- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
HayırAilem annem babam kiz ve erkek kardesim istenmeyen kisiler esim tarafindan sonradan olma
Ben anlayamadim sizi yada ben kendimi ifade edemiyorum ?Hayır
Senin ailen
Kocan sen ve çocuğun.
Bunu merak etmiştim.
Sen evlenmeden önce ailenBen anlayamadim sizi yada ben kendimi ifade edemiyorum ?
canim
Evlendiktwn sonra ailen senin degisiyor oncelikli ailen kocan ve cocuklarinin oldugu ailedir..
Sema maraslinin bir kitabini okuduğumda
Erkek yani damat kiz tarafini fazla iyi buldugu icin rahat edemez...
Kadin oraya cogunlukla tek gitsede sorun degilsir der..
Eger gorusmene karsi cikmasin istiyorsan
Ailenle ilgili seyleri anlatirken agzin kulaginda ve hep savunmaci bir uslupla anlatmamak...
Erkekler kiskanir cunku diyor.
Ama erkegin ailesinin yaninada asla erkek tek gitmemelidir deniliyor cunku erkek gercekten erkek olsugunu aile babasi olduğunu ve artik ailesine cocuk olmadigini her daim hissettirmek istedigi icin hanimiyla coluguyla coccuguyla gitmwk ister...
Huzurun icin yani...
Zorlama yapma..
Cok detay verme..
Ortak alanlarinizdan ilerle canim.
Bu konuyu kafana takmamaya calis.
Sen evlenmeden önce ailen
Kardeşlerin, annen babandı
Artık evlisin değil mi?
Yani aile oldun, anne baba rolü var üstünüzde.
Evlenip, kapısını kapatıp uyuyan ailedir.
Artık anangilden ayrısın.
Ay ben okul öncesi okumadım, nasıl anlatayım
Evet tamda kitapta yazdigi gibi ben annemlere tek gidiyorum kendisini sordugumda ya yorgunum diyor yada hicbisey demiyor ama kendi ailesine cikmak istedigi zaman gidelimmi demiyor direk gidiyoruz diyorki herdaim beraberiz onlarla zaten kendi soylemeden ben cikarimki her islerini yaparim kendini yapmadi isleri bile 1 hafta tatile giderler ben ineklerine bakarim sagarim sutu u pisirir yigurdunu yapar satarim esim girmez bile ama hic degeri yok butun bunlarin tabiiki bizde bir aile olduk ama kendi ailelerimizde var nasil o bisey diyemiyorsa ailesine benimkinede dememeli hic durmada benim.evimi beklemiyorlar sonucta bilemiyorum kafam allak bullak cok takan biriyim aksamdan belli agliyorum yarin evdeyseniz size gelelim dedi annemler sordum bi bahane bul gelmesinler diyor sizce ne yapayim?
Kardeşiniz çalışmıyorsa bu kardeşinizi , anne ve babanızı ilgilendirir niye bunu dert ettiler ayrıca askerden gelmiş çocuk ve çalışmaya başlamış zaten.Canim anlamadim icin zaten isin icinden cikamiyorumya olan bu ustu kapali anlatmiyorumki benim yanimda soyledigi erkek kardesim calismiyormus ortak mal alinmis ama kardesim yatiyormus karisi kiz kardesim arayip erkek kardesimi azarlamiyormus annem babam ne derse yapiyormus benim yanimda esime soyledikleri bunlardi esim akil veriyordu sen esinle bende esimle evli oldumuz surece onu ole kabul etmemiz gerek diye ki kardesim sadece calismiyordu yuzune karsi bisey dese sende bana niye bole diyorsun demez saygidan
Ben yeni evli degilim 14 senelik evliyim ve bu adam 2 yildir boyleOkul oncesi ne demek ? Uslubunuzu hic begenmedim dogru benim ailem esim cocugum ben inkar etmiyorum ama kendi ailemide atacak degilim ben nasil kendi ailesine saygi duyuyorsam kendide benim aileme saygi duymali babamin annemin beni aradigindan rahatsiz olan bir sahistan bahsediyoruz ve maalesefki bu benim esim siz gidip gelmiyorsunuz heralde ailenize yada bekarsiniz ne yasadigimi bilemezsiniz anlatmaya calisiyorum dalga gecer gibi yorum yapmissiniz tsk sizden tavsiye istemiyorum!!!
Canim kendinden cok fazla fedakarlik yapma.
Sut sagmak vs seyleri yapmak sana mi duusuyor
Mesela kendi islerin geri mi kaliyor..
Yavas yavas elini ayagini cek ki degerini anlasinlar.
Ya da benimde isim var suan musait değilim demeye calis...
Bahanem yok dersin..
Ayip yani. Ne alaka böyle istemesi onu anlamadim...
