- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Hersey para degil canim ..Hersey para değilse neden ikiniz birden çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Demekki herşey para!
nolcak orana burana altın takınca mutlu olacagınımı sanıyorsunMerhaba hanımlar,
Yaşım 28 eş adayı secerken bircok özelliğe dikkat ediyoruz.ben aşık olamıyorum mantık evliliği yapıcam.görüştüğüm insanlarda fiziki güzelliğe bakıyorum konuşması mesleği bana ilgisi ve bunu gibi..şeyler..
Yalnız aşk yaşamadan evlenicem hersey güzel olursa mantıklıda olursa biz kadınlar bize değer vereni seviyoruz zaten.
Bi türlü tam istediğim gibi diyemedim kimseye.
En önemliside maddi durumu olsun istiyorum.
İstanbulda calışıyorum.Parasızlık cok zor.istanbul daha zor.bu yüzden zengin istemem kötü bişeymi.şimdiye kadar hiç böyle düşünmezdin ama hayat beni buna itti.
Aranızda evli olup ,keşke diyen varmı.
Şuana kadar cok zorluk cektim artık rahat olmak istiyorum.
Suc mu maddi imkanı olmasını istemek.Kadın olarak cok yoruluyoruz zaten.ev işi çocuk hersey kadının işi.Hiç bir eş de tam destek olamıyor ne yazıkki.
Şimdiki kafam olsa maddi durumuna dikkat ederdim diyen varmı?sizce önemli mi ?önemsiz diyen varmı cidden!
Maddiyat icin sirf evlenmek icin olmuyor bu isler.. elbet bi yerde biter kopar.. ask olmali sevgi olmali.. onun yaninda zaman nasi geciyor anlamamalisin.. yoksa omur baska turlu gecer mi istemedigin bi adamla.. dokunmak opmek sevgisini hissetmek, ozlemek bile bunlar parayla kiyaslanmiycak seyler.. sevmedigin mantik icin evlendigin adama bunlari hisetmen cok zor.. yinede sen bilirsinnnn
Maddiyat icin sirf evlenmek icin olmuyor bu isler.. elbet bi yerde biter kopar.. ask olmali sevgi olmali.. onun yaninda zaman nasi geciyor anlamamalisin.. yoksa omur baska turlu gecer mi istemedigin bi adamla.. dokunmak opmek sevgisini hissetmek, ozlemek bile bunlar parayla kiyaslanmiycak seyler.. sevmedigin mantik icin evlendigin adama bunlari hisetmen cok zor.. yinede sen bilirsinnnn
Çok doğru sözMantık evliliği yap ℅50 mantık
℅50 aşk olsun
Mantık evliliği zordur çıt kırıldımlar altında kalkamaz
Aşk,Sevgi lazım
Bide aşkla evlenip beraber mal mülk sahibi oldugunuz adamın k.ci kalmasına ne diyeceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?