Es tarafindan tuketilen bir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlaşılmak cok güzel herkes çözüm sundu her biri farklı.olsa da ortak istek benim.iyiligim.o yüzden hepinizden Allah razı olsun ben tehlikesiz tek bir adım atıp tam atmış.olmayi diledim o nedenle sabrettim ama sanırım sabrım da bitti Rabbım hepimizi korusun

Evdeki tepkiniz ne oldu madem evi terk etmediniz ?
Paraniz neden yok size hiç para vermiyor mu ?

Evdeki tepkiniz ne oldu madem evi terk etmediniz ?
Paraniz neden yok size hiç para vermiyor mu ?
Babam 4 gün sonra bana uğrayacak yolculuk arask buradan gececk onunla gideceğim para. Nakit yok ya bizde su an ondaki karti kullanıyoruz o nedenle yok evde olduğu icin kart onda

Ne yapıp edip kayıt alın lütfen. Bu çok önemli. Ailenize de soylemezsiniz, 12 saat uzakta olduklarını söylemişsiniz uçakla gidersiniz. Yol masrafını ayarlayıp küçük ve yük olmayacak bir çantayla sadece siz bilerek kaçıp gidin. Bu şekilde devam etmeniz mümkün değil.

Babam 4 gün sonra bana uğrayacak yolculuk arask buradan gececk onunla gideceğim para. Nakit yok ya bizde su an ondaki karti kullanıyoruz o nedenle yok evde olduğu icin kart onda
Gitmene izin verecek mi ? Vermezse tepkin ne olacak ? Çocuğu verecek mi ?

Gitmene izin verecek mi ? Vermezse tepkin ne olacak ? Çocuğu verecek mi ?
İşte olur o gün diye düşünüyorum ya da kafa dinlemeye diye gideceğim sonrasında niyetimi söyleyeceğim o şekilde izin verir

Eşiniz polismis, o şekilde sizi daha yol üstünde bulur diğer ekipleri haberdar edip aldırır.

Evet kayıt icin bir kaç şey düşündüm umarım işe yarar

İşte olur o gün diye düşünüyorum ya da kafa dinlemeye diye gideceğim sonrasında niyetimi söyleyeceğim o şekilde izin verir
İzin verirse öyle yapın, babanizla kaçıp gidemezsiniz bulur sizi daha 1 saat olmadan.

Ben de büyük konuşmak istemiyorum tabiki ama ben de olume rağmen susamazdım
Evdede her an ölümle burun buruna yaşıyor her an Cocukda oda hayatı tehlikede bu adamın gözü ne zaman döner ne kadar döner varmı garantisi bogabilir kafasına vurabilir aniden herşey olabilir sadece kaçanlarmi? Kalanlar ölmedi sakat kalmadimi hiç

Madem bu şekilde aile üyesiyle gidebiliyorsunuz 2 yıl hiç mi fırsatınız olmadı? Sinirlenince gözü dönüyor diyorsunuz anlamasın onu terkettiginizi bence. Zaten sizin ciddi olduğunuzu anlayınca çevreden bu kadar çekindiği için boşanmayı da kabul eder.

Bunalimda düzelir diye saf umut bir de cesaret eksikliği boyle şiddette uygulamamisti daha önce

Bunalimda düzelir diye saf umut bir de cesaret eksikliği boyle şiddette uygulamamisti daha önce
Tamam ailenize gidip gelmenize izin veriyor ve buna alışık demek ki. Sakın belli etmeyin terk ettiginizi ve asla geri dönmeyin. Borçları bahane olamaz bunalımı ve şiddet göstermesine. Bir de çok manipülasyon yapacak kendisi de ailesi de buna da dikkat edin.

Borçları sizden habersiz kendi seçimiyle yapmış bir kez de değil üstelik, bunalıma girmesi gereken sizsiniz. Hem bu hâle getirip hem de mağdur olamaz, asıl mağdur çocuğunuz ve sizsiniz.