Kocanla sen evlendinOkul oncesi ne demek ? Uslubunuzu hic begenmedim dogru benim ailem esim cocugum ben inkar etmiyorum ama kendi ailemide atacak degilim ben nasil kendi ailesine saygi duyuyorsam kendide benim aileme saygi duymali babamin annemin beni aradigindan rahatsiz olan bir sahistan bahsediyoruz ve maalesefki bu benim esim siz gidip gelmiyorsunuz heralde ailenize yada bekarsiniz ne yasadigimi bilemezsiniz anlatmaya calisiyorum dalga gecer gibi yorum yapmissiniz tsk sizden tavsiye istemiyorum!!!
Iste anlatamadik bunun boyle oldugunuki eniste ne askere gitti nede calisiyor suan evde oturuyor ozamanda oyleydi gider biyere anlasamaz cikar herseye konusur kiz kardesim cokk pisman allah yardimcisi olsun babam hicbirimize kiyamaz benim suan telefon faturami o yatiriyor esim sen sohbet edecen diye ben parami yatiracam bide diyor dahada annem babamin aradina karisiyor ne diyorlar niye cok ariyorlarKardeşiniz çalışmıyorsa bu kardeşinizi , anne ve babanızı ilgilendirir niye bunu dert ettiler ayrıca askerden gelmiş çocuk ve çalışmaya başlamış zaten.
Ama karisiyor iste babam yatiriyor faturami ve uzun yol soforu gunde bi kez arar konusuruz ve aramasin diyor bu zihniyette biri annem arar konusamam yaninda iceri giderim arkamdan bagirir ne konusuyon sunu yap bunu yap der sevmesim ailemi ama lafinida etmesin kendi babasi bana neler dedi kulagi duya duya gozumun onunde kiz kardesimi kovdu ne isiniz var burda diye yine yuttum ciktim ustunu kapattim gecimim burda huzursuz olmayalim diye hepsinede sahit esim ama yapmiyor bile bile susuyorKocanla sen evlendin
Kocanın annesi babası onunla konuşsun
Sen de seninkilerle
Ayıp olmasın diye karşı tarafla konuşmak zorunda olmasın kimse.
Benim babamla annemle büyük ve sevgi dolu muhabbeti olsun isteyemem ki eşinden.
Sevmiyordur, doğaldır bu, benim konuşmama karışamaz.
Aynı şekilde ben de ona karışamam.
Eşim annemleri sevmiyor, ben de onunkileri sevmeyeyim güdüsü gütmem.
Yanında iyi vakit geçirdiğin insanlar Nadire’n bulunuyor.
Ben bu mesajından sonra anladım seni.Ama karisiyor iste babam yatiriyor faturami ve uzun yol soforu gunde bi kez arar konusuruz ve aramasin diyor bu zihniyette biri annem arar konusamam yaninda iceri giderim arkamdan bagirir ne konusuyon sunu yap bunu yap der sevmesim ailemi ama lafinida etmesin kendi babasi bana neler dedi kulagi duya duya gozumun onunde kiz kardesimi kovdu ne isiniz var burda diye yine yuttum ciktim ustunu kapattim gecimim burda huzursuz olmayalim diye hepsinede sahit esim ama yapmiyor bile bile susuyor
Ben bu mesajından sonra anladım seni.
Haklısın.
Keşke böyle biraz çirkef olsan, lafı ağzına tıksan.
Hayir cnm tam tersi sorun bendeymis 11 sene sonra ogrendik hicbisey bulamadilar bizde ama varmis yumurtaliklarim yapisikmis ameliyat oldum 7 ay sonra kendiligimden hamile kaldim hersey cok guzeldi bekledigimiz sey sonunda olmustu ama baska seyler cikti benim aile meselelerimden bunalmis oyuzden boyle yapiyormus ama cocuk olunca bunu yapmasi cok uzucu12 yıl boyunca eşinden kaynaklanan sorundan dolayı mı çocuk sahibi olamadınız. Eğer öyleyse benim aklıma eşinin kendisini suclu hissedip onu bırakmandan korktuğu için ailene göstermelik bir sevgi beslediğini düşündüm. Çocuğunuz oluncada erkeklik taslayıp özüne dönmüş olabilir diye geldi aklıma nedense.
Arada kalmak cok zor, Allah yardımcınız olsun. Anlattıklarınıza göre esinin davranışı anlaşılmaz geliyor. Sanki başka mevzu var. Acaba enişteniz para pul mevzularıyla ilgili bir şey mi söyledi sizin bilmediğiniz. Bu konular genelde ailelerde ciddi problem olur. Siz sorunca net bir cevap vermeli ailenizle iliskisi konusunda. Bir de anlayamadım, annenize hosgeldin demeyip de babanızla güzelce sohbet etmesini.
Arada kalmak cok zor, Allah yardımcınız olsun. Anlattıklarınıza göre esinin davranışı anlaşılmaz geliyor. Sanki başka mevzu var. Acaba enişteniz para pul mevzularıyla ilgili bir şey mi söyledi sizin bilmediğiniz. Bu konular genelde ailelerde ciddi problem olur. Siz sorunca net bir cevap vermeli ailenizle iliskisi konusunda. Bir de anlayamadım, annenize hosgeldin demeyip de babanızla güzelce sohbet etmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?