Eş ve ailesi, enayi yerine konmak

Kocanız gerçekten art niyetli. Çoluğunun çocuğunun rızkını gözetmeyen haysiyetsiz bir insan.

Arsaya ev yapıldığını size söylememesini unuttum diyerek açıklaması da süpersonik bir zekaya sahip olduğunu gösteriyor. Çocuk bile inanmaz, kurnaz olduğunu sanan akılsız biri.

Burnundan getirmeniz de uzun süre etkisini göstermez. Adam ailesinin kuklası böyle gelmiş böyle gider
O diyor ki bizim de bahçemizin işi gücü var, babam ilgileniyor, bizim de işimizi görür.
Ama bizim oradan bir kazancımız yok, her sene eşim hasat zamani senelik iznini orada geçiriyor, her gün ailesine yemek götürüyor. Biz o bahçeye hiç gitmiyoruz ben bahçe işlerini sevmiyorum diye.

Ama para hep yatıyor, hiç kalkmıyor.
Adamların niyeti su galiba: ben sanki evlenip yeni bir aile kurmamisim da onların evlerine eklenti olmuşum. Gelirimle onları beslemek ve her şeylerini kabul etmek zorundayim. Asıl aile onlar da ben bir ev eşyası , köle ya da destekciyim

Haa bir de şu vardı. Oranın ödemesini yaptık ama tapuyu iki yıl sonra aldık. Çünkü eşim hep tapu masrafınin yuksekliginden bahsediyordu. Bir gün konu açıldı herkes varken. Annem de konunun içinde babasına dedi ki "tapuyu da üzerlerine yapın artık". O zaman eşim çok sinirlenmisti

Bir dönem Kredi borcu olunca elimizde para kalmıyordu isteyemediler. Sonra çocuk oldu elimizdeki her şey eridi. Ben çalışmaya ara verdim iyi ki , yoksa insanların gözünde hep "çift maaş" oluyorsunuz. Birini yiyorlar birini kenara atıyorlar gibi düşünülüyor o yüzden daha rahat istiyorlar. İznim bitti işe döndüm yeni bir kredi borcuna gireceğim bir maaşı gömecek şekilde. Neden çünkü öyle de gidecek böyle de hiç olmazsa kendi ihtiyacım için gitsin param. Eşim gerçekten vermek istemiyor ama sürekli bir acındırma hali olunca bir direniyor iki direniyor bazen de dayanamıyor. Yoksa aslında farkında her kuruş bizim rızkımız
Mesajınızı yeni gördüm, ben şu an izindeyim zaten. Tek maaş oldgunu biliyorlar. Ona rağmen arazi ve ev almak için para istediler yakın zamanda. Yani bu bahçe mevzusundan da sonra... Utanma yok

Evin üstüne konmak bana göre değil de bahçeyi satarsak ev için fazladan para verirlerse onlara veririm yoksa bahçenin parasindan vermem. Tabii sevgili eşim bir hinlik yapmazsa. Çocuklarının rızkını peşkeş çekecek bir yapısı var

neden serh falan koydurmuyorsun?

Allah rahmet eylesin canım .. erkeklerin beyni 50 sinden sonra çalışmaya başlıyor gerzekler bizi üzmeye hiç hakları yok heleki ailesinin.. ama işte arada ezilen harcanan biz oluyoruz RABBİM yardımcın olsun 🙏🏼
Erkeklerin beyni harbiden calismiyor:) kanaat getirdim buna 33 yasimda:)

Evet, diğer oğulları esine ve çocuklarına öyle sahip çıkıyor ki. On yılda sadece iki kez evine gidebildiler. Çocukları oldu ona bile gidemediler. Bizimki bizim hakkimizi çiğniyor ve cignetiyor. Eş falan demem asla razı değilim, Allah alsın hakkımı hepsinden. Çünkü bunlarla mücadele etmek çok zor, laftan anlamiyorlar
Ya cooook zor hayat boyu sinir harbi.Benim aklima şöyle bisi gelmisti.Odaya kilitleyeyim benim salagi bigun alayim elime sopayi( tabi siddete karsiyim arkadaslar yanlis anlasilmasin da bu mallara anca boylesi) boyle anlata anlata vurucan anlata anlata vurucan.Cunku bu kuduruklarin basina gelecek var.bir kadin bu kadar zor durumda birakilmaz.Anliyo musun okuz? Anliyo musun enayi diye diye sopayla dovucen bunlari.tobe yarabbim gunaha giriyorum.birgun benzer yontem de denedim.guleceksiniz ,kapattim kapiyi kitledim dedim ki baslarim senin ana abla sevdandan aklin calismiyomi senin halen salak dedim.cocuk gibi azarlattiriyosun kendini valla dayak aticam dedim.anneeeaaaaa anneeeaaa anneme bisey deme diye yere yatip tepindi kizlar:)

Ya cooook zor hayat boyu sinir harbi.Benim aklima şöyle bisi gelmisti.Odaya kilitleyeyim benim salagi bigun alayim elime sopayi( tabi siddete karsiyim arkadaslar yanlis anlasilmasin da bu mallara anca boylesi) boyle anlata anlata vurucan anlata anlata vurucan.Cunku bu kuduruklarin basina gelecek var.bir kadin bu kadar zor durumda birakilmaz.Anliyo musun okuz? Anliyo musun enayi diye diye sopayla dovucen bunlari.tobe yarabbim gunaha giriyorum.birgun benzer yontem de denedim.guleceksiniz ,kapattim kapiyi kitledim dedim ki baslarim senin ana abla sevdandan aklin calismiyomi senin halen salak dedim.cocuk gibi azarlattiriyosun kendini valla dayak aticam dedim.anneeeaaaaa anneeeaaa anneme bisey deme diye yere yatip tepindi kizlar:)
Ne desem bilemedim. Konunuzu takip ediyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Adamların niyeti su galiba: ben sanki evlenip yeni bir aile kurmamisim da onların evlerine eklenti olmuşum. Gelirimle onları beslemek ve her şeylerini kabul etmek zorundayim. Asıl aile onlar da ben bir ev eşyası , köle ya da destekciyim
Abooo benim kurdugum cumleler:):)

Back
X