Eşiniz polismis, o şekilde sizi daha yol üstünde bulur diğer ekipleri haberdar edip aldırır.
Öylede olsa devletten üstün değil büyüğün büyüğü var sonuçta şikayet sorgulanır her şeyi yapamaz konu sahibi darp raporu almaliydi eli çok sağlam olurdu onunla meslekten men ederim diye tehtit edebilirdi onuda geçtim görevi ne olursa olsun böyle insanlar elini kolunu sallayarak görev yapmamalı belliki psikolojik sorunları var bir şekilde bunları rehabilite edecek merkezlere kapatmak şart böyle bir kanun çıkmalı şiddet gösterenler toplatılsin bunların görev yapması biz vatandaşlar içinde sıkıntılı yarın birinin çocuğunu göz altına alıp orantısız şiddet de uygulayabilir yalanmi ?

Devlet nerede kadına şiddet söz konusu olunca?
Uzaklaştırma verilen adamlar çatır çatır öldürüyor kadınları. Pompalı tüfekle, kocaman bıçak ve satırlarla geziyorlar.

Hangisini koruyabildi devlet?

Bunalimda düzelir diye saf umut bir de cesaret eksikliği boyle şiddette uygulamamisti daha

Öyle mağdurum ki neşem mutluluğum her şeyim gitti ama ayakta durabiliyorum fakat o kendi battığı borcun sorumluluğunu taşıyamıyor ki ben ona yalvardım haram sokmayalim gerek yok diye

Öyle mağdurum ki neşem mutluluğum her şeyim gitti ama ayakta durabiliyorum fakat o kendi battığı borcun sorumluluğunu taşıyamıyor ki ben ona yalvardım haram sokmayalim gerek yok diye
Olan olmuş, onun borcu bitmeyecek ve düzelmeyecek. Çocukla kendi canınızı hayatınızı kurtarın. Annenizin parasını da güçlü bir avukat tutmak için kullanırsınız.

Devlet nerede kadına şiddet söz konusu olunca?
Uzaklaştırma verilen adamlar çatır çatır öldürüyor kadınları. Pompalı tüfekle, kocaman bıçak ve satırlarla geziyorlar.
Bu konu sizi beni aşıyor kanunların değişmesi yada yeni kanunlar için tüm ülke seferber olmalı şiddet gösteren yada görene susan biz degilizki Amerika'da bile silah almak vs birsekilde herşey çok kolay önüne gelen silahlanıyor buna ben tek başıma dur diyememki.Haklisiniz fakat bunlara susmak çözüm değil bu adam sakinleşsin diye beklemek de çözüm değil Çözumü tüm ülke insanları beraber bulmalı her insanın başına bir görevli tahsis edilemeyeceğine göre şiddet gösteren insana uzaklaştırma ve salivermeden daha ciddi yaptırımlar uygulanmasi gerekli ben ne yapabilirim yada siz .Ben katılacağım tüm gösterilere katılıyorum imza vereceğim yazacağım her yere yazıyorum şahit olursam olaya düşünmeden dahil oluyorum başka ne yapabilirim

Adam dışarıya sorunsuz görünüp kendisini taktir ettiriyor, eve gelip kadını döverek, çocuğu tehdit ederek deşarj oluyor, kendisine baktiriyor, aile reisi statüsünü mükemmel oynuyor.

Bunlar dışında hiçbir şeyi yok, batmış gitmiş. Konu sahibi bu şerefsizi kendisinden mahrum bıraktığında çileden çıkacak, kaybedecek bir şeyi kalmayacak ve dünyada en tehlikeli insan kaybedecek bir şeyi kalmayan insandır.

Kadın ondan uzaklaşmadan, güvenli bir yerde olmadan şikayetçi olamaz, olmamalı da. Planını yapmış, kararını vermiş zaten. Mantıksız hareket edip her şeyi mahvetme lüksü yok. Kaçıp bı kurtulsun şikayetini de eder, davasını da açar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…