• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es ve esin ailesi

Esim o para ihtiyacı yok ama ben para isteyemiyoeum gerek b3begim için gerek ev gerek kendime hep babamın parasını harcadım

Babanizin parasindan esinize hic bahsetmeyin. Artik gondermeyecekmis deyin sadece. Es arasinda boyle gizli sakli olmaz ama esinizi kotu niyetli biri kusura bakmayin. Aile kavramindan bihaber biri. Boyle birine mecburen boyle diyeceksiniz.

Kaldi ki 2000 ne ev masrafina, ne bebek alisverisine yetecek bir para degil, demek ki esiniz hayattan bihaber yasayip sizin ihtiyaclarinizi hic umursamayan biri. yani demek ki bu paraya baya ihtiyaci olan biri.

Yemek ve hizmet olayina da hamileliginizi bahane edip elinizi ayaginizi cekin.

Ac karnini diyuruyorum diyen bir adamdan her seyi bekleyin ki hazirlikli olun derim.

Babanizin parasindan esinize hic bahsetmeyin. Artik gondermeyecekmis deyin sadece. Es arasinda boyle gizli sakli olmaz ama esinizi kotu niyetli biri kusura bakmayin. Aile kavramindan bihaber biri. Boyle birine mecburen boyle diyeceksiniz.

Kaldi ki 2000 ne ev masrafina, ne bebek alisverisine yetecek bir para degil, demek ki esiniz hayattan bihaber yasayip sizin ihtiyaclarinizi hic umursamayan biri. yani demek ki bu paraya baya ihtiyaci olan biri.

Yemek ve hizmet olayina da hamileliginizi bahane edip elinizi ayaginizi cekin.

Ac karnini diyuruyorum diyen bir adamdan her seyi bekleyin ki hazirlikli olun derim.
Elektrik su ödüyor mus wv gecindirmekten haberim var mıymış ac karnımı doyuruyor mus

Elektrik su ödüyor mus wv gecindirmekten haberim var mıymış ac karnımı doyuruyor mus
Allah'ım ya . Ne sanıyor bu adamlar kadınları ? Bu nasıl üslup ! Kendinizi üzmeyin babanızın artık para göndermeyecegini söyleyin . Bir zahmet evi geçindirsin beyefendi

aç karnını doyuruyorum mu
boşa bence
kendi ailesine iyi sana gelince kötü yarın üzülürsün ya da babanın gönderdiği parayı da sadece kendine ve bebeğine harca

Elektrik su odeme ile ev geciniyor muymus? Madem oyle kardesi kendi evini neden alamamis? Kardesine gozunu kirpmadan birikimini veren bir adam daha karisinin ihtiyaclarini karsilamaktan aciz. Hamile halinizle ailesine hizmet ettiriyor.

Bosanin ya da bosanmayin diyemem bu sizin hayatiniz ama beklentilerini yuksek tutmayin ki sonrasinda husran olmasin derim.

Babanizin artik para gondermedigini soyleyin sadece ve o parayi ayri bir yerde biriktirin. Babanizin gonderdigi para ne ev alisverisine yeter, ne bebek alisverisine. Esiniz elektrik su odeyerek ev gecindiriyor olmuyor yani. Ev masrafi sizde ise karninizi da doyurmuyor demektir.

Babanızın parasını harcayacaksanız evlenmeseydiniz keşke.Bu adam sizinle evlenmişse size bakmakla yükümlü artık.E tabi hata sizde.Ne diye babanız ayda 2 binlira para yolluyor.Hadi yolladı siz neden onu harcıyorsunuz?Atin kenara gönderdiğini de söylemeyin.Adam rahat a alışmış nasılsa onun babası gönderiyor diye kendi birikimini kardeşine verecek kadar rahat.

