• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olmak, anne olmak, kadin olmak...

nefessinsen

***HERŞEYİM***
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
333
122
73
34
Hadi hepinizi dertlesmeye, care bulmaya, deneyimlerinizi paylasmaya, birlik olmaya davet ediyorum :-)
 
Ayyyy her gun oldugu gibi bugun de ayni... cocuklar kahvalti hazirligi uc bes lokma yedirebilme cabasi... siz ne yapiosunuz arkadaslar bitti mi kahvaltiniz. Bulasiktan sonra gelin bi kahve icelim ortaligi toplamaya baslamadan once :-)
 
Tesekkur ederim canim 24 yasindayim darisi basina yogunluk kadar guzelligi var bu cocuklarin herkese nasip etsin Allahim bu sirinlerden :-)
 
3 cadım var. en büyüğü 9 yaşında çok sinirli. ortanca 4 yaşında çok inatçı, en küçüğü bir yaşında fena yaramaz. bende 29 yaşındayım sürekli bağırıyorum...
 
Sen de bizdensin :-) deliren annelerin arasina hosgeldin. Haklisin bagirmamak elde degil ama buyuk kizin biraz anliyordur seni sanirim. Biraz inatci olsalarda :-)
 
Sen de bizdensin :-) deliren annelerin arasina hosgeldin. Haklisin bagirmamak elde degil ama buyuk kizin biraz anliyordur seni sanirim. Biraz inatci olsalarda :-)
büyük kızım bana acıyor... anne sen de çok yoruluyosun çocuklar seni çok üzüyor diyor. kendini de hiç katmaz. fıstık kızlarım.
 
Evet hanimlar kahvalti bulasik temizlik çocuklar derken biraz moladan sonra simdi su oyuncaklari bi toplayalim da sonra aksam yemegi icin mutfaga.... hic rahat yok bizeee.
 
Back
X