• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi!!

Maddi durumunu ikinci kisma atip sorumluluklarini bilen, evlilik olgunluguna erismis, sadakatli ve en onemlisi insana saygi duyan, merhametli birini tercih etmelisin.

Bunun adı mantık evliliği değil şekil evliliği :-)
Zengin olsun,yakışıklı olsun,iyi bir işi olsun....
Dürüstlük yok,sadakat yok,ahlak yok,Allah korkusu yok bu listede...
Benim mantığıma yatmıyor mesela :KK66:

Tabikide şeref..z olsun ,namus..z olsun özellikle haysiyet..sz olsun hele çapkın erkekler tam ideal birde dayakcı olursa tadından yenmez...

Karakterli olsun dedim kac kere.ne anlıyorsunuz bundan.
Hiç yakışıklı olsun da demedim uydurup uydurup yazmayın

Okumadan yazıyorsunuz fenalık geldi yani,.
Arkadaslar işi,karakteri,ahlakı maddi ve manevi anlamda iyi olmasını bir bütün olarak istiyorum.Siparişimi evrene iletiyorum:)
Bunda kötü yada art niyet arayan ,sen calışsana,senin neyin var ki diye küçümseyen gereksiz tavırlara neden giriyorsunuz.
Çalışıyorum zaten ,çalışmayı seviyorum ama zorunlu calışmayı sevmiyorum.Cocuğuma eşime calışmaktan gocunmam diyip bana burun kıvıranlar!ben zaten cocuğuma eşime calışıyorum ,anladın sen onu.
Acaba hanginiz buraya gelip ay cok yoruluyorum ,ay yetişemiyorum, hayat cok zor,eşim yardım etmiyor yazıyorsunuz konulara..
Kendinizle celişiyorsunuz.Rahat yaşamayı istiyorum diyorum .bi öfkelenmeler bi bişeyler bulmaya calışmalar..kim istemez rahat olmayı.Bu kapitalist düzen köleye cevirmiş hepimizii sabah 8 akşam 5 beyin iptal.beyinler yanmış.Çalışmalı çalışmalı diye zombi gibi geziniyor millet!
Çalışmak illa bir işe girmek mi..Hah çok kolaydı oda Türkiyede.Hele öğretmensen!

Aşk geldide ben mi istemedim ayrıca..başına gelmeyen açıyor ağzını.

Para bir yere kadar önemli. Yani aslında alıştığın standartların altına düşmemek önemli... esimle çocukluk askiyiz maddi hiç bir beklentim yoktu ama o da oldu yeterince şükürler olsun.. olmasaydı da mutlu olurduk diye düşünüyorum. Para önemli ama asla ilk kriter olabilecek kadar değil bence.

Baştan sona tüm yazılanları okudum... Sevgili konu sahibi ilk önce yoruluyorum, durumum kötü oldu vs. diye başlayıp kendinizle çelişiyorsunuz diyerek hepimize sitem etmişsin. Öncelikle bazı yorumlar bana da ağır geldi ama buraya konu açarken iyi de kötü de her şeyi düşünmek lazım değil mi? Herkes rahat yaşamak ister, çalışma zorunluğu olmadan çalışabilmek ister bu konuda kimse hayır demiyor zaten. Ama eğer ben çocuk büyütüp, misafir ağırlayacağım bu yüzden evlenince çalışamam diyorsan lütfen bir daha sorgula düşünceni. Neden mi? Evlenince çocuğun olmadı mesela (ki umarım istediğin an evlat sahibi olursun) evlendiğin şahıs senin kafanda biriyse beni baba yapamadın diye boşanmak istese haksız olmaz değil mi? Misafir diyorsun, çalışan biri ile ev hanımının misafiri bir olur mu? Ailemde her kadın çalışıyor, biz ona göre bir görüşme ayarlıyoruz. Akrabaların kalabalık olur, yatılı kalabiliyor olabilir ama eşinin bırak yatılı misafiri kabul etmeyi kapıdan bile sokmama ihtimalini biliyorsun değil mi? Forumda okuduk bunları evlenene kadar toz pembeyken sonrasında kızın annesine küfürler eden damatları. Hadi bulduğun eş adayı sevecen, ılımlı, yakışıklı, senin çalışmana gerek kalmayacak kadar kazanıyor ama... sen evde misafir ağırlar çocuk büyütürken işten eve adam sorumluluk duygusu ile gelir. Ama aşık olduğun adamı bulursan bu duygu sorumluluk değil, özlemdir!

Hayatta her zaman 2+2 4 değil, bu şekilde düşünüp evlenirsen sonunda mutsuz olman yüksek. Biraz akışına bırak, duygusal olarak yaklaş karşındaki adama. Bu zamana kadar aşık olmadım demişsin, ya evlendikten sonra olursan? Kimse sana senden daha iyi bakamaz o yüzden bir erkeği hayatına ortak etmeden beyninle değil ruhunla yaklaş ona.

Tabikide şeref..z olsun ,namus..z olsun özellikle haysiyet..sz olsun hele çapkın erkekler tam ideal birde dayakcı olursa tadından yenmez...

Karakterli olsun dedim kac kere.ne anlıyorsunuz bundan.
Hiç yakışıklı olsun da demedim uydurup uydurup yazmayın
Ben uydurmadım hanımefendi ilk mesajınızın ".görüştüğüm insanlarda fiziki güzelliğe bakıyorum konuşması mesleği bana ilgisi ve bunu gibi..şeyler.." cümlesine istinaden söyledim.

Daha 28 yasindasiniz, mantik evliligi icin cok erken degil mi? Aski bekleyin bence. Ben de bekliyorum, 2 yildir gelenler okuz cikti. 2016 da adam gibi bir ask bizi bekliyordur insallaaaah :KK68:

Back
X