Ya ayrı eve çıkıp yaşarsınız yada ilişkinin sonu belli zaten boşanmaya dogru gidiyor.Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
HakimeBu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Kaçınılmaz son sanırımYa ayrı eve çıkıp yaşarsınız yada ilişkinin sonu belli zaten boşanmaya dogru gidiyor.
Tam bunu düşünüyordum ki yorumunu gördümHakime
Böyle anasından göbek bağını kesmemiş insanlara yapılacak tek şey anasının evine postalamak. Orda huzurla yaşasınlar. Gitsin anasının eşyalarını kırsın hırbo. Bebeğinizle yeni bi hayata başlayın bence, böyle aileler değişmiyorMerhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Seni önemsemeyen adam için hayatını mahv etme.Çocuk sorunlarınızi çozmez.Kaçınılmaz son sanırımkurtarmaya çok calısıyorum ama eşim ailesini kıramamak için beni kırıyor gözden cıkarıyor. Kv özellikle çok rahatsızım devamlı karısır mı bir insan. Hele cocuk oldu bambaşka biri oldu
Çok haklısın. Çocuk belki iyi gelir düzeliriz diye düşünmüştüm ama yanılmışımAdam 5 yıldır böyleyse durdun durdun neden doğurdun be arkadaşım. 5 aylık ufacık bebegin günahı neydi?
Evet ben öğretmenim ama atanamıyorum özelde falan calısabilirim. Ailem arkamda durur ama babam geleneksel biri. Evlendin sonuclarına katlanırsın tarzında bir tip. Annem öyle değil o hep arkamızda durur.Boşanmaya karar verseniz aileniz arkanizda durur mu? Bir mesleğiniz var mi ? Siz çalışmaya başlasanız çocuğunuza bakar mi anneniz falan
Annesi cok değişik gercekten. Peşimizi bırakmıyor. Devamlı arayıp ben size gelecem diyor o olmazsa görüntülü arayıp bi sekilde işimize karısıyor cok meraklı herseyi soruyor. Kac defa konustum eşimle konustum ama onla konusmaya kalkınca vay efendim sen ailemi istemiyorsun sevmiyorsun oluyor. Benim ailem hic böyle sorunlar cıkartmıyor biz rahatsız olmayalım diye gelmezler bile. Bunların derdi nedir ben çözemedim. Madem oğlundan ayrılamıyordun neden evlendirdin yaniBöyle anasından göbek bağını kesmemiş insanlara yapılacak tek şey anasının evine postalamak. Orda huzurla yaşasınlar. Gitsin anasının eşyalarını kırsın hırbo. Bebeğinizle yeni bi hayata başlayın bence, böyle aileler değişmiyor
Çocugumu benden alıcaklar diye de korkuyorum. Eşim cok uyanık biri ne yapar ne eder bir sey uydurur alırlar cocugumuBoşanmaya karar verseniz aileniz arkanizda durur mu? Bir mesleğiniz var mi ? Siz çalışmaya başlasanız çocuğunuza bakar mi anneniz falan
Eşini yataklarında başkasıyla aldatan bir anneden bile çocuk alınmaz. Lütfen çocuğu alır vs vs gibi şeyler düşünmeyin.Çocugumu benden alıcaklar diye de korkuyorum. Eşim cok uyanık biri ne yapar ne eder bir sey uydurur alırlar cocugumu
Yani sanki bir tek onun ailesi var bu hayatta. Annesi de bu durumdan gayet memnun gözüküyor. Bir kac defa affetim ama dayanamıyorum artık. Özellikle sinirlendiğinde bütün esyaları kırması sokağa fırlatması öfke kontrolünün olmaması beni cok endişelendiriyor.Bu tarz eşler genellikle annelerini kaybedip, çişini tutamayıp bezlenme aşamasına geldikleri zaman karılarına aşık oluyorlar.
Beş aylık bebeği hangi mahkeme babaya verir. Korkmayın. Kızılcık şerbeti gerçek değil.Çocugumu benden alıcaklar diye de korkuyorum. Eşim cok uyanık biri ne yapar ne eder bir sey uydurur alırlar cocugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?