Ve yine ben, yine eşim, yine bir kavga, sebebi de bir önceki konu kv ve bizde kalma olayı
Aslında konunun nasıl buraya geldiğini çözemedim saçma bir konuda eşimle tartıştık içine ne kadar uhde olduysa artık konu buraya kadar geldi
Kısaca özetlersem Ben kv ye soğuk davranıyormuşum gelmesini istemiyormuşum, yok tüm yardımları benim aileme yapıyormuşuz (kesinlikle öyle bişi yok tek kuruş yardım yaptığımız yok) yok ailesine yakın değilmişim (ama herşey karşılıklı, Ben öyle insanlara çabuk ısınabilen birisi değilim bir yakınlık görmedim ki sıcak davranayım Birde kv nin bir suçu yok ama eşimin bu tavrı daha da soğumama sebep oluyor) yok neymiş annesi gelecekmiş de ben istemiyormuşum yakınlık daha nasıl kuracakmış yahu Ben gelmesin demedim ki sadece neden 5 ay bende kalacakmış diğerlerine de gitsin dedim ayrıca mecbur değilim Ben bu eve kv ile oturacagım diye gelmedim ha kadın düşer bakıma muhtaç olur o zaman başımın üstüne tabiki bakacağız ama hiç mecburiyetim yokkende yaşantımı kısıtlamak istemiyorum dedim eşime neymiş kışın 5-6 ay kalıp para biriktirecekmiş de evini yaptıracakmış çok doldum artık kızlar bir akıl verin eşim istiyor ki annecim annecim diye annesinin peşinde dolanayım ben bunu ne yapabilecek biriyim nede içimden geliyor
Birde bayram mevzusu var
tüp bebek için para biriktiriyoruz güya dedim bu bayram gitmeyelim bir yere oturalım evimizde herkes ayrı şehirde dünyanın masrafı yok efendim gidilecekmiş
Kızlar işin içinden çıkamıyorum lütfen bir akıl verin siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???