• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es olacak adam diyor ki…

Niyetim sizi üzmek değil ama söylemeden edemeyeceğim. Bence eşiniz oğlunuzu da istemiyor. Bakım, sorumluluk vs zor gelmiş. Evladı hasta olan bir insan eşinin kıyafetiyle, anasıyla kafayı bozmaz. Annesine gidince çocuk daha kötü oluyor demişsiniz. Bir baba bunu ister mi? Siz bu şartları bugün kabul etseniz, yarın belki öbür gün bu adam sizi yüz üstü bırakacak. özel bir çocuğun bakımı adama zor gelmiş. Kendine baba, koca demesin. Siz de kendinize geç olmadan bir yol çizin, şartlarınızı oluşturun.

Bak kardeşim açık konuşayım bence tek sorun kendine güveninin olmaması evlat candır ama bu kadar aşağılanma fazla değil mi sence de seni kapıdaki köpek yerine koymuyor bu adam üstelik çocuğu hasta hala şart şurt derdinde onun derdi evladı olsa sırf cocuk için sana susar gerekeni yapardı ama çemkirip duran bir adam var evde sence o cocugun psikolojisi ne olacak buyudukce daha iyi anlayacak çocuğunu bahane etme bahaneler arama madem meslegin var dik dur yolunu çiz. Omrunu boşa tuketiyorsun senin sığır kocandam yuvana hayır gelmez

Bu düpedüz şantaj. Tabiki oğlunuzu düşünmek zorundasınız. Ama bu şartlarda ne kadar sağlıklı bir çocuk büyütebilirsiniz ki. Kıyafetinize, aile ilişkinize karışacak. Size 5 kuruş para vermeden köle gibi çalıştıracak bir adam. Bunu kabul etmeniz demek çocuğunuzun geleceğiyle oynamak demek. Böyle bir aile ortamında yetişen çocuk nasıl vatana millete hayırlı evlat olabilsin. Restinizi çekin. O sizinde yavrunuz. Sağlık sorunu için çabalayın çırpının. En olmadı eşinizin size bir kere daha şiddet uygulamasına izin verin darp raporu alın. Açın bi dava alın çocuğunuzu bakın. Birine muhtaç olup köle gibi yaşayıp evladının sağlığını bile şantaj konusu yapıp, kadını köle gibi çalıştırıp kıyafetine karışan ailesine köle yapmak isteyen zat zaten yok olsun. Hala boşanmadığınız için bile şaşkınlık içerisindeyim. EVLADINIZI size karşı şantaj ile kullanıyor. Evladınızın sağlığını. Lütfen.

Gaz çıkarırken kaçırıyor yani ne idrar yaparken ağlıyor. Gfr testi de bobrekleri alakali ve değeri kotu cikti bir daha tekrarlanacak
Yeni gordum kusura bakmayin bizimde mesanedeki sorun yuzunden bobrekler tehlikede doktor bobreklerini kaybederse organ nakli bile bir işe yaramaz dedi

Diğer yorumlara katılmakla birlikte yapamayacağınızı anlıyorum.

O zaman tavsiye edebileceğim tek şey şu, yapışın adamın yakasına (mecazen). "Bana bak, sadece çocuğumun sağlığı için geldim bu eve. Şartlarını kabul etmiyorum. Ya adam olur sadece çocuğunun sağlığı ile ilgilenirsin, ya da gider boşanma davanı açar derdini ve şartlarını hakime anlatirsin. Bana da huzur ver. Ben dava da açmıyorum, şartlarını da kabul etmiyorum, evi de terketmiyorum. İşine gelirse." diyeceksiniz. Bu konusmadan sonra da asla onu umursamayacak sadece çocuğunuzla ilgileneceksiniz.

Biraz güçlü olun ya. Değilseniz de öyleymiş gibi yapın. Çocuğunuz sağlığına kavusunca da boşayın gitsin.

