Şuan taslak daha kabul edilmedi. İlk kesintisiz 3yıl sigorta demişlerdi şimdi toplam 3yıl diyolar sanırımEş tayini koşulları hakkında sorum olcak, öğretmenlerin eş tayini eskiden eşi 1 yıl sigortalı olarak çalışıldığında olabiliyordu şimdi üç yıla cıkarılmış,çok zor durumda kaldık erkek arkadaşımla yakında evlenmeyi düşünüyoruz benim olduğum sehirde yaşamak istiyoruz..eş tayini için illa üç yıl çalışmış olmak şart mı sigorta primlerini yatırsak da olabilir mi (öyle bişey yapılabiliyor mu )?
İşte onu da merak ediyorum kesintisiz ne demek aynı yerde üç yıl çalışmış olmak demek bu çok saçma,işten çıkmak iş değiştirmek bizim istediğimiz bişey değil kiŞuan taslak daha kabul edilmedi. İlk kesintisiz 3yıl sigorta demişlerdi şimdi toplam 3yıl diyolar sanırım
Evet edilmiyormuş şimdi okudum,offfEvet eş durumu tayini için tayin istenecek yerde 3 yıl çalışmış olma şartı getirildi.
Sigorta primlerini toplu ödemekten bahsediyorsanız öyle bişey kabul edilmiyor.
O taslağın hepsi saçma zaten. İş yeri 1gün prim yatırmasa kesintiye uğruyoİşte onu da merak ediyorum kesintisiz ne demek aynı yerde üç yıl çalışmış olmak demek bu çok saçma,işten çıkmak iş değiştirmek bizim istediğimiz bişey değil ki
Taslağı hazırlayanlar ne düşünüyordu çok merak ediyorum. Benim de eşimin tayini şirketin başka ildeki şubesine çıktı. Şimdi 3 yıl beklemek zorundayız o taslağa göre.O taslağın hepsi saçma zaten. İş yeri 1gün prim yatırmasa kesintiye uğruyo
o ne kadardır calışıyor canım inşallah gelmez ya,onun yaşadığı şehirde iş bulamam doğru düzgünbende taslak halinde olduğnu duydum. Ablam da öğretmen eş durumu isteyecek. Umarım 3 yıl gelmez yoksa o da zor durumda kalır
taslakta kesintisiz üç yıl yazıyor malesef bi gün bile eksik olsa sıfırlanıyormuşKesintisiz ayni şehirde 3 yil diye biliyorum bende.
İyice arastirin bence
Kesintisiz 3 yıl sigorta priminin yatması anlamına geliyor ama eşi özelde çalışanlar için geçerli diye biliyorum 3 yılı,erkek arkadaşın özel demi çalışıyor.Eş tayini koşulları hakkında sorum olcak, öğretmenlerin eş tayini eskiden eşi 1 yıl sigortalı olarak çalışıldığında olabiliyordu şimdi üç yıla cıkarılmış,çok zor durumda kaldık erkek arkadaşımla yakında evlenmeyi düşünüyoruz benim olduğum sehirde yaşamak istiyoruz..eş tayini için illa üç yıl çalışmış olmak şart mı sigorta primlerini yatırsak da olabilir mi (öyle bişey yapılabiliyor mu )?
erkek arkadaşım öğretmen ben özelde çalışıyorum su an çıktım tekrar gircem yani sıfır ım dahaKesintisiz 3 yıl sigorta priminin yatması anlamına geliyor ama eşi özelde çalışanlar için geçerli diye biliyorum,erkek arkadaşın özel demi çalışıyor.
Ben de seni memur arkadaşını özelde çalışıyor zannetmiştim.Onun yaşadığı şehirde iş bulamaz mısın hangi şehirde yaşıyor.erkek arkadaşım öğretmen ben özelde çalışıyorum su an çıktım tekrar gircem yani sıfır ım daha
Gaziantep canım,ben mühendisim ama antep biraz iş açısından sıkıntılı görünüyor,ilanlara bakıyorum erkek mühendis alıyor geneli.Ben de seni memur arkadaşını özelde çalışıyor zannetmiştim.Onun yaşadığı şehirde iş bulamaz mısın hangi şehirde yaşıyor.
Yine de 3 yıl çok geldi bize,1 yıldı eskiden, planlarımızı önceden yapmıştık ben çalışcaktım o gelcekti şimdi hepsi bozulduAma kesintisiz ibaresi kaldırılabilinir ordan. Daha netleşmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?