Arkadaşlar herkese merhaba ben 27 yaşında üniversite mezunu ve çalışan biriyim. Bekarım ve uzun zamandır bir ilişkim yok. Çevremde çok beğenilen biriyim fakat son yaşadığım ilişkiden sonra biraz korkar oldum ve reddettim karşıma çıkan fırsatları. Geçen ay biriyle tanıştırıldım benim plandan haberim yoktu arkadaşlarla çıkacağımı sıradan bir gün olduğunu düşünüyordum Neyse bu da benim arkadaşım vs dediler ben yine uyanamadım olaya normal bi gün geçirdik yemek vs. Tanıştığım kişinin adı Ali. Ali o gün bana çok baktığı için biraz beni beğendiğini düşünmüştüm o günden sonra sosyal medyadan mesaj atıp halimi hatırımı sormaya da başladı bir hafta sonra Ali'nin annesi annemi arayıp Ali'nin beni çok beğendiğini söyledi çok istiyormuş Benimle olmayı yuva kurmayı vs. Annem de Alinin annesini çok eskiden tanıyordu. Her neyse çok uzatmak istemiyorum benim ailem istiyor sorun şu ki ben Aliyi bir kes gördüm ama annesi sürekli oğlunun bana ne kadar aşık olduğundan bahsediyor ben buna inanamıyorum annesi istiyor o zorluyor sanki bilmiyorum ali üç dört günde bir halimi hatrimi soruyor sadece kısa bi muhabbet. Ama annesi... bilemiyorum artık ciddi bi ilişkim güzel bi yuvam olsun istiyorum haftaya buluşma teklif etti sizce düşünmeli miyim onu yoksa inanmamali mıyım. Bu arada ilk buluşmada sıradan biri olarak düşündüğüm için pek dikkat etmedim etkilenebilecegim biri mi bi fikir oluşmadı bende