Niyetim sizi üzmek değil ama söylemeden edemeyeceğim. Bence eşiniz oğlunuzu da istemiyor. Bakım, sorumluluk vs zor gelmiş. Evladı hasta olan bir insan eşinin kıyafetiyle, anasıyla kafayı bozmaz. Annesine gidince çocuk daha kötü oluyor demişsiniz. Bir baba bunu ister mi? Siz bu şartları bugün kabul etseniz, yarın belki öbür gün bu adam sizi yüz üstü bırakacak. özel bir çocuğun bakımı adama zor gelmiş. Kendine baba, koca demesin. Siz de kendinize geç olmadan bir yol çizin, şartlarınızı oluşturun.
Bence de eşinin kendisini terketmesini istiyor çocukla birlikte,bunu söylemek bana da zor geliyor ama durum onu gösteriyor.Çevresine karşı da çocuğunu yüzüstü bırakmış değil de eşiyle anlaşamamış izlenimi vermek istiyor sanırım.:(

Bence de eşinin kendisini terketmesini istiyor çocukla birlikte,bunu söylemek bana da zor geliyor ama durum onu gösteriyor.Çevresine karşı da çocuğunu yüzüstü bırakmış değil de eşiyle anlaşamamış izlenimi vermek istiyor sanırım.:KK43:

Kesinlikle. Baba olacak bir de. Hiç mi vicdanın sızlamaz be kalpsiz adam :(

Gaz çıkarırken kaçırıyor yani ne idrar yaparken ağlıyor. Gfr testi de bobrekleri alakali ve değeri kotu cikti bir daha tekrarlanacak
:işsiz:Sana bir şey sormak istiyorum.Sen hiç bebek görmüşmüydün doğumundan önce...Ya da kaka,çiş,kusmuk,ishal,kabızlık filan konuşanlara rastgeldin mi acaba?Hayır bunlar her bebeğin yaptığı şeyler de...
Ya seni incitmek istemiyorum da,her konunda aklımı kaçıracak gibi oluyorum.
Oglusumubekliyorum Oglusumubekliyorum be bek ler gaz ka çı rır ken ka ka da ya par,i ki si ni ka rı şık ta ya par..Allah aşkına ya...İdrar deliği dardır belki ondan ağlıyordur ama,kaka kaçırıyor ne demek.O zaman oyuncak bebek alıp sevseydin madem,insan anatomisini bir öğren bence...

Daha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
Boşanman en doğrusu olur. Çocuğunuzun rahatsızlığını bilmiyorum ama geçmiş olsun. Eşiniz çok kötüymüş gerçekten. Çocuğa olan zaafınızı kullanarak sizi köleleştirmeye çalışıyor. Helede kartınızı istemesi çok çirkin. Ne sanmış kendini?!!! Evlilik bu mu yani?

Sert gelmez inşallah ama bildiğim gibi yazacağım...
Adam seni istemiyor.İllaki kalacaksan..İstedigim gibi sorun çıkarmadan yasa işte burada diyor.Fazlasini isteme...Nefes alıp verirsin karnın aç kalmaz işte öyle bir hayat...

Gerçekten seven neler yapıyor bir görsen aklın çıkar....

Bana böyle hortzort abuk sabuk şartlar sunan sürekli iş buyuran beyzadenin ilk eşi toz sevmiyor diye eve hergun silsin supursun diye kadın tuttuğunu öğrenmiştim mesela...
Benim evime annem eve besmeleyle girerken diğer bayanin şehir dışındaki ailesi direk eve yerleşmiş zamanında...
Haa dediği gibi de olmamış kadın bunu kapının önüne koymuş aylarca da kendi barışmak icin kadının kapisinda zirlamis..
Yani severse şartları sen koyuyorsun olmuyorsa işine gelirse oluyor...

Ozet olarak boşuna çekersin enninde sonunda biter çocuğuna da bakarsın bacım 10 senedir hastalığı sağlığı okulu eğlencesi üstü başı bakıyorum valla kocaman oldu bile gayet güzel bakarsın..
Şartları kendin koyacagin hayatın olur..

Siz ücretsiz izne ayrılacaksaniz zaten sizden maddi anlamda birşey alamaz. Ama siz ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacaksiniz. Hemen çok diyenler olmuş ama sıfırdan düzen kurmak hem de hasta çocukla çok zor. Biraz sabredeceksiniz mümkün olduğunca taviz vermemeye çalışacaksınız ve evladinizin yanında olacaksınız. Belki eşiniz de bir süre sonra insafa gelir.

Back
X