özellikle tatil amaçlı izin almak da hiç öyle uğraştırmadı hemen verdiler. Sıkı bir denetim sıkı bir yasak yok yani
Hayır uzatma yok ekime kadar olmaz turistler tatillerini yapsınlar gitsinler hele bir sonrasina bakarizHerkesin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu yüzden bir türlü azalamıyor işte vakalar. Biz kurallara uyanlar evimizde oturmakla kalıyoruz anlaşılan.
Bu kapanmada kurallara uymayanlar yüzünden yasakların süresi uzatılır ve ailemi göremezsem hakkımı helal etmiyorum uymayanlara.
İnşallahHayır uzatma yok ekime kadar olmaz turistler tatillerini yapsınlar gitsinler hele bir sonrasina bakariz
Yok yok değiliz ayrıldım 3 ay onceHala o adamla sevgiliyiz demeyin de
Abovvvvvvvvvv görmeyin görmeyinYaşlıyım gözüm seçmiyor zaar dedim gözlükle baktımdüzeltme zamanı geçmediyse düzelt bari
Kocasınında aynı hareketi varmış şimdi okudum. Sağlıklı bir iletişim yok. Karşı cinsle arkadaş olunca potansiyel avcı olarak mı görüyorlar bu ne böyleAslinda davraniş uyumsuzluğu kaynakli bir sorun bu.
Bu adam konu sahibinin evli, cocuklu arkadaslarini siliyorken kendisi bu şekilde konuşup, silince olay yaratmasi...Konu sahibi biriyle bu şekilde konuşsa kocasi hiç sakin karşilamazdi bence.
Benim erkek arkadaslarim var. Eşimin de kadin arkadaslari var. Eşimin arkadaslarinin (+10 yillik arkadaslari) sevgilileriyle esleriyle de gorusuyorduk toplu olarak ama hicbir kadinin eşime canim cicim kiymetlim yazdigini ya da evlilik nasil dertleselim yazdigini gormedim bunca senedir.
Cunku ketum tipleriz, millete de canimli cicimli konuşan insanlar degiliz. Cabim dedik diye sex olacak korkusu degil buaradakarakter boyle ben aile icinde bile o hitaplari kullanmam alisik degilim. Cevremiz de boyle haliyle. Konu sahibinin eşinin aklı başka calisiyor, yaptigi hareketler başka sorun orada.
Tam da öyleDemez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı
Kocasınında aynı hareketi varmış şimdi okudum. Sağlıklı bir iletişim yok. Karşı cinsle arkadaş olunca potansiyel avcı olarak mı görüyorlar bu ne böyleBende kıymetlim vs demem ama şimdi kadını tanımıyoruz yaşıda büyük mizacı böyle olabilir yani çevresinde herkese böyle olabilir. Benimde bir erkek arkadaşım var onunda mizacı gereği benimle arkadaşlarımla şekerim aşkım vs diye konuşur. Benimde arkadaşlarımında tek o laubali konuştuğum erkek arkadaşım odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?