- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Annemin yanina gidemiyorum tayin zamani gecti aslinda bu surecte oglumu emanet edecek ona iyi bakacak kimsem yok sifirdan baslamak tek basina zorken hasta cocukla daha zor bosanma sureci cok uzun surecek bir yandan işe gitmek bir yandan tedaviler yeniden bir hayata baslamak nasil olacak bilmiyorumYapmanız gereken sey oglunuzu da alıp o adamın yanından gitmeniz. Kendisi; sizi insan yerine koymayan bir goril. Hoş, goriller bile evlatlarını düsünürya, neyse.
Yapmanız gereken sey bosanmak ancak carenizin olmadıgını düsünüyorsunuz. Acaba gercekten careniz yok mu? Her seyi sakin kafayla tekrar gözden gecirin.
*Yavrunuz ile birlikte annenizin yanına taşınsanız, siz calısırken anneniz baksa? Bunun karsılıgı olarak da evi gecindirseniz.
*Ayrı eve çıksanız, paraya ihtiyacı olan bir konu komşu akrabaya siz calısırken oglunuza para karsılıgı bakmasını teklif etseniz?
*Annenizin bulumdugu yerde hastane olmaması bir meseleyse, o zaman bosanma davası sonuclar sonuclanmaz kredi cekip araba alsanız, cocugunuz hastalandıgında apar topar götürebilseniz?
Tüm imkanları zorlayarak düsünün. Sakın "cocugum babasız kalmasın, baskı görüyorum ama en azından evladım rahat, benim basımi sokacak evim var" diye düsünmeyin. Bu adamın kölelik sözlesmesi zaman gectikce artacak ve siz mutsuz-tahammülsüz bir anne olarak evladınıza bile gerekli olan bakımı sefkatle veremeyecek hale geleceksiniz.
Her seyi düsünün, bosandıktan sonra siz işteyken cocugunuza bakabilecek biri varsa hic durmayın.
Allah yardımcınız olsun, sifa versin.