Eş neden sürekli suratını asar

hoşgeldin canım aramıza öncelikle umarım çok iyi vakit geçirirsin. eşin hep mi böyleydi yani yapısı mı böyle? belki işindendir belki canı bir şeye sıkılmıştır sana söylemiyordur.

SLM ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BEN ARANIZA AZ ÖNCE KATILDIM. BENİM SON ZAMANLARDAKİ TEK SIKINTIM EŞİMİN SÜREKLİ SURATINI ASMASI.ANLAYAMADIM GİTTİ NE YAPACAM ONU DA BİLMİYORUM.YAKIN DAVRANIYORUM OLMUYOR, SUSUYORUM OLMUYOR ÇOK SIKILDIM BU DURUMDAN:çok üzgünüm:

Bu durumdan sıkılmak yerine eşine sordunmu bir derdi varmı diye?

slm canım bence sıkılmak yerine eşinle konuşmalısın tatlı bir dille
her insanın canı sıkıldıüğı zaman suratını asar yani biz bayanlarda yapıyoruz çoğu zaman bunu bu yüzden susmak yerine eşinle konuşup sorununu öğrenmelisin bir şekilde.

belki seninle alakası yoktur karşılıklı konuşamıyorsanız bir mektup yazabilir ya da e mail atabilirsin
onu suçlamadan tabii...
neden böyle davrandığını durumunuza çok üzüldüğünü sorunun ne olduğunu sorabilirsinin ya da doğrudan konuş bence
umarım aranız düzelir :)

cevaplarınıza teşekkürler. Normalde eşim pek gülmez zaten de bu aralar normal huyunun dışında anlayacağınız. Zaten sorun da eşimle karşılıklı konuşamıyoruz. Artık beni istemediğini düşünmeye başladım. Son 5-6 aydır aynı daha önce konuşmaya çalıştım olmuyor kavga ediyoruz. Ne yapacağımı bilemiyorum, çıkmazdayım.

ne diyo peki, sorduğunda

belki sana anlatmadığı bi derdi vardır, ekonomik sorunlar, borçu falan vardır belki

yada ne bileyim seni kıskanıyodur kimisi bunu dillendirmek yerine surat asar

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınıza, gerçekten çok samimisiniz.Dediklerinizin hepsi doğru hepsini düşündüm.Aklıma tek gelen arkadaş çevresini değiştirdi ondan olabilir.Sadece surat asma değil evden çıkmayan adam şimdi sürekli bahanelerle eve gelmek istemiyor, genelde de işi bahane ediyor, aldatılıyor muyum acaba onu da düşünmüyor değilim. Aslında sıkıntı yapacak bir hayatımız yok bende çalışıyorum ve en çok istediğimiz şey bebeğimiz de oldu tedavi ve uğraşlar sonucunda.Galiba rahat bazı insanlara batıyor :kızgın:

Evliliğiniz ciddi anlamda çatırdamaya başlamış
Oturup bunu konuşmanız gerek
Yeni arkadaşlar edinmesi,eve gelmek istememesi,sizinle bir şey paylaşmaması
Ciddi bir sorun olduğunu gösterir..
Biraz izlemeye alın,aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız.
zaten ortaya çıkacaktır..Allah yardımcınız olsun zor.

Back
X