Eş ve aile arasinda kalmak!

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Hayirli aksamlar dilerim 14 senelik evliyim esimle 2 yil oncesine kadar sorunumuz yoktu cocuk disinda sukur suan 2 yasinda oglumuz var tam 12 sene bekledik olmasini aileme karsi saygili biriydi kendi ailesine cikmaz benim aileme giderdik annem evde tek kalsa gidip getirirdi tek kalma diye oglum dogdu kiz kardesimin esi ile babam ortak tir aldilar ve babam soforlugunu yapti 2 sene sonrasinda anlasamadilar ve kiz kardesimle 2 yildir gorusmuyoruz arada msj atiyor ararsa ariyor ve esi bizi hic istemedi bize ne geldiginde benim ailemi esime sikayet etti bide erkek kardesim var yeni askerden geldi hele onu hic istemedi surekli agzindaydi cocuk sonunda esimde karardi giden sene aile yuzunden cok kavga ettik beni gonderiyor kalabilirsin diyor ama.ne kendi geliyor nede eve cagirabiliyorum napacagimi sasirdim cok bunaldim skildim ailemin en ufak bir hatasi olmadi ne benim esime ne kiz kardesimin esine paylasmak istedim cok darlandim su yasadiklarimizi kimse yasamadi heralde napayim kime gideyim hic bilmiyorum

Esimin ailesiyle altli ustluyuz bu arada babasi cok sinirli biri bana aileme karisir bana gelseler gordugi yerde laf carpar yinede saygida kusur edip bisey demezler anlatsam roman olur erkek kardesim okumadi calismazdi taki askere gidip gelene kadar suam sukur calisiyor agzinda kus tutsa yaranamiyor

Pek anlamadım ama kavga niye çıktı enişten yüzünden mi onun mu dolduruşuna geldi sanırım sizinkileri kötüleyen enişte oluyor galiba.

Ailende bir sıkıntı yoksa eşine net dur.herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün kendi aileleri yapmadığını koymaz kadınlara gelince os değişiyor.met olun herkes haddini bilsin

Ailemde skinti yok cnm bi yemege gelirler yiyeceginide alor getirir babam ama o halde kiymetleri yok nasil boyle olduk bi turlu aklim ermiyor annem evime yabanci gibi gidip geliyor sabah gelir 5 olmadan gider bikackere hosgeldin ne demedi annemde fark etti bende kalan yatan kadin aksam oldumu gidiyor cok canim yaniyor bu duruma

Pek anlamadım ama kavga niye çıktı enişten yüzünden mi onun mu dolduruşuna geldi sanırım sizinkileri kötüleyen enişte oluyor galiba.

Eniste doldurdu ortayi batirdi cekildi kenara ne kardesimi gonderiyor ne aratiyor arasakta bakamiyor kiz kardesimi 2 senedir gormem benimkide skilmis bizim aile meselelerimizden cahil donemlerinde hep esim yanlarindaydi kardeslerimin allah rqzi olsun inkar gelmiyorum ama ole adam bole oldu gelmesinler istemiyorum diyor oglum olduktan sonra

Çok üzücü gerçekten aslında kısasa kısas yapmak lazım o nasılsa sizde oyle

Esin bence enistesinin dedigine gore degil
Ailenin ona olan tavrina gore hareket etmeli.
Yanlis bence.
Onun anlattifina gore hareket etmesi.

Dolduruşa gelmesin güzelce konuşşan sorun eniştemle babam arasında bizi ilgilendirmez ikisinin yaşadığı olaya biz dahil olmayalım yarın birgün onlar barışır biz kötü oluruz. senin ailen nasıl evimize geliyorsa benim annem ve babamda gelebilir deyin ki siz onun ailesi ile aynı apartmanda oturuyormuşsunuz her daim görüyorsunuzdur.

Ama ne oldu

Düne kadar aradan su sızmazken birden ne oldu da böyle yaptı

Kardeşi enişteyi boş verin eşiniz ve aileniz arasında ne oldu

Ya da ailen öbür damadın arkasından mı konuştu

Çok üzücü gerçekten aslında kısasa kısas yapmak lazım o nasılsa sizde oyle

Iste oda olmuyor malesef altli ustluyuz 2 gun cikmasak babasi lafi carpar oldunuzmu nerdeydiniz diye oglu sabah gidip aksam geliyor desem bole bole dedi diye ne diyimki diyor

Esin bence enistesinin dedigine gore degil
Ailenin ona olan tavrina gore hareket etmeli.
Yanlis bence.
Onun anlattifina gore hareket etmesi.

Akli basinda biri ama cahil gibi davraniyor aramizda 10 yas var 39 yasinda ama hareketleri ozellikle 2 senedir olan tavri cahiller gibi kavga ile edemiyorum hem agliyorum hem guluyorum soyledigi sozlere enistenin cok etkisi oldu ama sacmalik o 3 senedir taniyor ailemi esim 14 senedir

Ama ne oldu ne derdi

Yani Kp bana vaadde bulundu paramı aldı sonda kıçıma tekmeyi vurdu mu dedi

Bu enişte madem haksız hep neden üstü kapalı anlatıyorsunuz eniştenin ne demesi üzerine eşinizin tavır aldığını

Cok konustum cnm onlarla ilgisi yok diyor ama etkisi oldu kiz kardesimin esinin annesi hergun gelir oglen kahve iceriz torunu ile oynar ne bilim benim bir sorunum yok ailesiyle esiminde benim ailemle yoktu bana soyleniyor ama yuzyuze gelincede hic o degil babamla ne sohbetini yapiyor

Canim anlamadim icin zaten isin icinden cikamiyorumya olan bu ustu kapali anlatmiyorumki benim yanimda soyledigi erkek kardesim calismiyormus ortak mal alinmis ama kardesim yatiyormus karisi kiz kardesim arayip erkek kardesimi azarlamiyormus annem babam ne derse yapiyormus benim yanimda esime soyledikleri bunlardi esim akil veriyordu sen esinle bende esimle evli oldumuz surece onu ole kabul etmemiz gerek diye ki kardesim sadece calismiyordu yuzune karsi bisey dese sende bana niye bole diyorsun demez saygidan

Ustune gitme bosver..
Yapxak bisey yok.

Susuyorum artik icime atiyorum bakalim.ne zaman patlarim isin garip tarafi kiz kardesimle benim cocuklarimiz olduktan sonra eslerimiz boyle oldu
canim
Evlendiktwn sonra ailen senin degisiyor oncelikli ailen kocan ve cocuklarinin oldugu ailedir..
Sema maraslinin bir kitabini okuduğumda
Erkek yani damat kiz tarafini fazla iyi buldugu icin rahat edemez...
Kadin oraya cogunlukla tek gitsede sorun degilsir der..
Eger gorusmene karsi cikmasin istiyorsan
Ailenle ilgili seyleri anlatirken agzin kulaginda ve hep savunmaci bir uslupla anlatmamak...
Erkekler kiskanir cunku diyor.

Ama erkegin ailesinin yaninada asla erkek tek gitmemelidir deniliyor cunku erkek gercekten erkek olsugunu aile babasi olduğunu ve artik ailesine cocuk olmadigini her daim hissettirmek istedigi icin hanimiyla coluguyla coccuguyla gitmwk ister...
Huzurun icin yani...
Zorlama yapma..
Cok detay verme..
Ortak alanlarinizdan ilerle canim.
Bu konuyu kafana takmamaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…