- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ben sevmesem evlenmezdim
Senin gibi düşünsem izdivaç programlarına çıkardım
Çok izleyemedim ama orda da böyle şusu olsun busu olsun diyolar yaDüzgün adamlar programlara çıkmıyor, ordakiler hep çulsuz
ben aşık olamıyorum
Benim hayata bakış açım şudur ki bn sağlıklıysam eşimle çalışır herşeyimizi yaparız yalnızca akıllı adam olsun ne istediğini bilsin merhametli ve Allah korkusu olsun Allah öyle insanlara zaten yardım eder.Bn de öyle bir eşe sahibim çok şükür bn de çalışıyorum o da hem çalışıyor hem okuyor hem de ikiz yavrularımızı büyütmede bana yardımcı oluyor.Amaç sadece maddiyat olmamalı çünkü maddiyatı iyi olup iflasa sürüklenip bu yükü taşıyamayan bir sürü kadında var.Eş arıyorsan samimi,inançlı ve akıllı adam arayacaksınMerhaba hanımlar,
Yaşım 28 eş adayı secerken bircok özelliğe dikkat ediyoruz.ben aşık olamıyorum mantık evliliği yapıcam.görüştüğüm insanlarda fiziki güzelliğe bakıyorum konuşması mesleği bana ilgisi ve bunu gibi..şeyler..
Yalnız aşk yaşamadan evlenicem hersey güzel olursa mantıklıda olursa biz kadınlar bize değer vereni seviyoruz zaten.
Bi türlü tam istediğim gibi diyemedim kimseye.
En önemliside maddi durumu olsun istiyorum.
İstanbulda calışıyorum.Parasızlık cok zor.istanbul daha zor.bu yüzden zengin istemem kötü bişeymi.şimdiye kadar hiç böyle düşünmezdin ama hayat beni buna itti.
Aranızda evli olup ,keşke diyen varmı.
Şuana kadar cok zorluk cektim artık rahat olmak istiyorum.
Suc mu maddi imkanı olmasını istemek.Kadın olarak cok yoruluyoruz zaten.ev işi çocuk hersey kadının işi.Hiç bir eş de tam destek olamıyor ne yazıkki.
Şimdiki kafam olsa maddi durumuna dikkat ederdim diyen varmı?sizce önemli mi ?önemsiz diyen varmı cidden!
aynen katılıyorum.Dünyalar benim olsa karşımda sevdiğim yoksa neye yararki öyle mutluluk varsın bnden uzak olsun zenginlik.Neyleyim sarayı içinde salınan yarim olmayınca dimi ama?Dunyanin hicbir zenginligini esimle yasadigim aska huzura degismem..samimi soyluyorum..durumumuz kotu degil ama zenginde degiliz henuz..hep sunu derim para mal mulk guzel sey..ama yaninda sevdigin varsa..paylasabildigin bir ask varsa...
Konu doğal olarak "aşk mı, mantık mı" tartışmasına dönmüş.
Aslında tamamen hayata bakış açısının farklılığıyla alakalı bu konu.
Beyaz yakayım, beni %35 vergi dilimine sokan bir maaşım, işsiz ve çalışmaya da niyeti olmayan bir sevgilim var.
Sevdiğim yanımda olsun da gerekirse hayat boyu benim paramı ikimiz yiyelim kafasında olacak kadar da aşk kadınıyımi aşkı hayatının merkezine koymuş biriyim. Çünkü kendimi biliyorum, "hoşlanıyorum, iyi de anlaşıyoruz, mantığım da uyuyor" olayı yürümüyor bende. Sevmediğim adamın yanımda nefes almasına tahammül edemiyorum. Ben de böyleyim. Yakınlarımın inanılmaz eleştirdiği bir özelliğimdir. Ama ben de böyleyim.
Bu arada, öyle biri olduğumu pek gözümde canlandıramıyorum ama aşka inanmasaydım standartlarımı ileri taşımayacak bir adamla evlenmezdim.
Bu dünyada hepimizin tek ortak özelliği mutluluğun peşinde koşuyor olmamız. Herkes de onu farklı bir şeyde arıyor.
"Mutluluğu x'te arama y'de ara, evleneceğin kişide bunu arama şunu ara" muhabbetinin "köfte sevme tavuk sev"den farkı yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?