Merhaba hanimlar uzun süre takip edip bekarken üyeliğim vardi simdi yeniden aranizda olmak paylaşmak istiyorum

Kayin validen 2 senw önce vefat etti esim 3 erkek kardeş en küçük olan 27 yaşında esim sürekli ona ilgileniyor oda yetmez mis gb kendi birikimizden 230bin wv alması için verdi hemde benim üst katı ma sorumluluklarim arti gelin olarak yemek yapmak çağırmak ilgilenme durumundayım tüm aile bir beklenti içinde
Üstelik ben 36 haftalik hamileyim dogumum cok yakın ama hala yemek yapıp ilgileniyorum

Babamın durumu iyiydi ben evlenince de bana hala harçlık olarak 2 bin TL gönderiyor her ay oyle olunca eşimden hiç para almıyorum sadece sigortası yatıyor bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev geçindiriyorum ac karnini doyuruyorum dedi yazarken bile göz yaşımı tutamıyorum kucik kaynim esim yanında çalışıyor calisiyr dedi isem haftanın 2 günü anca dolu dolu 3000 maaş sigorta ona yapıyor neden diyorum esiyim bana hediye almaz oyle düşünmez
Boyle bir es böyle bir durumda ne yapardınız nasil yol izlemeliyim kayinpederom ve kaynim taşındı iyice kötü olduk
Ben anlamadım bişey .
Bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev gecindiriyorum aç karnını doyuyorum dedi.

Bunu kim dedi?
Bugün dedim ki diyorsunuz ama sonu dedi diye bitiyor ?

2 sene de olmuş vefat edeli nasıl yeniden düzen kuramadılar.ölüm işleri zor gerçekten.
para konusunda bence babanızın gönderdiği parayı yatırım yapın.ileride çocuğun eğitimine harcarsınız.

Merhaba hanimlar uzun süre takip edip bekarken üyeliğim vardi simdi yeniden aranizda olmak paylaşmak istiyorum

Kayin validen 2 senw önce vefat etti esim 3 erkek kardeş en küçük olan 27 yaşında esim sürekli ona ilgileniyor oda yetmez mis gb kendi birikimizden 230bin wv alması için verdi hemde benim üst katı ma sorumluluklarim arti gelin olarak yemek yapmak çağırmak ilgilenme durumundayım tüm aile bir beklenti içinde
Üstelik ben 36 haftalik hamileyim dogumum cok yakın ama hala yemek yapıp ilgileniyorum

Babamın durumu iyiydi ben evlenince de bana hala harçlık olarak 2 bin TL gönderiyor her ay oyle olunca eşimden hiç para almıyorum sadece sigortası yatıyor bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev geçindiriyorum ac karnini doyuruyorum dedi yazarken bile göz yaşımı tutamıyorum kucik kaynim esim yanında çalışıyor calisiyr dedi isem haftanın 2 günü anca dolu dolu 3000 maaş sigorta ona yapıyor neden diyorum esiyim bana hediye almaz oyle düşünmez
Boyle bir es böyle bir durumda ne yapardınız nasil yol izlemeliyim kayinpederom ve kaynim taşındı iyice kötü olduk
Babanin verdiği parayi hesap aç oraya at.
Eşin çok saygısız aç karnını doyuruyorum ne demek ya.
Ayrıca kocaman adam kaynin kendine baksın bir zahmet diğer gelinler neden ilgilenmiyor sadece siz?

O aç karnımda senin çocuğun var baba evinden getirmedim deseydin. Hadsiz terbiyesiz. Ya kusura bakmayın hamilesiniz ama cidden ben bile sinirlendim. Ben de hamileyken her şeye susardım huyum olmasa bile biri bir şey dese ses etmezdim çocuğa bir şey olur diye sanırım. Sizi de anlıyorum. Paranızı biriktirin çünkü doğumdan sonra dank edecek bazı şeyler elinizde güvenceniz olsun.

Keşke babanızın para gönderdiğini söylemeseydiniz o da başkalarına bakacağına aile olmayı öğrenebilirdi. Kardeşlerine tabii baksınama bu şekilde size kötü davranıp onlara iyi davranmakla olmaz.

Ben anlamadım bişey .
Bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev gecindiriyorum aç karnını doyuyorum dedi.

Bunu kim dedi?
Bugün dedim ki diyorsunuz ama sonu dedi diye bitiyor ?
Konu sahibi ben senin paranı harcamak istiyorum demiş, eşi de aç karnını doyuruyorum demiş. Böyle 👌

Üzüldüm durumunuza.
Babanızın verdiği parayı bence de kenara atın, artık eş/baba olmayı öğrensin eşiniz.

Back
X