Allah korusun önceliğim o artik zaten atacağım adımı planlayayim harekete gececegim inşallahAtanmayı unut önceliğin can güvenliğin olmalı .Bu gün yarın o adamın elinde can vereceksin O zaman çocuğun ne olacak???
Ne yapacaksın olmuş kades i yükle hazırda gizli bir çanta hazır olsun ,ilk kavga küfür şiddetinde ki bu çok uzak bir tarih te olmaz adamın tepenize binmesi yakındır.Çağır polisi al evladını devlete sığın.Şu an en kötü yer bulunduğun yerden kat ve kat iyidir.Sen kendin için o adımı atmazsan kimse senin için bir şey yapmayacakFarkındayım zaten adım atacağım tek bir adım atacağım ve onu da sağlam atacağım darp.rapirunda ispat edebileceğim bir iz ve yok bende maalesef
Hanımefendi ailem.12 saat uzakta cebimde para yoksa şehirde kimse yok ki adam gündüz hep.evde çalışma şeklinden dolayı bugun de evde bırakir mi nasil çıkayım başa gelmeden anlamak zor ama insallah kimsenin başına gelmezHer dayak yiyen korkup boşanmasın o zaman bu kadar korkmayın ne yani aman kötü bir şey yapar korkusu ile bütün hayatınızı bu adamla mı geçireceksiniz ?? Atanma diyorsunuz daha KPSS’ye 1 yıl var. Ve atanmanız garanti değil.
O yumruktan sonra nasıl darp raporu almazsın nasıl evi terk etmezsin ya nasıl ????
Kim neşe kaynağınız bu adammi siz umurunda değilsiniz aslında benimde umurumda degilsiniz sadece o çocuk için yazıyorum onu yetiştirme yurdumu olur ananesi mi olur verin bir yere siz oturun bosanmayin bu beni ilgilendirmez .Zaten size bakmayan annenizin bile paradini verdiğiniz şiddet gösteren bu eşten dua edemem her an herşey oluyor dünyada Allah olmasına ve ona inanmamiza rağmen o bile kötü şeylere müdahale etmiyor ölüm oluyor herşey oluyor bu nedenle onun bize verdiği akılla ya bismillah deyip kaçıyoruz insanı olarak .O evde ders calisilmaz yarın sınava gireceğiniz kağıdı yırtar evi ateşe verir sizi kör bıçakla kesmeye kalkar .Bu nedenle inşallah çocuk kurtulur dilerim birisi onu bu ortamdan çıkarırHer dayak yiyen korkup boşanmasın o zaman bu kadar korkmayın ne yani aman kötü bir şey yapar korkusu ile bütün hayatınızı bu adamla mı geçireceksiniz ?? Atanma diyorsunuz daha KPSS’ye 1 yıl var. Ve atanmanız garanti değil.
O yumruktan sonra nasıl darp raporu almazsın nasıl evi terk etmezsin ya nasıl ????
Bu adam bir de güvenlik güçlerinden miKendisi de o birimden sikayetim sonucu mesleğinden olur ise öfkesi katlanır daha kötü olur diye korkuyorum
Aileniz isterseniz para gönderir. Polise bile gitseniz bir yol bulur. Evden çıkmak istediniz de bu adam mi yollamadı ? Markete diye çıkın gidin.Hanımefendi ailem.12 saat uzakta cebimde para yoksa şehirde kimse yok ki adam gündüz hep.evde çalışma şeklinden dolayı bugun de evde bırakir mi nasil çıkayım başa gelmeden anlamak zor ama insallah kimsenin başına gelmez
O parayı alıp kaçabilme olanağı varken bideAnnenize gelecek parayı neden bu salaga tekrar veriyorsunuz ki ?
Bingo..Aileniz isterseniz para gönderir. Polise bile gitseniz bir yol bulur. Evden çıkmak istediniz de bu adam mi yollamadı ? Markete diye çıkın gidin.
