Pek anlamadım ama kavga niye çıktı enişten yüzünden mi onun mu dolduruşuna geldi sanırım sizinkileri kötüleyen enişte oluyor galiba.Hayirli aksamlar dilerim 14 senelik evliyim esimle 2 yil oncesine kadar sorunumuz yoktu cocuk disinda sukur suan 2 yasinda oglumuz var tam 12 sene bekledik olmasini aileme karsi saygili biriydi kendi ailesine cikmaz benim aileme giderdik annem evde tek kalsa gidip getirirdi tek kalma diye oglum dogdu kiz kardesimin esi ile babam ortak tir aldilar ve babam soforlugunu yapti 2 sene sonrasinda anlasamadilar ve kiz kardesimle 2 yildir gorusmuyoruz arada msj atiyor ararsa ariyor ve esi bizi hic istemedi bize ne geldiginde benim ailemi esime sikayet etti bide erkek kardesim var yeni askerden geldi hele onu hic istemedi surekli agzindaydi cocuk sonunda esimde karardi giden sene aile yuzunden cok kavga ettik beni gonderiyor kalabilirsin diyor ama.ne kendi geliyor nede eve cagirabiliyorum napacagimi sasirdim cok bunaldim skildim ailemin en ufak bir hatasi olmadi ne benim esime ne kiz kardesimin esine paylasmak istedim cok darlandim su yasadiklarimizi kimse yasamadi heralde napayim kime gideyim hic bilmiyorum
Ailende bir sıkıntı yoksa eşine net dur.herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün kendi aileleri yapmadığını koymaz kadınlara gelince os değişiyor.met olun herkes haddini bilsin
Pek anlamadım ama kavga niye çıktı enişten yüzünden mi onun mu dolduruşuna geldi sanırım sizinkileri kötüleyen enişte oluyor galiba.
Çok üzücü gerçekten aslında kısasa kısas yapmak lazım o nasılsa sizde oyleAilemde skinti yok cnm bi yemege gelirler yiyeceginide alor getirir babam ama o halde kiymetleri yok nasil boyle olduk bi turlu aklim ermiyor annem evime yabanci gibi gidip geliyor sabah gelir 5 olmadan gider bikackere hosgeldin ne demedi annemde fark etti bende kalan yatan kadin aksam oldumu gidiyor cok canim yaniyor bu duruma
Dolduruşa gelmesin güzelce konuşşan sorun eniştemle babam arasında bizi ilgilendirmez ikisinin yaşadığı olaya biz dahil olmayalım yarın birgün onlar barışır biz kötü oluruz. senin ailen nasıl evimize geliyorsa benim annem ve babamda gelebilir deyin ki siz onun ailesi ile aynı apartmanda oturuyormuşsunuz her daim görüyorsunuzdur.Eniste doldurdu ortayi batirdi cekildi kenara ne kardesimi gonderiyor ne aratiyor arasakta bakamiyor kiz kardesimi 2 senedir gormem benimkide skilmis bizim aile meselelerimizden cahil donemlerinde hep esim yanlarindaydi kardeslerimin allah rqzi olsun inkar gelmiyorum ama ole adam bole oldu gelmesinler istemiyorum diyor oglum olduktan sonra
Çok üzücü gerçekten aslında kısasa kısas yapmak lazım o nasılsa sizde oyle
Esin bence enistesinin dedigine gore degil
Ailenin ona olan tavrina gore hareket etmeli.
Yanlis bence.
Onun anlattifina gore hareket etmesi.
Akli basinda biri ama cahil gibi davraniyor aramizda 10 yas var 39 yasinda ama hareketleri ozellikle 2 senedir olan tavri cahiller gibi kavga ile edemiyorum hem agliyorum hem guluyorum soyledigi sozlere enistenin cok etkisi oldu ama sacmalik o 3 senedir taniyor ailemi esim 14 senedir
Dolduruşa gelmesin güzelce konuşşan sorun eniştemle babam arasında bizi ilgilendirmez ikisinin yaşadığı olaya biz dahil olmayalım yarın birgün onlar barışır biz kötü oluruz. senin ailen nasıl evimize geliyorsa benim annem ve babamda gelebilir deyin ki siz onun ailesi ile aynı apartmanda oturuyormuşsunuz her daim görüyorsunuzdur.
Ama ne oldu ne derdi
Yani Kp bana vaadde bulundu paramı aldı sonda kıçıma tekmeyi vurdu mu dedi
Bu enişte madem haksız hep neden üstü kapalı anlatıyorsunuz eniştenin ne demesi üzerine eşinizin tavır aldığını
Akli basinda biri ama cahil gibi davraniyor aramizda 10 yas var 39 yasinda ama hareketleri ozellikle 2 senedir olan tavri cahiller gibi kavga ile edemiyorum hem agliyorum hem guluyorum soyledigi sozlere enistenin cok etkisi oldu ama sacmalik o 3 senedir taniyor ailemi esim 14 senedir
Ailem annem babam kiz ve erkek kardesim istenmeyen kisiler esim tarafindan sonradan olmaBurda çok fazla aile var.
Sizin ailem dediğiniz kimler?
Ustune gitme bosver..
Yapxak bisey yok.
canimSusuyorum artik icime atiyorum bakalim.ne zaman patlarim isin garip tarafi kiz kardesimle benim cocuklarimiz olduktan sonra eslerimiz boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?