eş kıskançlığı

kızlar evlilik ilerledikçe yıllandıkça erkekteki kıskanma hissi azalır mı.
amam azalsin artmasında ben esimle hep kavga ediyorum sanki 3 günlük evliyiz aşırı kıskanç ilk evlendiğimiz zamanlarda perdeye işaret birakiyomus bakiyomus cama cikiyommu diye sonrada kavga ederdik işte . :KK1::KK69:

evet kıskanır veya hayır kıskanmaz gıbı bırseyın kesınlıgı soz konusu olamaz kı
kısının karakterı buysa asla degısmez
veya
senı tanıdıkca guvendıkce kıskanma geregı duymaz
esını en ıyı sen tanırsın

amam azalsin artmasında ben esimle hep kavga ediyorum sanki 3 günlük evliyiz aşırı kıskanç ilk evlendiğimiz zamanlarda perdeye işaret birakiyomus bakiyomus cama cikiyommu diye sonrada kavga ederdik işte . :KK1::KK69:
yok artık :O öyle mi hala peki

Psikolojisi normal bi adam mı karşınızdaki onu bilmek lazım.. Adamdan adama değişir bu durum.. Kimi güvendim der azaltır, kimi karısı yaşlanmıyo diye arttırır:KK53: vs.vs...

Aynen kimi erkek karısının yaşlanmasını istiyor ama kadın yaşlanmıyor
benim gibi :KK70::KK70:

O ha desem çok mu ayıp olur ki :KK57:

yok artık :O öyle mi hala peki
Hayır öyle değil şimdi yanı fazla değil .. Bi kere abisi gelmişti ilk evlendiğimiz zamanlar yok efendim kapıyı açıp niye ayakkabısını içeri aldin abisi gittikten snrada onun için tartismistik .:KK1: şuan 19 yaşındayım ama ruhum 45 felan var :)))

4 ü aşkın yıldır beraberiz. Keşke benim de kıskançlık hissim geçse.

Hayır öyle değil şimdi yanı fazla değil .. Bi kere abisi gelmişti ilk evlendiğimiz zamanlar yok efendim kapıyı açıp niye ayakkabısını içeri aldin abisi gittikten snrada onun için tartismistik .:KK1: şuan 19 yaşındayım ama ruhum 45 felan var :)))
ay canm kıyamam ya :) kaç yaşında evlendin ki o kaç yaşındaydı belki ergenlikten tam çıkamamıştır benim eşimde öyleydi de düzeldi çok şükür bizde küçük evlendik

Benim eşim de başta kıskanmazdı çok sonra çocuklar Doğunca daha çok kıskanmaya başladı daha doğrusu ne doğru ne yanlış öğrendikçe kıskanmaya başladı kendi babasının lokantasına yani kendi lokantası sayılır Oray'a bile girmem yasak özellikle mutfağına :) ama ben seviyorum eşimin beni kıskanmasını

Benim eşim de başta kıskanmazdı çok sonra çocuklar Doğunca daha çok kıskanmaya başladı daha doğrusu ne doğru ne yanlış öğrendikçe kıskanmaya başladı kendi babasının lokantasına yani kendi lokantası sayılır Oray'a bile girmem yasak özellikle mutfağına :) ama ben seviyorum eşimin beni kıskanmasını
tabi ki gerekli sebebler olunca kıskanılmak problem olmaz. demek ki seni bunaltacak kadar kıskanmıyor dozunda kıskanıyor. en dogrusu

ay canm kıyamam ya :) kaç yaşında evlendin ki o kaç yaşındaydı belki ergenlikten tam çıkamamıştır benim eşimde öyleydi de düzeldi çok şükür bizde küçük evlendik
Eşim 21 yasında 2014 de evlendik ne yapalım aldık bi okuzz seviyom yinede ama bazen gerçekten kırıyor beni :KK11::))))

Gecmiyo sadece biraz aşıyolar törpülüyolar
Tamamen gecmiyo

Eşim 21 yasında 2014 de evlendik ne yapalım aldık bi okuzz seviyom yinede ama bazen gerçekten kırıyor beni :KK11::))))
kız 19muydu evlendiğinde ;-) dedigim gibi olmuş benimkide 20 yaşındaydı evlendigimizde 21 şimdi yavaş yavaş geçiyo tüm kıskançlıkları. zamana bıraktıö bende. ;) mutluysak problem yok ;)

kız 19muydu evlendiğinde ;-) dedigim gibi olmuş benimkide 20 yaşındaydı evlendigimizde 21 şimdi yavaş yavaş geçiyo tüm kıskançlıkları. zamana bıraktıö bende. :KK66: mutluysak problem yok :KK66:
. Senin yine geçmiş biraz bizimkinde saplantı var buluttan nem kapıyor zor biri . Bu yüzden dertlesecegim tek dostum kalmadı yanlız bir insanim:KK1:

Aksini iddia eden cok kisi olacaktir ama benim gorusum asiri derecede kiskanc erkeklerin ciddi bi ozguven eksiklikleri olduğu dogrultusunda. Ki bunlarin hepsi demiyorum ama bi haylisi siddete de egilimlidir. Siddeti kaybetme korkusu olan insan uygular. Yani siddet te ozguven eksikligidir. Benim tezim bu ve krali gelse curutemez.

benimki de kıskanç ama gerektiğinde kıskanir..
nabalim seven insan katlanir.

Back
X