Siz olay çıkmasından korkuyorsunuz çünkü bu evliliği devam ettirmek istiyorsunuz çünkü yaptığı siddetin sebebi bunalımda oluşu olduğunu düşünüyorsunuz aslında iyi biri diyorsunuz
Ama yanılıyorsunuz
Bosanin ya da boşanmayın bu siddete gerçek bur tepki vermediğiniz sürece katlanarak artacak
Kocanızın kumar borçu için para gönderecek aileniz siz isteseniz bu rezillikten kurtulmanız için para göndermez miHanımefendi ailem.12 saat uzakta cebimde para yoksa şehirde kimse yok ki adam gündüz hep.evde çalışma şeklinden dolayı bugun de evde bırakir mi nasil çıkayım başa gelmeden anlamak zor ama insallah kimsenin başına gelmez
Aynen öyle şimdi biz duyarsız ölürüz biz halden anlamıyor ölürüz biz bilmemne oluruz hadi be! Birisi çocuk için birşeyler yapmalı konu sahibi için değilBingo..
Kesinlikle borç bitince düzeleceğini düşünüyor ama hayır.
Kumar batagına düşmüş bir herif tekrar tekrar oynayacaktır.
Hala annesine gelecek parayı da asalak kocasına yedirme derdinde.
Bazıları değişik kafalar yaşıyor.
Olmaz bahanelerin arkasına sığınmayı bırakın elinizde telefon var imdat polis demeniz kades e basmanız 5 saniyeyi almaz.Yok KPSS ,yok atama bekleme.. bunlar sadece sizin kendi kendinize bahaneniz.Adam düzelsin borcu bitsin diye boş ümitlere tutunmuşsunuz.Attığı dayakları affetmeye hazırsınız... Bu adam sizin canınıza kıyacak ne sizi ne evladını gözü görüyor tüm borç suçu onun ama sinirini sizden çıkarıyor hasta ruhlu ....Hanımefendi ailem.12 saat uzakta cebimde para yoksa şehirde kimse yok ki adam gündüz hep.evde çalışma şeklinden dolayı bugun de evde bırakir mi nasil çıkayım başa gelmeden anlamak zor ama insallah kimsenin başına gelmez
Ben de büyük konuşmak istemiyorum tabiki ama ben de olume rağmen susamazdımZaten herşeye bir bahane olmasa olmuyor bu siddet konularında kades yok polis yok darp raporu al yok aileni ara çağır yok ona yok buna yok dua edelim biz çünkü haklı konu sahibi giderse onu bulup öldürecek olan adam kafası atarsa kafasina ağır bir cisimle vurursa ne olacak peki ? O çocuğun psikolojik durumu can güvenliği ne olacak peki ? Madem bu konuda ah vah edelim diye açıldıysa çözüm nedir peki ? Evet beddua edin banada inanmıyorum sizin ayrılmak istediğinize insan çocuğu için hayatını tehlikeye atar herşeye rağmen ölüme rağmen susamaz .Ben sizin düzelir diye beklediğinizi düşünüyorum.Siz dua edin ben de inşallah bir komsunuz farkeder o çocuk o evden çıkar diye sadece dua edeceğim
Şikayet etseniz hem mesleğini kaybeder, hem sizi, zaten borcu çok fazla kaybedecek bir şeyi kalmayınca iyice zivanadan çıkar bu konuda haklısınız. Anladığım kadarıyla kendisi polis sanırım. Dediğiniz gibi suyuna gidip borçları bitirmeyi bekleseniz bu şiddetle olacak is değil, çocuğa karşı bile tehdit savuran onu da döver o çocuk ne kadar sağlıklı olabilir?Hanımefendi ailem.12 saat uzakta cebimde para yoksa şehirde kimse yok ki adam gündüz hep.evde çalışma şeklinden dolayı bugun de evde bırakir mi nasil çıkayım başa gelmeden anlamak zor ama insallah kimsenin başına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?