• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olmak, anne olmak, kadin olmak...

Aksama kaynanamlardayim var mi sizin de kaynananiz benim ki gibi ;-) nasil bitecek bu aksaammmmmm ooooofffff bir yanim sizladi su an kendime acidim :-)

Kaynananin alasi var hemde canim.allahtan esimle biraz aralari bozuk bende kafa dinliyorum uzun zamandir gidip gelmiyoruz.ayrica benimde dokuz aylik kizim var gercekten cocuk buyutmek ev isleri zor

Kaynananin alasi var hemde canim.allahtan esimle biraz aralari bozuk bende kafa dinliyorum uzun zamandir gidip gelmiyoruz.ayrica benimde dokuz aylik kizim var gercekten cocuk buyutmek ev isleri zor

Sanslisin desene benim kaynanam bizi evinden kovdu nedeni ise onun arkadas gunlerinde gidip hizmet etmemem oh kurtuldum demistim ama kayinbabami gormek icin de olsa gidiyoruz. Kaynanam hep bilirkisi hastalik hastasi. Bugun nasil gececek bilmiyorum. Allah sabir versin bana cunku bugun sabrim sinanacak haddinden fazla :-(

Mecburiyet duygusu yokmu insani maf edende o zaten.benim kaynanada ayni seninki gibi.bizde kyinpederim cagirirsa gidiyoruz onu kirmak istemiyorum.bide cocugun bakimini elestirmiyolarmi cildiriyorum.sanki ben yetemiyomusum gibi imalar o an icimden neler geciyo neler

Ayyyy aynen yaa benim ikinci cocugum ama sanki ilkmis gibi herşeye karisiyo yaaa az daha patlayacam sanki hic tahammul edemiyorum söylediklerine seytan diyor ..... neyse yapacak birsey yok katlaniyoruz iste...

Yasasinnnn evde yoklar :-) kizlar ne yapiosunuz esleriniz geldi mi? Benimki gec geliyor yaa cocuklarla bogusuyorum iste...

Ben uyuttum ama kipirdiyo uyanacak sanki. Elektrikler kesildi bir an gelmicek sandim. uyumak istiyoruuuummmmmm

Benimkinin gece uykusu guzel allaha sukur.gecen aksam sancisi vardi dogru duzgun uyumadik dunyam sasti valla.seninki uyumuyosa allah kolaylik versin bacim

merhaba
sabah kalk,kahvaltı hazırla,uyandır,bebişe kahvaltısını ver,akşama yemek yap,bebişin yemeğini hazırla,bebişi bakıcıya bırak,doğru işe,eve gel
akşam yemeği,sonra benim pertim çıkmış halde,kafamda huni,uykulu gözlerle bebişin uyumasını bekliyorum
ha bu arada ne yaptın ki yoruldun diye sana takılan bir koca
vıııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yazarken bile yoruldum
var mı benim gibi olan
yoksa ben mi beceriksizimo_O

Hayat sen ne garipsin!!! Kiymet bilelim canlar kaybedince cok aci cekeriz, keskelerimiz olmasa hic ne guzel olurdu. Minisim uyusa da ben de uyusam artik diyorummmm :-( yeteeeeeeerrrrrrr

Gun yine sikici yine bekleyisler var umutlar var hep bir yanımızda, ha geldi ha gelecek derken sonucsuz kalan bekleyisler..... hep bi niyeler nedenler var dusuncelerde sanki bilmiyormus gibi. Yapacak o kadar sey varken hicbir sey yapamamak ne zormus! Birilerine bagli olmak, istemesende mecbur olmak, sabretmesende tahammul edebilmek, hele ki şu sahiplenilmislik duygusu....

8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok zor diyen cedric'in kulaklarından tavana asmak istiyorum. tam o sıra da koyun Shaun karşımda bel bel bakarken duruyor. yanında da Oskar her zamanki zıpırlığı ile koyun Shaun'un etinden sütünden faydalanmaya çalışıyor... sonunda mutlaka kafayı yiyorsunuz... :KK45:o_O:KK55:

Afiyet olsun bacim.bugun bas agrisindan olsem bile yicek biseyler cikti ortaya.minik izin verirse cay icicez.buyur sen cay icmeye gel:-)

Afiyet olsun bacim.bugun bugas agrisindan olsem bile yicek biseyler cikti ortaya.minik izin verirse cay icicez.buyur sen cay icmeye gel:-)

Back
X