eş kıskançlığı

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
kızlar evlilik ilerledikçe yıllandıkça erkekteki kıskanma hissi azalır mı.

iki tarafta da azaliyor ta ki kiskanmayi gerrektirecek birsey olana dek. o zaman aslinda hala kiskandiginbi anliyor insan, tabi sevgi varsa hala.

kızlar evlilik ilerledikçe yıllandıkça erkekteki kıskanma hissi azalır mı.
Canım bence yıllarla değil karakterle alakalı biz 2 yıllık evliyiz eşim beni kıskanmaz ama o sevgiliyken de kıskanmazdı

Kiminin artar kiminin azalır.

Eşimi, sevgililik ve evliliğin ilk aylarıyla kıyaslarsam çok değişti kıskançlık konusunda.
Bana güveni tamdı ama artık biliyor bir durum olduğunda ondan önce benim reaksiyon verip, rahatsız olacağımı.
Dünya görüşüne tamamen zıt şeylere bile daha ılımlı ve olumlu bakabiliyor.
Eskiden akşam 8 oldumu 'haydi eve aşkm' diye bir mesaj atardı, şimdi arkadaşlarınla akşam çıkıp gezebilirsin, ihtiyaçların olabilir bunu anlayabiliyorum' diyor.

Psikopatça kıskanmaysa, pek değişmez

Aşık kıskançlığıysa, zamanla azalabilir ama yerine göre değişir

Azalıyor :))
Eşimle sevgiliyken okadar kıskanctıi amannn Allahım nasıl sabretmişim diyorum :))
Şuan da kıskanc ama eskısı kadar değil. Tabıı herkes bır olcak dıye bırsey yok. Sanırım bız artık bırbırımıze guvendıgımı ıcın azaldı..

iki tarafta da azaliyor ta ki kiskanmayi gerrektirecek birsey olana dek. o zaman aslinda hala kiskandiginbi anliyor insan, tabi sevgi varsa hala.
bi kaç konunun yorumunda okudum ilk yıllar çok kıskanır sonra geçer Vs diyodu üyeler ondan merak ettim

kimi demiş ki değişmez kimi demiş ki dozu azalır. yani insandan insana değişiyor demek ki. yada birlikte oldukca güven daha da artıyor

Başta mantıksız kıskançlıkları varsa tabi çok aşırı değil, sonradan evlilik olgunlaştırırsa azalır yani aranızdaki güven iyice oluştukça :) ben öyle gözlemledim. Ama insanların bazı hassas noktaları vardır o kıskançlıklar değişmez bence

Psikolojisi normal bi adam mı karşınızdaki onu bilmek lazım.. Adamdan adama değişir bu durum.. Kimi güvendim der azaltır, kimi karısı yaşlanmıyo diye arttırır vs.vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…