- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Belkide. Yani öyle adam bulursa ne mutlu ona. Konu sahibi öğretmensin sanırım. Çok yoruluyorum diyorsun,ozelde çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Atan ozaman. Geldiğin gittiğin saat belli olsun. Tatil günün belli olsun. Ne istediğin sana kalmış. Ha çooook zengin adam bulmak başka birde maddi durumu iyi adam bulmak başka. 1.seçenekte zaten bir elin yağda balda hizmetçiler vs :) ama 2. Seçenekte emin ol evde oturmak bir süre sonra ne yapıyorum duygusu yaşatacak sana. Çocuk büyütmek evet çok güzel ama aşık olmadığın bir evlilikte yapacağın şeyler seni mutlu etmez diye düşünüyorum. O sebepten önceliğin aşk olsun derim ama maddi durumu elbette değerlendirmek gerekir. Sadece önceliği buna verirsen üzülmeni istemem sonradan.Rol yapmasını istemicek belki de, ya da benim sevgim yeter diyecek
Bence bayılarak çalışsın ev işi misafir işi yemeği cocuğu hersey bende bi zahmet bayılarak çalışsın .hiçbir erkek ne yazıkki destek olamıyor.olmalı olmalı diyorsunuz lakin olamıyorYani erkeklerin de bayilarak çalıştığını düşünmüyorum .
Açıkçası kocan olacak kişi evde sana yardımcı olmazsa çok yorucu olur da diğer türlü işte standart bir hayat.
Ben gecen sene işten cıkıp eve gelmem 8 bucuk oluyordu.yemeği yoldan alıyordum.banyo yapacak halim bile olmuyordu.ayaklarımın ağrısıyla yatıyordum.sabah pert bi şekilde kalkıyordum.tüm gün ayakta ders anlatmak nedir bilenler bilir.günde 12-13saat ders aralıksız sabahtan akşama kadar.camaşır biriktoru hayli anca öyle yıkıyordum.temizlik ayda bir.haftanın 6 günü calışıp 10 yıl yaslandım abartısız.çöktüm.aldığım para cok komikti hemde.
Bence bayılarak çalışsın ev işi misafir işi yemeği cocuğu hersey bende bi zahmet bayılarak çalışsın .hiçbir erkek ne yazıkki destek olamıyor.olmalı olmalı diyorsunuz lakin olamıyor
Ben çalışmayı çok seviyorum kakin istediğim zamn cıkabilmeliyim kafam rahat olmalı.öyle bişey hiç demedimMaddi durumunun iyi olmasını istemek değil de bana ezelden beri çalışmayı istememek tuhaf gelmiştir.
Elbette herkes ister refah içinde yaşamayı.
Ne diyor zengin bir adam, zengin biriyle evlenmek isteyen kıza mektubunda: ben büyük ihtimalle her geçen yıl daha zengin olacağım ama sen hiçbir koşulda her geçen yıl daha güzelleşmeyeceksin. Bu mantıklı bir alışveriş olmaz vs. Yani verecek neyin var diyor kısacası da. Hee zenginlik güzel bişey olsa gerek kim istemez ama ne bileyim beşinci sırada falan bak bu olaya
Ben yanlış anlamışım öyleyse.Ben çalışmayı çok seviyorum kakin istediğim zamn cıkabilmeliyim kafam rahat olmalı.öyle bişey hiç demedim
Neden diğerleri bunu anlamıyor anlam veremiyorum.tabikide bu.Amaaan kız sanki milyoner arıyor. Alt taragı düzgün işi olan çalışmadığında evi geçindirecek durumu iyi ülke ortalamasında muhtemeln biri olursa evleneyim diyor. O adamdan çocuk yapacaksa zaten mantıklı.
iyi tamam ben baya zengin arıyor sandım. Yoksa diğer türlü evi geçindirecek kadarsa hem aşk hem mantık evliliği yapabilir. Aşık olamıyorum diyor ama karşısına o kişi çıkmadığı içindir.="dansmarue, post: 43584916, member: 411235"]Amaaan kız sanki milyoner arıyor. Alt taragı düzgün işi olan çalışmadığında evi geçindirecek durumu iyi ülke ortalamasında muhtemeln biri olursa evleneyim diyor. O adamdan çocuk yapacaksa zaten mantıklı.
Ben gecen sene işten cıkıp eve gelmem 8 bucuk oluyordu.yemeği yoldan alıyordum.banyo yapacak halim bile olmuyordu.ayaklarımın ağrısıyla yatıyordum.sabah pert bi şekilde kalkıyordum.tüm gün ayakta ders anlatmak nedir bilenler bilir.günde 12-13saat ders aralıksız sabahtan akşama kadar.camaşır biriktoru hayli anca öyle yıkıyordum.temizlik ayda bir.haftanın 6 günü calışıp 10 yıl yaslandım abartısız.çöktüm.aldığım para cok komikti hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?