• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olmak, anne olmak, kadin olmak...

Merkezde oturuyorum etrafim kuafor dolu kaynanama birakmak istemiyorum kizi ordada durmaz oyuzden gidemiyorum bi turlu arkadaslarada guvenemiyorum kas seklimi bozarlar diye kaldim boyle orman gibi anlicagin:-(

Ben kaslarmi almiyorum ama gecen gun oglumla birlikte saclarimi kestrmeye gttim kuafore. İsterseniz firsat bulabilirsiniz:)

Arkamdan laf etcek anasi bakmiyo hep bana birakiyor diye.dort yasinda kardesim var kizimi cok kiskaniyor konturolsuz hareket ediyor oyuzden annemede birakimiyorum.senin yasinda kizkardesim var oda calisiyor anlicagin cok sahipsizim cok yanliz kaldim bebek dogduktan sonra sigindindigin te yardimcim rabbim

Allah yardimcin olsn kardes valla isin zor ben anneme birakabiliyorum arada ama yine fazla kalmiyorlar bensiz kaynanam desen surati hic cekilmez. Anlamiyorum bu gelinlerin kaynanalardan cektigi nedir boyle yaaa.

Kizinin cocuklari cok kiymetli ama sanki benimki komsunun cocugu.evde bide iki tane bekar gorumcem var.genede bakmak zor geliyor.kizim bide huysuz bi bebekte degil genede zor geliyor

Kizlar misafir vardi yaaa ev batti cocuklardan temizlik yapmadan yatamam bu halde. Hadi bana kolay gelsin :-(

Ayyy butun gun kostur kostur misafir vardi bende ne saçma bir istir ki misafir gelecek diye temizlik yapariz hazirlik yapariz sonra ev yeniden kirlenir bir sürü bulasik olur gel yeniden temizlik yap mutfagi topla... cocuklari yikadim simdi yine misafir bekliyorum ölüyoruuuuuummmmm yorgunluktaaaaaannnnnn.......

kolay gelsin kızlar
her işi bayan mı yapmak zorunda yaaaaaa
sabahtan beri 3 posta çamaşır at,as,dünküleri topla,dür,kahvaltı,öğle,akşam yemeği
akşam netten bebişe beslenme menüsü çıkartıyorum,hafta içi ne yapsam diye düşünmemek için
eşime anlatıyorum,bi baktım gömülmüş cep telefonuna oyun oynuyo
çok pis sinirlendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen bide benim basima gelenleri bilsen.bebisi uyuttum kari koca biraz vakit gecirelim dedik.on dakika icinde uc kez uyandi.yani insanda yasama arzusu bile kalmiyor.kadin olmayi unuttum zaten robota bagladim anlicaniz.kalk kahvlti ev camasir utu yemek bebek allahtan kocam ilgi arsizi bi insan degil biraz ordan rahatim ama kendimi kadin gibi hissetmeyi ozledim:'(

Afiyet olsn canim yemek hazirladim balik yaptim simdi yiyecez kizimla ugrasiyorum byur sen gel minisinle :-)

Gelin canlar bir olalim!!! Nerdesiniz ne yapionuz bugun? Ben yine kahvalti bulasik camasir yataklar derken oturdum dolma yaptim minisimi ben uyutuyorum o uyaniyo kafayi yiycm uc saattir ugrastim durdum dolmayla minisim yüZünden.simdi buyuk kizim puding istiyo birazdan onu yapacam insallah minis uyanmaz. Butun gun yagmur yagdi durdu disarda.

Ayy nerdesiniz kizlar ben kotuyum ya dustum kolumu kirdim gecen hafta tek kolluyum bu aralar. Ne is yapabiliyorum ne cocuklara bakabiliyorum oyle kaldim iste. Annem bakiyo bize.

on buçuk aylık kızım var uykusuzluk tavan yaptı bende de gece yat yat kalk perişanım yorgunum tükenmenin limitindeyim bebek doğmadan işi bıraktım başka bir şehre taşındım ne ailem ne de arkadaşım var ama çok şükür çok sevdiğim kocam ve onun sürekli yemekli misafirliğe gelen koca bir ailesi diyemeyeceğim kabilesi var beni de aranıza alırmısınız

Back
X