Eş olmak, anne olmak, kadin olmak...

Afiyet olsn canim oyyyy ne zormus bu annelik bir de annelerimizi begenmezdik bekarken, canim anam, bahtsiz anam, cilesi bitmez anam hakkin hic odenmez

Annelik güzel olduğu kadar bir o kadar zor gerçekten..
İşte çalışıyorum 17.50 de evde oluyorum. servisten iniyorum önce markete uğramadan olmuyor...girer girmez direk evi topluyorum 10-20 dk falan sürer... sonra mutfağa giriyorum.
Bir önceki akşamdan yemek yapmadıysam yemek yapıyorum.
Yemeği ye topla yıka.. sonra ertesi gün çocuk okuldan gelince ne yiyecek o yemeği hazırla
Sonra çay koy derken saat 9 oluyor. Bazen zahmetli bir yemek yaparsan 9.30 u geçiyor saat
Hem ev hem iş kadını olmak zor.. yarış atı gibi sabahta aynı tempo var..
Hem çalışıp hem evi çekip çeviren kadınlara Allah kolaylık versin..
Kadınlar olmasa ev evlikten çıkar...

Bu erkeklet de begenmez bir turlu memnun olmazlar. Onlara gore kadın: oglene kadar uyuyor, kahvaltisini ediyor, giyinip suslenip gezmelere gidiyor, aksamustu eve gelip yemek yiyor sinra ayaklarını uzatip dizi izliyor cay iciyor butun aksam da cok yorgunum diyor. Erkegin verdiği cevapta butun gun gezfin durdun ne yaptin da yoruldun derler!!! Aaaa kizkar yaptigimiz ev hanimligini cocuk bakmayi mutfak alisverisini bir hafta erkekler yapsaydi ne olurdu acabaaaa? bir kere de dogum yapsalardi yerimize.....

Ozon tabakasi o kadar delinmis ki bir turlu kisa giremedik bu gunesli hava cok guzel de bu ayda gunesli bir gunun olmasi..... hic hayri alamet degil! Bakalim bizi ileriki gunlerde ne bekliyor!!!!

Kizlaar cikolatali kek yaptim yanina da ispanakli borek ve peynirli pogaca.. caya buyurun sohbet edelim

Haratsin masallah.ben bitaneyle bunlari yapamiyorum.sen iki taneyle dokturmussun.afiyet olsun

Esin sansli.benimki sevmez karnim doymuyor bunlarla der.bende misafir gelmeden yapmam.zaten minkte izin vermiyor biseylerle ugrasmama.hemen skiliyo ilgi istiyo.cumartesi gunu misafirim var nasil haletcem bilmem:-(

Eee ikisi uyuyorken yaptim canim simdi uyandilar keyif yarida kaldi. Senin minisin ne yapio elleri agzinda mi hala allah yardimcimiz olsun bizim sacimizi supurge ediyoruz dedikleri bu olsa gerek :-(

Tesekkur ederim canim.hataydan buraya gelene kadar onlarin pek hali kalmaz.yemis kadar oldum

Benimde evden ziyade boyanmasi gereken sacim alinmasi gereken kasim yapilmasi gereken pilavim var ama ben kizimin uyumasini bekliyorum

Neyseki yemek isini hallettim ama ben kaldim yine kendime zaman ayiramiyorum.ne olcak boyle ya:'(

sabah bebeginden once uyanip kaslarini alacaksin canim baska caren yok ben oyle yapiorum ya da kuaföre gideceksin iki dakikaligina. Yok mu etrafinda tanidik kas alablen kimse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…