- 12 Temmuz 2006
- 58.569
- 223.787
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi askitotomsu
Çocuğa sus payı verir gibi para vermişler, bahçe kaç metrekare, hangi ağaçlar var biliyorsunuzdur, hiç gidip görmediniz mi veya hiç araştırmadınız hangi ağaç türü kaç yılda ne kadar sürede meyve vermeye başlar diye?Sulama ve ilaçlama. Ayrıca meyve vermediğine inanmıyorum. İlk mesajda yazmıştım zaten, bu ağaç hiç mi büyümedi diye kızınca bin lira getirdi meyve geliri olarak
Ağaç vardır 1 yılda meyve vermeye başlar ağaç vardır birkaç senede meyve verecek olgunluğa erişir.
Bana kalırsa eşiniz bahçenin geliri de dahil tüm sorumluluğunu babasına vermiş, dikkat edin bahçenin tapusu da babasının üzerine verilmiş olmasın, evdeki tapu geçerli mi diye tapu kayıtlarına gidip kendiniz bakın derim tapu dairesinden.
Eşiniz için bir çözüm önerim yok zira kendisini ailesine teslim etmiş, sizi bir kenara bıraktık diyelim evlatlarının geleceğini anne babasına yediren birine ne yaparsanız yapın bir şey değişmeyecektir.
Keşke kabul etse de hala tapu eşinizin üzerindeyse tabii sizin ve çocukların üzerine yapmayı kabul ettirseniz.