• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi

Arkadaşlar herkese merhaba ben 27 yaşında üniversite mezunu ve çalışan biriyim. Bekarım ve uzun zamandır bir ilişkim yok. Çevremde çok beğenilen biriyim fakat son yaşadığım ilişkiden sonra biraz korkar oldum ve reddettim karşıma çıkan fırsatları. Geçen ay biriyle tanıştırıldım benim plandan haberim yoktu arkadaşlarla çıkacağımı sıradan bir gün olduğunu düşünüyordum Neyse bu da benim arkadaşım vs dediler ben yine uyanamadım olaya normal bi gün geçirdik yemek vs. Tanıştığım kişinin adı Ali. Ali o gün bana çok baktığı için biraz beni beğendiğini düşünmüştüm o günden sonra sosyal medyadan mesaj atıp halimi hatırımı sormaya da başladı bir hafta sonra Ali'nin annesi annemi arayıp Ali'nin beni çok beğendiğini söyledi çok istiyormuş Benimle olmayı yuva kurmayı vs. Annem de Alinin annesini çok eskiden tanıyordu. Her neyse çok uzatmak istemiyorum benim ailem istiyor sorun şu ki ben Aliyi bir kes gördüm ama annesi sürekli oğlunun bana ne kadar aşık olduğundan bahsediyor ben buna inanamıyorum annesi istiyor o zorluyor sanki bilmiyorum ali üç dört günde bir halimi hatrimi soruyor sadece kısa bi muhabbet. Ama annesi... bilemiyorum artık ciddi bi ilişkim güzel bi yuvam olsun istiyorum haftaya buluşma teklif etti sizce düşünmeli miyim onu yoksa inanmamali mıyım. Bu arada ilk buluşmada sıradan biri olarak düşündüğüm için pek dikkat etmedim etkilenebilecegim biri mi bi fikir oluşmadı bende
Bence ali uzun süreli, annesinin onaylamadigi bir ilişkiden çıkmış. anne de oğlu geri dönmesin o kişiye diye sizinle olması için uğraşıyor. :KK45:

kesinlikle katılıyorum......

ben olsam böyle bir ilişkiye girmem
annesi çok baskıcı, Ali de kendi kararlarını alıp yönetemiyor gibi geldi bana
Ali en küçük 27-30 yaş arası olsa gerek
bu yaştaki bi adam hoşlandığı kızı koşup annesine anlatıp, annesinin de sizi aramasındansa, o kızı önce kendi tavlamayı tercih etmeli bence
bu yaştaki adamın hayatının ipleri kendi elinde olmalı

muzurtilki, Cumartesi 00:04

Arkadaşlar merhaba ben Ali ile buluştum ve konuştuk çok güzel sohbet ettik annesi ona sürekli o kız nasıl bu kız nasıl diye kız bulmaya çalışırken Ali onu hiç dinlemezmiş istemiyorum diyerek kestirip atarmış sonra benimle tanıştığını annesi öğrenince nasıl kız diye sormuş o da Anne çok güzel hem de iyi birine benziyor falan demiş annesi de oğlunun İlk defa konuştuğunu farkedince beğendiğini anlamış ve bizim daha çok görüşmemizi sağlamaya çalışmış tabi o süreçte annesinin neler söylediğini ona anlatmadım sadece annen daha abartılı söyleyince ben de şüpheye düştüm dedim. Anneler abartmayı sever diyerek konuyu tatlı bi şekilde kapattık. Annem istiyor diye biriyle asla görüşmem ev arkadaşı aramıyorum evlilik öyle basit bir şey değil ama eğer izin verirsen seni tanımak istiyorum çünkü hoşlandım güzelliğin bir yana Kaç saattir konuşuyoruz konuşurken göz temasını hiç kaybetmedin bu senin çok samimi olduğunu gösterir ve lafını saklamıyosun harbisin dedi. Benimle bayram tatilinde görüştü ve biz şimdi 3 ay benim işim dolayısıyla farklı şehirde olacağız ben biraz etkilendim gibi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de tanımak isterim diyince ona evet hayır bişey demedim üzerine laf geldi ama bu zaten benim olumlu baktığımı gösteren bir sohbet oldu.

Arkadaşlar merhaba ben Ali ile buluştum ve konuştuk çok güzel sohbet ettik annesi ona sürekli o kız nasıl bu kız nasıl diye kız bulmaya çalışırken Ali onu hiç dinlemezmiş istemiyorum diyerek kestirip atarmış sonra benimle tanıştığını annesi öğrenince nasıl kız diye sormuş o da Anne çok güzel hem de iyi birine benziyor falan demiş annesi de oğlunun İlk defa konuştuğunu farkedince beğendiğini anlamış ve bizim daha çok görüşmemizi sağlamaya çalışmış tabi o süreçte annesinin neler söylediğini ona anlatmadım sadece annen daha abartılı söyleyince ben de şüpheye düştüm dedim. Anneler abartmayı sever diyerek konuyu tatlı bi şekilde kapattık. Annem istiyor diye biriyle asla görüşmem ev arkadaşı aramıyorum evlilik öyle basit bir şey değil ama eğer izin verirsen seni tanımak istiyorum çünkü hoşlandım güzelliğin bir yana Kaç saattir konuşuyoruz konuşurken göz temasını hiç kaybetmedin bu senin çok samimi olduğunu gösterir ve lafını saklamıyosun harbisin dedi. Benimle bayram tatilinde görüştü ve biz şimdi 3 ay benim işim dolayısıyla farklı şehirde olacağız ben biraz etkilendim gibi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de tanımak isterim diyince ona evet hayır bişey demedim üzerine laf geldi ama bu zaten benim olumlu baktığımı gösteren bir sohbet oldu.
Hakkında hayırlısı olsun canım , ben zaten böyle olduğunu düşünmüştüm ve önceki yorumumda da yazmıştım , zamana bırak ve tanımaya çalış bence, inşallah güzel olur herşey.

Taniyin birbirinizi. Tanirken annesinin davranislarina da bakarsiniz. Hala cok arayip soruyor mu diye. Umarim o heyecanla cok aramistir:)) Artik daha skaim davranir.

Back
X