Canım seni çok iyi anliyorum. bunu da başarı hikayesi olarak yaziim sana(kimine gore basari olmayabilir şükür ben cooooook mutluyum) Ben de öğretmenim bahsettiğim sartlarda yıllarca çalıştım. Ve resmen rüyalardaki beyaz atlı prensi aradim. Yani bildiğin aradim coook insanla gorustum. Çünkü benim için sadece maddiyat yeterli degildi aşık da olmaliydim. Bu arada da deli gibi calisiyorum isten yorgun argin cikip birileriyle bulusuyorum falan..cok emek verdim yani:) kiminin gülüşünü beğenmedim kimine cimri dedim hepsine bi kulp taktim.. Kimi zengindi bana değer verecek gibi değildi, ya da çoğu zengin gibi sen de calisirsin hayat musterek imalarinda bulundu tabi daha o an soguyordum adamdan:) gel zaman git zaman ben 30 oldum tabi:) artık umudum kalmamısti. Ne aradigimi her duyan valla öyle bi adam varsa bize de yolla falan die dalga geciyordu. Veeeee mucize oldu. 29 yasimin son aylarında eşimle tanıştım. Tam hayalimdeki adamdı. Yakışıklı maddiyati iyi(is adamı falan değil orduda pilot) istersen çalış istersen çalışma diyen, çok sahiplenici bi o kadar da rahat beni ben oldugum için seven. Benim icin maddiyat onemliydi tabi ama dedigim gibi iste ben ask da aradim ve bulmak cook zor oldu yani nikah masasina goturebilecegim herhangi bi ayıyı kabul etseydim şimdiye boşanmıştık. 1 buçuk yıllık evliyiz. Şükür çok mutluyum. Prenses gibi yasiyorum. Simdi saldiranlar olur ee esin seni birakirsa bidi bidi bidi... Eşim beni birakirsa diye elimdeki imkanlarin keyfini cikartmayacak gece gunduz çalışacak değilim.ha olurda bırakırsa ölmem gider yine eskisi gibi çalışırım özel ders veririm iyii de yaşarım bunun eşim de farkına olduğu için asla beni ezmeye bi imada bulunmaya kalkmaz. Bunlari sana niye yazdim sadece maddiyat arama ask da ara (ciddi emek var burda dikkat) çünkü çok isteyince oluyor (tabi ne yazik ki diger kadınlardan ayiricak bazi ozellikler gerekli güzellik ve agzinin iyi laf yapmasi, yüksek özgüven gibi kendine aşık edicek özellikler) Ve buradaki bi cok saldiran ,bu istegini küçük gören tipi bosver ben bu tiplere gercek hayatta da kulaklarımı tıkamıştım. Çünkü özeline girsen kocasidan çalıştığı halde saygı göremeyen işten eve gidince evin tüm işini halledip üstüne takdir edilmeyen cogunun maas karti kocasinda duran ezik tipler. Böyle ortamlarda ne istedigini bilen kadinlara sallarlar anca çünkü biz belki yüksek standartli seyler istiyoruz ama o tipler gibi ayyy 26 oldu hala evlenemedi laflarini duymamak icin tuttugumuz ilk adamla evlenmedik. O yuzden isteklerin bence coook normal. Darisi basina canim. İnsallah cok da mutlu olursun.