eş tayini :(

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
178
Eş tayini koşulları hakkında sorum olcak, öğretmenlerin eş tayini eskiden eşi 1 yıl sigortalı olarak çalışıldığında olabiliyordu şimdi üç yıla cıkarılmış,çok zor durumda kaldık erkek arkadaşımla yakında evlenmeyi düşünüyoruz benim olduğum sehirde yaşamak istiyoruz..eş tayini için illa üç yıl çalışmış olmak şart mı sigorta primlerini yatırsak da olabilir mi (öyle bişey yapılabiliyor mu )?

Evet eş durumu tayini için tayin istenecek yerde 3 yıl çalışmış olma şartı getirildi.
Sigorta primlerini toplu ödemekten bahsediyorsanız öyle bişey kabul edilmiyor.

Şuan taslak daha kabul edilmedi. İlk kesintisiz 3yıl sigorta demişlerdi şimdi toplam 3yıl diyolar sanırım

Şuan taslak daha kabul edilmedi. İlk kesintisiz 3yıl sigorta demişlerdi şimdi toplam 3yıl diyolar sanırım
İşte onu da merak ediyorum kesintisiz ne demek aynı yerde üç yıl çalışmış olmak demek bu çok saçma,işten çıkmak iş değiştirmek bizim istediğimiz bişey değil ki

İşte onu da merak ediyorum kesintisiz ne demek aynı yerde üç yıl çalışmış olmak demek bu çok saçma,işten çıkmak iş değiştirmek bizim istediğimiz bişey değil ki
O taslağın hepsi saçma zaten. İş yeri 1gün prim yatırmasa kesintiye uğruyo

bende taslak halinde olduğnu duydum. Ablam da öğretmen eş durumu isteyecek. Umarım 3 yıl gelmez yoksa o da zor durumda kalır

Sigortanın kesintisiz 3 yıl olması aynı yerde üç yıl çalışmak değil mi,toplam olsa daha iyi olurdu ya da üç yıl hiç gelmesin bir yıl en iyisi

bende taslak halinde olduğnu duydum. Ablam da öğretmen eş durumu isteyecek. Umarım 3 yıl gelmez yoksa o da zor durumda kalır
o ne kadardır calışıyor canım inşallah gelmez ya,onun yaşadığı şehirde iş bulamam doğru düzgün

Kesintisiz 3 yıl sigorta priminin yatması anlamına geliyor ama eşi özelde çalışanlar için geçerli diye biliyorum 3 yılı,erkek arkadaşın özel demi çalışıyor.

Kesintisiz 3 yıl sigorta priminin yatması anlamına geliyor ama eşi özelde çalışanlar için geçerli diye biliyorum,erkek arkadaşın özel demi çalışıyor.
erkek arkadaşım öğretmen ben özelde çalışıyorum su an çıktım tekrar gircem yani sıfır ım daha

erkek arkadaşım öğretmen ben özelde çalışıyorum su an çıktım tekrar gircem yani sıfır ım daha
Ben de seni memur arkadaşını özelde çalışıyor zannetmiştim.Onun yaşadığı şehirde iş bulamaz mısın hangi şehirde yaşıyor.

Ama kesintisiz ibaresi kaldırılabilinir ordan. Daha netleşmedi ki

Ben de seni memur arkadaşını özelde çalışıyor zannetmiştim.Onun yaşadığı şehirde iş bulamaz mısın hangi şehirde yaşıyor.
Gaziantep canım,ben mühendisim ama antep biraz iş açısından sıkıntılı görünüyor,ilanlara bakıyorum erkek mühendis alıyor geneli.

benim bildiğim 3 yıl aynı yer yada başka bi iş yeri kesintisiz 3 yıl yatması lazım yanlış biliyorum belki de iyice araştırın memurlar.net e bakın kesin bilgiyi oradan alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…